Ako sa zbaviť závislosti na partnerovi?
Uvedomujem si. Že nezdravo lipnem na partnerovi. Ide už asi o nezdravú závislosť. S partnerom to tiež nie je ľahké, keď nie je podľa neho tak je zle. Viac krát mi povedal škaredo, raz je dobre, raz zle. Keď je zle, tak robím všetko preto aby bolo dobre, ponižujem sa, nemám žiadnu hrdosť. Mám potrebu partnerovi stále volať, či je všetko v poriadku. Keď raz za čas niekde ide mám až úzkosť, hneď ma napadne či niekoho lepšieho nespozná, pretože chuť na sex nemá. Nemá žiadne libido. Energiu dava do práce. Kvôli tomuto mám hrdosť a sebavedomie 0 bodov… dosť to aj zabolí keď niekto koho ľúbim ma stále odmieta. Mávam z toho depresie. Keď má dobrú náladu tak je ako med keď zlú tak plačem. Najviac ma trápi, že o mňa nejaví záujem v intimite. Málo bozkov aj dotykov, vraví že ženy pozeráme telenovely a potom chceme romantiku. Mám pocit, že všetko sa odzrkadľuje z tej intimity. Už sa mu ak bojím povedať keď mám chuť aby sa nenahneval… spíme spolu raz za 2 týždne. Mám pocit, že som stratila samu seba počas tohto vzťahu… neviem ako sa zas najst. Ako keby mi nič nedávalo bez neho zmysel. Vždy keď sa pohadame vždy sa zľaknem, že ma nechá. Neviem ako nebyť takáto a ako sa konečne spamätať. Tento týždeň zas cely preplacem kvôli hádke. Pri tom som mladá (25) on (40)…. Neviem čo mám robiť. Rozchod by ma ešte viac psychicky zničil. Ako sa tej závislosti zbaviť ?
@enmery chápem, že to myslíš v dobrom ale viem čo je ľúbiť. Keby som ho neľúbila tak už s ním nie som. Jasne, že by som bola najradšej keby sa to dalo dokopy… veď nie je stále zle len akurát ten sex a intimita a bez toho sa ťažko žije. A za psychologickou už som bola minuly týždeň. Chcem pomôcť.
@stanulienkat ako chápem prečo si to myslíš ale čo čakať od ženy ktorá je sexuálne frustrovaná? Myslím. Že z toho by každému Hrablo.
@ktochytavzite niekedy idem keď ideme niekde sadnúť. Ale väčšinou keď ide s chlapmi tak idú robiť na byt, do obchodu majstrovských a tak… ja by som aj presne išla večer ale on už skoro večer doma pred telkou, nedostanem ho nikde. Teraz sme už ani dlhšie neboli na večery. Áno je to nudné 😅…
A kamošky tu nemám… všetky sa odsťahovali preč , ostala som sama.
Nevieš, čo je ľúbiť. Za tým si stojím. Mladá baba plače týždeň bez chlapa, žije v nefunkčnom vzťahu, dostáva amoky a záchvaty, keď sa spomenie slovo rozchod. Ja Ti vážne zo srdca prajem, aby sa s Tebou ujco rozišiel. Potom o také 2 roky si na mňa spomenieš po boku fungujúceho a milujúceho muža.Bez rúcania sa a revania týždeň, kým je chlap preč. A ďalej už nečítam, nemá to zmysel. Veľa šťastia.

@pralinka090 ❤️