Ako sa zmieriť s odmietnutím najlepšieho priateľa?
Polovicu svojho zivota mam najlepsieho priatela, s ktorym sme prekakali toho vela,podrzali sa v tazkych casoch, cely cas sme spolu boli v pravidelnom kontakte,niekolko rokov. Boli sme k sebe velmi otvoreni. Posledny mesiac sa sprava cudne,kontakt je slaby, chladny, ak som navrhla stretnutie, zakazdym povedal,ze nieco ma,iny termin nenavrhol. Ked som sa pytala co mu je, tak vraj nic. Komunikacia medzi nami tazka, ako z chlpatej deky. Pochopila som, ze ma vo svojom zivote teraz nechce. Dovod neviem,co ma velmi mrzi.
Otazka na vas. Ako s tym nalozit? Toto sa mi za cely zivot nestalo, som otvoreny clovek,takze bola by som rada uprimnosti ktora neprichadza. Myslim nanho kazdy den, ale respektujem, ze chce mat odo mna pokoj. Tak ho nijak nekontaktujem. Ako sa s tym zmierit? Je mi z toho tazko.
@staryjarec a preco by smr mali skakat do ppstele? Keby sme chceli mali sme x moznosti a nestalo sa. Nemusim s nim skakat len preto,ze je muz
@anonym_autor Opýtaj sa svojho muža ako sa s tým vyrovnať 😁 keď vie o tom, ze máš takého blízkeho kamoša, hádam ti poradí alebo nech mu napíše tvoj muž, že čo sa deje😉
@staryjarec a preco by smr mali skakat do ppstele? Keby sme chceli mali sme x moznosti a nestalo sa. Nemusim s nim skakat len preto,ze je muz
@anonym_autor autorka, to si len ty myslíš, že takto kamoši nefungujú. práveže fungujú. ty robíš chlapovi bútľavú vŕbu, on sa s tebou možno aj dobre cíti, možno by ťa aj dal dolu, keby si ty privolila. ale ty sa hráš na janka a marienku a myslíš si, akí ste kamaráti. no a potom si nájdeš muža, on je sám, tak sa občas ozve, odpíše, lebo však, čo s načatým večerom napríklad. no ale potom si on nájde konečne poriadnu dievku a zrazu zistí, že ty mu naozaj vôbec nechýbaš, pretože u teba nikdy nezašiel tak ďaleko ako s dievkou, hoci by bol býval mal záujem (krásna veta) 😀 no a tak sa jednoducho od teba odpútal, vzdialil,, odmlčal. tak sa v tom nepipli, kúp fľašku vínka, chrumky, pusť dobrý film alebo seriál a pritúľ sa k mužovi. napokon, na to ten muž je, že?
@anonym_autor Opýtaj sa svojho muža ako sa s tým vyrovnať 😁 keď vie o tom, ze máš takého blízkeho kamoša, hádam ti poradí alebo nech mu napíše tvoj muž, že čo sa deje😉
@anonym_275f57 on je rád, lebo ti dvaja sa nikdy nemali nejak radi, akurat akceptovali svoju existenciu.
@anonym_275f57 on je rád, lebo ti dvaja sa nikdy nemali nejak radi, akurat akceptovali svoju existenciu.
@anonym_autor no ktovie prečo sa tak asi nemali radi 😀 autorka ty musíš byť troll
@anonym_autor no ktovie prečo sa tak asi nemali radi 😀 autorka ty musíš byť troll
@amdornik nie som troll a ty si myslíš,ze vies, preco sa nemali a nemaju radi, ale ten dovod je uplne iny a neboko to preto, že boli do mna obaja zalubeni. Preco si myslis,ze vsetko ma úplne jeden jediny jednoduchý a primitivny dovod??
@amdornik musím povedat, ze si dost domyslavy alebo domyslava.
@amdornik nie som troll a ty si myslíš,ze vies, preco sa nemali a nemaju radi, ale ten dovod je uplne iny a neboko to preto, že boli do mna obaja zalubeni. Preco si myslis,ze vsetko ma úplne jeden jediny jednoduchý a primitivny dovod??
@anonym_autor ja som nespomenula nič o tom, že by boli do teba obaja zaľúbení. toto si napísala ty.
@anonym_autor ja som nespomenula nič o tom, že by boli do teba obaja zaľúbení. toto si napísala ty.
@amdornik si napisala ,ze ktovie preco sa asi nemali radi. Tak na co si narazala? Podla mna presne na to,aj ked to popieras :D
@johanka21 ale však tu nejde o rozchod, ona je vydatá, má svojho muža! 🙄
@amdornik ale autorka písala o priateľovi, alebo neviem čítať...? Apropo, ja som bola vydatá a najskôr sme sa s manželom rozišli (ja som išla bývať k mame), takže najskôr sa u nás konal rozchod a až asi za dva roky rozvod. To len aby si vedela, že rozchod je možný aj v manželstve...

@amdornik Radia jej tu, aby sa snažila s ním stretnúť. Ak sa to stane, najprv si spolu poplačú a potom skončia v posteli.