icon

Ako sa zmenil váš život po narodení dieťaťa vášho ex s novou partnerkou?

elly11
8. apr 2023

Čaute,
Ako sa zmenil pripadne nezmenil život po narodení dieťaťa vášho ex s novou partnerkou voči vášmu vlastnému dieťaťu?
Čo očakávať? Na čo sa pripraviť?
Vzťah otec - syn, vzťah syn a nový súrodenec, vzťah exovej partnerky voči nášmu synovi?
Ďakujem za tipy

Strana
z2
rachel36a
9. apr 2023

@elly11 inak to, ze mate striedavku este neznamena, ze ju nebude ziadat sudom zrusit, ak bude jeho ex taka, ze si jeho dieta nebude priat mat u seba...potom co urobis? Lebo aj take pripady su. Cize bud bude dieta zverene do tvojej vylucnej starostlivosti. Alebo ho date do DD? Nova rodina vie poriadne zamiesat kartami

elly11
autor
9. apr 2023

@rachel36a hm.
Tak to je iná situácia. Chápem

rachel36a
9. apr 2023

@elly11 ja na margo toho, ze pises, ze nemame doriesene, aby sa otec staral... Bud rada, ze ten tvoj sa starat chce..a este radsej, ak sa bude chciet starat, ked si zalozi novu rodinu... lebo vacsina chlapov, ked si zalozi novu rodinu, tak strati o deti zaujem..

majlo1234
9. apr 2023

@elly11 treba sa asi snazit udrziavat dobre vztahy celkovo, pretoze nova partnerka v tom “cudzom” dietati casto vidi expartnera, a z toho moze pramenit ciastocne nechut k tomu dietatu

elly11
autor
9. apr 2023

@majlo1234 my máme veľmi dobre vzťahy. Komunikujeme skoro denne, vychovávame nášho syna naozaj spoločne len "na diaľku".
Rešpektujeme sa. Rešpektujeme jeho potreby. Komunikujeme o všetkom.

Len teda ze jeho súčasná partnerka bude mať čoskoro dieťa.

Ja a môj partner (ktorý má tiež 7r syna) tiež chceme spoločne dieťa, ale nedarí sa nám zatiaľ.
Tak preto mi napadlo ze co tu dajú dievčata za skúsenosti.
Niečo mi aj poradili.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
majlo1234
9. apr 2023

@elly11 tak potom to hadam bude v pohode. Ja napriklad to cudzie dieta vnimam ako cudzie, ale asi hlavne kvoli tomu ze sa vidime dva krat do roka

Strana
z2