Ako sa zbaviť závislosti na partnerovi?
Uvedomujem si. Že nezdravo lipnem na partnerovi. Ide už asi o nezdravú závislosť. S partnerom to tiež nie je ľahké, keď nie je podľa neho tak je zle. Viac krát mi povedal škaredo, raz je dobre, raz zle. Keď je zle, tak robím všetko preto aby bolo dobre, ponižujem sa, nemám žiadnu hrdosť. Mám potrebu partnerovi stále volať, či je všetko v poriadku. Keď raz za čas niekde ide mám až úzkosť, hneď ma napadne či niekoho lepšieho nespozná, pretože chuť na sex nemá. Nemá žiadne libido. Energiu dava do práce. Kvôli tomuto mám hrdosť a sebavedomie 0 bodov… dosť to aj zabolí keď niekto koho ľúbim ma stále odmieta. Mávam z toho depresie. Keď má dobrú náladu tak je ako med keď zlú tak plačem. Najviac ma trápi, že o mňa nejaví záujem v intimite. Málo bozkov aj dotykov, vraví že ženy pozeráme telenovely a potom chceme romantiku. Mám pocit, že všetko sa odzrkadľuje z tej intimity. Už sa mu ak bojím povedať keď mám chuť aby sa nenahneval… spíme spolu raz za 2 týždne. Mám pocit, že som stratila samu seba počas tohto vzťahu… neviem ako sa zas najst. Ako keby mi nič nedávalo bez neho zmysel. Vždy keď sa pohadame vždy sa zľaknem, že ma nechá. Neviem ako nebyť takáto a ako sa konečne spamätať. Tento týždeň zas cely preplacem kvôli hádke. Pri tom som mladá (25) on (40)…. Neviem čo mám robiť. Rozchod by ma ešte viac psychicky zničil. Ako sa tej závislosti zbaviť ?
@0silvia0 veď sa ho aj pýtam či sa mu povedz ešte pacim a on že keby nie tak už s tebou nie som ale často rozmýšľam už aj nad milencom aj keď ja podvádzanie to nie to moc nejde ku mne… tiež si myslíš že keby som ho sexuálne priťahovala tak by bol na mne stále nalepený… ale nechaoem veď vyzerám stále takisto že prečo zrazu taká zmena… vravel že ho moc kontrolujem možno som ešte toro keby skúsim zmeniť ale tak jw môj partner podľa mna je normálne keď sa o spýtam že kam ide , on ma tiež niekedy blbe reči take , ja keby mu tak poviem už je zle .
@komplikovana veď aj niekedy som bola úplne iná … taká veselá optimistická, verila som mu. Ale ja si stále myslím, že žena je zrkadlom svojho muža… keď sa zrazu k nej prestane správať ako tak pekne ako k princeznej tak sj správanie ženy sa zmení… muži za to môžu ak majú doma stíhačky rôzne. Keby im na to nedávalo dôvody a pekne sa k ním stále správali tak by to takto nebolo.
A on plánuje s tebou rodinu ,deti ?
Bol ženatý ,má deti alebo mal dlhoročný vzťah ?Už sa tu niekto pýtal ,no neodpovedáš .
Lebo on už môže byt zvyknutý na svoj životný štýl ,samotu,žiadne kompromisy a prispôsobovanie sa a to už veľmi ťažko bude meniť v 40-tke .A teda nechapem ,že si narazí mladú kočku a jeho životný štýl nieje 40-nika ale 70-nika.Muži v 40-tke a kopec z nich i v 50-ke je teda ešte vitálnych a venujú sa svojej partnerke .Tento mi pripadá ,že len čaká kedy ťa to prestane baviť a už konečne ho necháš .Že preto sa tak chová ,dáva ti najavo svoj nezáujem lebo je pokrytec aby to sám ukončil keďže už ho nepritahuješ .Veľa mužov neukončí vzťah ale svojim správaním dáva žene najavo ,že o ňu nemá záujem aby to za neho urobila ona .
@ktochytavzite pozornosť mi nedáva inak aj keď ideme na večeru všetko musím ja naliehať. Z jeho strany to málokedy príde . Potom ešte je aj zduty že jemu sa nechce tak to totálne pokazí cely večer alebo stále do mobilu ťuká , telefonuje. Tiež ma z toho ide poraziť …
Spolu nevarime ja jemu. Väčšinou času sa stiskame v posteli pri seriáloch to sú celé naše večere keď príde domov. Sem tak na výlet ktorý vymyslím ja a ktorý vidím že to robí nasilu. Ale keď mu zavola nejak kamarát to vystreli z postele, možno by som si ho mala menej všímať a fakt si zavat hľadať niekoho druhého .
