icon

Ako sa zmieriť s ex partnerom?

7. dec 2024

Ahojte. Po dlhom nekontakte, sme zacali znovu s ex komunikovat. Trosku ma mrzi ako to mezdn nami skoncilo, obidvaja sme si ublizili. Viete, chcela som vediet ako sa ma, spriatelit sa s nim, preco byt rozhadani do smrti...lenze on uz zacina hovorit, ze nevie so mnou komunikovat ziadno, ze nic nebude ako predtym. Chcela by som to zmenit a zase nechcem na neho tlacit. Ako ste sa uzmierili s ex, nejake typy.
On tvrdi, ze uz nema pocity, co mi je aj divne, ked sa pocas celeho roka ozyval a este spominal na pekne casy kedysi...

dadka1997
7. dec 2024

Zmier sa s tym, ze uz spolu nieste... nema city nema zaujem daj mu pokoj , ste ex je to minulost

benimnadir
7. dec 2024

Prečo sa s ním chces priatelit? Dali ste si čo ste si mali dať a hotovo. Každý ďalší výskyt v živote toho druhého bude len trápenie alebo umelina.

kvietok1233
7. dec 2024

Ak nechce byť s tebou v kontakte rešpektuj to a nechaj ho na pokoji. Ja tiež nie som so žiadnym bývalým v kontakte. Kamarátstvo už z toho nebude, tak načo

doriiis
7. dec 2024

Neboj nič autorka.Ked si nájde tú správnu ženu,ta ta uprace tak,že ti ani nenapadne ďalej s ním ostávať v kontakte

marca12
7. dec 2024

Ak ste si ublizili,kamarati mozte byt az casom,ked sa krivdy zahoja. Ale kamarati ani nemusite byt. Mna moj ex podvadzal a zachoval sa velmi zle a teda preslo vela rokov,ale netuzim sa s nim kamaratit ani s nim byt zadobre. Dokonca ho ani nezdravim,ked sa stretneme. Naco to silit? Dajte si cas. Ani by som ho nekontaktovala

micusa2222
7. dec 2024

najlepšie úplne zabudnúť..ak by mi bývalý povedal, že už nebude nič ako predtým, že nevie so mnou komunikovať..úúfff...to by mi úplne stačilo...

hipuska
7. dec 2024

Keď už tak, komunikovať iba ako kamaráti. Absolútne sa nevracat do minulosti, riešiť emočne témy ohľadom vzťahu. Budovať nové zážitky. Najskôr sa musí pri tebe cítiť dobre, bez toho aby ste neustále otvárali minulosť. Ale, to je proces náročný, môže trvať aj rok. A druhá vec, tie dôvody prečo ste sa rozišli už nie sú?

januska12323
7. dec 2024

Treba rešpektovať jeho rozhodnutie.

taktotedanie
7. dec 2024

Ty sa zmier, ze je koniec
Mozes mu odpustit aj on tebe ale naco udrziavat kontakt? Neries ho posun sa dalej

lindous
7. dec 2024

Nemusíte sa neznášať, ja som sa s každým rozišla viac menej v dobrom, ale znamená to, že sa pozdravíme, keď sa nahodou stretneme prehodíme pár slov, max na sviatok si napíšeme s jedným… ale nejaké lepšie kamarátstvo, pravidelný kontakt, vypisovanie, či dokonca stretávanie sa nemá žiadny zmysel… podľa mňa klameš samú seba, ak sa presviedčaš, že ti išlo len o to sa spriateliť, vedieť ako sa ma, sama vravíš, že ti je ľúto, že to skončilo, stále by si od takéhoto kontaktu čakala viac…ako sa uzmieriť? Môžeš sa ospravedlniť, ak ťa to veľmi trápi, ale bez očakávaní, v sebe odpustiť jemu a pustiť ho, zároveň tým dopraješ voľnosť aj sebe… ale na to naozaj nemusis vedieť ako sa ma

stanulienkat
7. dec 2024

Ty si sem uz nepisala? Opakovane?
Naco sa mas kamosit s ex? Je ex a hotovo. Nikdy by som sa mu nepodlizovala.

barborachors
7. dec 2024

Spomienkovy optimizmus. Nie kazdy sa chce po ukonceni vztahu stretavat, vypisovat, kavickovat. Daj tomu cas, mozno sa ti aj sam ozve a budete kamarati, ale ak je to cerstve, tak to respektuj, ze potrebuje nechat city vychladnut hlavne ak ste sa zranovali navzajom. Maj trochu pokory pred bolestou a sklamanim, netoci sa vsetko len okolo teba.

danica2711
7. dec 2024

zrušil ťa vcelku jednoznačne, akokoľvek si ho budeš chcieť získať, budeš asi len trápna

svokrinjazykmonika
7. dec 2024

Daj mu pokoj, si trápna.

anonym0001
7. dec 2024

Odstrihnut, zabudnut, zablokovat cislo.