@sisska96 a kde ho mám nájsť? Nejako sa mi to nedarí ani v škole ani nikde/ stále sa cítim taká sama opustená všade
Načo ti je starý cap, pri ktorom rozmýšľaš nad milencom.
Vibrc vôbec co chceš??
Sak ukončí tento trápny vzťah, a nájdi si mladého, seberovneho chalana.
Tu píšeš ako keby ti nič ine neostáva len s nim dožiť a teda zachrani ta milenec, len nechceš podvádzať.
To sa nedá čítať, prepáč..
@pet888 ja by som bola najradšej keby sa to dalo počas vzťahu vyriešiť aby so ho prestala ľúbiť s potom. Bez emócii odísť … asi naozaj smer psychológ a rodičia vedia sťažovala som sa in stále na ten nedostatok sexu že neviem čo mám s tým robiť .
@adka176 najradšej b som bola sa tej závislosti zbaviť…. Nejako to vysádzať , tak mi bolo niekedy dobre, zážitky s kamarátkami ,- teraz iba upratujem plačem v posteli rozmýšľam čo robím zle zavretá cely týždeň sama v byte .
@retatka vyzerá že nie on je aj po vasektomii. Asi som prehliadla správy … deti nemá , ženatý nebol. Hovorí že keby chcel deti rak už ich ma dávno. Vzťahy predo mnou trvalintak 1 rok… s jednou bol aj 7 rokov ale to keď mal 15… to už je davnonmy sme spolu 3 roky, tetaz v auguste mame výročie
@mk22 keď neviem si predstaviť že ho už nebudem mat v živote , taká som na neho zaviazana
@mk22 a to toez taká doba chlapi majú milenky sú frajeri a keď si žena nejakého nájde tak je kurva nechaoem prečo to tak je nastavené , aj keď pozrsme film povie bože to je stetka ale keď chlap podvádza to je ticho
Dúfam že som na všetky správ odpísala lebo mám v tom zmetok
Už som sa to pýtala, neodpovedás.
Co ti ze to vzťah dáva?? Co on robí preto aby si bola šťastná.
Dookola opakujes to isté ake to je, aj je, aká si....
100zien ti napíše že ťa má na salame nechce ta, lezies mu na nervy a ty svoje...
Tak plač ďalej, drz sa ho.. Co ti napísať..
@mk22 tak ja si nemyslím že ma ma na saláme . Keď príde domov tak trávime spolu čas . Ale mám pocit že kamaráti sú munprednejsi ma 40 rokov a akokeby žije stále taký staromladenecky život pochybujem že sa zmení… moznonkeby dostal nejaku poriadnu facku od života … veď aj tak vidí že ho len využívajú.
A čo on roni preto aby som bola šťastná ani neviem? Tak postará sa o mna finančne aj som sa mohla učiť ale asi nič už. Nejake prejavy lásky mi chybaju hlavne ten taký pocit že po mne túži tenším pre neho príťažlivá vtedy by som bola šťastná strašne mi toto chyba materiálne veci na tie sinnepotrpim možno mi to urobí radosť tak na 10 min a potom zas prázdnota .
Keby ma mal na saláme tak by už asi so mnou nebol , keby ma nechcel
A lvoli comu si s nim,pre stiskanie v posteli a sledovanie tv?Uplne nudný impotent je ten tvoj stary chren.
@ktochytavzite necítim sama aspoň to stiskanie potrebujem , vtedy sa cítim byt nachvilku milovaná … že sa mám do koho schulit… na základe mojich odpovedi myslíš že aj ja niwco robím zle ? Často hľadám chybu v sebe. Ale tiež si myslím že muž keď spozná ženu tak cela žiarli … lebo sa ja tak k nej oekne správa ale potom ženu zanedbáva berie ju ako samozrejmost a potom žena hľadá problem aj tam kde nie je, podľa mna muži za to môžu , taký obrázok som presne videla na fb že žena tozirena podľa toho ako sa k nej rodičia správali a potom ma druhej strane strháva žena podľa toho ako sa k nej jej muž správal
Ešte raz.. Teší sa na posteľ, nie na teba.. O sex kt je až 2x za mesiac musíš drankat, ponizovat sa..posiela ta preč..
Véd to s láskou nemá nič spoločné. Sa vezmi, chod k rodičom na dva týždne.. Nechaj ho a uvidíš ten zsujem, čo sa bude diať.
A niečo ti poviem. Je starý pre teba, ale 40r chlap keď ho žena vzrušuje priťahuje, dokáže sexovať kszdy deň.
40r nie je starý na sex, idú ako mašiny ak ich partnerka, žena, milenka rajcuje tak podajú výkon. Zrejme ho nevzrusujes, netuzi po tebe, lebo po týždnovke prvé čo by robil, by ta hádzal na posteľ..
@ktochytavzite ľúbim ho. Spoločne bývanie. Neviem si to predstaviť s inými aj keby si on našiel inu tak b ma to znicilo už by som sa fakt necítila ako žena,
Toho sa bojím že ostanem sama že mi bude moc chýbať že ma to psychicky dá dola ešte viac , nebudem Mat sa na kohonsoolahnt
@mk22 presne toez si toto myslím
Tak sa podľa toho zariad. Načo rozmýšľaš zľava, zprava..
Si šťastná? Chces takto žiť? Raz chceš deti, on túži s tebou mat rodinu?
To co si popísala o ňom o sebe.. Jaa by som už bola prec.
Aby som sa jaj znižovala k tomu ze ci ma zsujem mat so mnou sex, a keby ma tak Upratal, posielal, odmietal.. Dovi, nechceš, fajn.. Bude chcieť druhý.
Ty dobrovoľne ostávaš, čakáš, necháš sa urážať, ponižujes sa, odmieta ta..
On ta odmieta, nechce.. Co ti niekto stojí na kábli?? Kde nie je o mňa záujem, tak tam nebudem.
@mk22 tak ako sa tej závislosti zbaviť ? Ja mám pocit že keď odídem tak sa mi zrúti cely
Svet
Ja si myslim ze je toto vymyslená tema.Alebo mas nizke sebavedomie najst si normálneho robesnika pri lt by si zila .Ale povatsine muzi ked maju skoro o polovicu mladsie partnerky su z nich uplne unesení .Tem tvoj je nejaky podivin jednak moze byt rad ze si skoro o 20r od nejo mladsia ,a co robi pre to,nic.Ja neviem mne sa to zda troska vymyslené.
Prečo by sa ti mal zrútiť? Nič vás nespája, žiaden majetok, deti, nič.
Co majú robiť ženy, kt riešia rozpad vzťahu po 20r, tri deti, majetok.. Tam pochopím ze sa im zrúti svet.. Začínať odznova, možno bez bývania.. Ale ty??
Mladá bez záväzkov, slobodná, môžeš si robiť čo chceš. Máš milión možnosti. Ži život užívaj, cestuj, začni napr cvičiť, kúp si vstupy na cvičenie. Vyjdi z bytu, a chod von, do kina. Uži si seba.
Chod k rodičom, na týždeň, dva, povedz mame, ako sa cítiš.
Ty nechceš mat vedľa seba partnera kt bude po tebe túžiť kszdy deň, ráno večer, budeš pre neho princezná?
Môžes mat taky vzťah, len najskôr sa vzchop, preber sa, posli chrena kade tade a normálne ži ako 25r baba.
Sak to je pre teba starý cap!!!
@ktochytavzite zdravý 40r chlap keď ukovi 25r žabu, musí ju sulozit denne.. Hocikde, kde si myslia.. Autorka ma doma nejaký pokazený kus, alebo ho proste nevzrusuje, netuzi po nej.
To s nim chces stratit celu mladost?
@mk22 tiez si myslim,skor muz je od mladšej partnerky závislý a viacej ziarli,tento ma 25 r a sa mu nechce nic?Kebyze aspon ziju,vylety,zájazdy,dovolenky,festivaly ale seriály pri tv to by ma porazilo v 25 a bez sexu!
@ktochytavzite tak vymyslela téma to bohužiaľ nie je… nízke sebavedmie mám ale toivoli tomu vecnému odmietaniu… vždy sa snažím nahodit pekne saty namaľovať účes a on si ani nevšimne… toez to moc sebavedomie nepodporuje… ale potom keď sa nafintim a iný chlapi po mne pozerajú tak sa cítim sko bohyňa :… tiež možno trosku patetické … veď presne ja dá stále snažím sa mu páčiť a on si to ani nevšimne.. radšej na druhé sa pozrie z čoho cítim frustráciu
A este,preco nejdes s nim ked mu zavilaju kamosi?Ved mala by si zmenu,niekde v bare ,pohar cina dobra nálada,spoznas kamosov ,mozno aj on. Ude prítulnejšie vecer ked sa vrátite .
Ty radsej zi,ked uz mas takeho nedasa tak chodte sa spolu aspon zabávať,toto musi byt inak nudne,25 a doma sediet ori seriáloch.

Bože a ešte chodí na týždeň preč? Tak to si zvyknutá bez neho...och bože... hneď by som si vzala ponožky a odišla... vieš čo? ani ponožky by som si nebrala... len s kabelkou by som odišla a nepovedala ani pol slova...daj mu príručku... bože ja by som si zgustla na ňom...nenavarila, neupratala, ešte by som mu neporiadok narobila a odišla raz a navždy...ty sa bojíš stratiť takého chrena? Sorry, ale toto je fakt priveľa