Ako sa zoznamujú ľudia s inou orientáciou?
Ahojte. Som obyčajná žena 31 ročná viac menej s vysporiadaným životom a nejakou stabilitou či už ohľadom práce alebo plánov do budúcnosti. Ohľadom vzťahov som ale nikdy nebola šťastná a naplnená. Spoločnosť stále veľmi odsudzuje ak je niekto iný. Môžem maskovať svoje túžby za vzťah s mužom a sme spolu naoko šťastní. Cítim sa s ním dobre rozumieme si.. No ohľadom sexuálnej stránky cítim že je to také mechanické. V podstate predstavy mám úplne iné. Hanbím sa sama pred sebou ale proste páčia sa mi ženy. Resp páči sa mi aj aj no tá príťažlivosť mi už od puberty smeruje k ženám. Väčšina dievčat už v puberte zažila pod vplyvom alkoholu olizovacky s kamoškami. Mňa to minulo. Pre mňa je to stále nesplnený sen. Veľmi ťažko sa zoznamujem všeobecne s ľuďmi neviem kde by som si dokázala nájsť nejakú kamošku ktorá by možno chcela skúsiť aj niečo viac, nemusí ísť priamo o sex. Otukat sa zistiť ci je to v reále to čo v mojej hlave. Skúšala som badoo aj pokec ale úroveň tam je príliš nízko. Už po pár správach človek zistí že ten na druhej strane to nemyslí vážne a len sa na tom dobre baví pripadne hneď chce fotky a video call. Som trošku zúfalá. Tiež túžim v živote nájsť vo vzťahu naplnenie a naučiť sa prijať taka aká som. Aj keď bude okolie súdiť. Poraďte prosím bud zoznamku alebo čosi kde nájsť to po čom túžim. Je to strašne ťažké nájsť. Myslím si ze som sympatická baba takisto aj ochotná vypočuť srandovat ale aj baviť sa o serióznych veciach. Rada skúšam všeličo nové. Ďakujem 🍀
@nin12345 to ani nepoznám pozriem 😊
dúhy,igirls atd.Alebo kdejaké inzeráty pozri na nete ona hladá ju a tak
Neviem Ti poradiť online appky na zoznaámie s rovnakým pohlavím. Chcem Ti povedať k tomu súdeniu ľuďmi. Súdiť za niečo by Ťa súdili aj keby si bola hetero.😉Takže hlavu hore a maj sa rada, si skvelá presne taká, aká si.
Napis mi sukromnu spravu 🙂)
Vieš si dať inzerát na amateri.com, ale či ti tam nenapíše milión úchylákov, to ti neviem garantovať, skúsenosti nemám. Ale je to komunitná stránka, podobne ako MK, určite sa tam nájde aj niečo použiteľné.
O trojke si neuvažovala? Myslím, že kopec párov by ťa privítalo zobrať k sebe do MŽŽ trojky. Tam by si si mohla trošku poexperimentovať. Trojka, kde sú dve hetero ženy, je úplne o ničom, kopec párov by ťa s radosťou privítalo.
Hlavne sa nehanbi sama pred sebou prijat sa mas Hlavne ty.! Druhych mozes kaslat .
Nikdy som neodsudzovala homosexuálov a myslím že to je každého vec, do ktorej nikoho iného nič nie je... Ale ak máš muža a hľadáš si niekoho iného (je jedno či ženu) tak to bude nevera.. ideš na to zoznámenie z iného konca..
Grinder, tinder, Staci ked na tinder zadas interested in women.
spýtaj sa muža, on ti asi niečo odporučí
Neviem odkiaľ si, ale v BA sú podniky pre LGBT komunitu, kde sa dajú nadviazať známosti. No a potom zoznamky, ako tu už bolo napísané.
Odkial si? U nas v ke su take komunity kde sa zoznamuju
Dokonca som narazila aj na stranku peoplelovepeople
@taisu ma inak napadlo, ako by asi znela diskusia, keby ženaty/zadany muž sa pýtal kde by sa mohol zoznámiť s mužom, lebo síce so.zenou mu je fajn, ale viac by sa mu páčilo byť s mužom..
@jana_eyre_2 ano... najprv by mala vztah ukoncit a potom si nieco zacat.. no mozno si poklada otazku, ze co ak maznanie so zenou nie je to co by chcela.. lebo predstava je jedna vec a realita ina.. mozno by ju to ani "nezaujalo" a by sa vratila k muzovi... neviem
@sweet20 lenže to by si mohol tak povedať každý zadaný človek a predpokladám, že žiaden partner by sa nepotešil.. nevera je premna nepochopiteľné klamstvo, ktoré si podvadzany človek nezaslúži a tak ako by som na to poukázala pri akejkoľvek inej téme čo sa týka nevery, tak som sa ozvala.aj tu..
A aj "maznanie" je nevera..
@jana_eyre_2 Ved nepise ze je vydata. Mà nejaky vztah na oko ..najprv potrebuje vyriesit samu seba prestat sa hanbit prijat sa . Potom sa lahko rozide s frajerom a moze hladat iny vztah.
@miadi čiže keby si mala len frajera, tak by si brala v pohode aby sa zoznámil s niekým iným za účelom vzťahu/sexu a potom by sa s tebou rozišiel.. aha..
Fakt by ma zaujímalo, či by to tu bolo také pochopené ak by to písal muž..
@jana_eyre_2 totalne prekrucas. Uz Neviem ci mas problem s chapanim alebo co? Pisem ze ma zacat sebou. Potom ukonci jeden vztah nez zacne druhy ved to je samozrejmost. Ja som jej nikde nepisala kde si najde zeny nejak sa ti asi zliali vsetky odpovede do jednej 😃 Ved logicky ked vyriesi v sebe ten pocit hanbi a prijme sa taka aka je tak pochopi ze ten vztah ju nenaplna a ze je najlepsie pre vsetkych ho ukoncit. To iste by som poradila Keby bola muž. Nevera sa mi hnusi.
@miadi tak načo mi píšeš, že veď nie je vydatá.. 😒 veď si ma nevšímaj ako aj predtym - moje odpovede pred tvojím komentárom mne boli všeobecne mierene na to s akou ľahkosťou jej tu ženy radili kde sa zoznámiť moze.. na to si mi napísala, že veď nie je vydatá, akoby som to niekde tvrdila a niečo to menilo na veci..
@jana_eyre_2 pochopila som to tak ze ma len nejaky vztah bolo by to este horsie ak by boli manzelia. Ale v prvom rade ma riesit ten vztah co mà sama so sebou . Ked sa prestane hanbit tak uvidi jasnejsie co chce a co nechce . Svoju sexualnu orientaciu si vie v sebe zistit aj bez toho aby mala fyzicku skusenost. Z prispevku mam pocit ze sa skryva v hetero vztahu koli obavam z reakcii okolia . Clovek ked je v prvom rade uprimny sam k sebe potom je lahke but uprimny aj k druhym. Ked si ujasni co chce moze sa posunut . Ist za tym co chce bez toho ze by si partners drzala ako plan B . Ona nechce len sex chce vztah .
@jana_eyre_2 nie ako by znela taká diskusia, ale koľko nadávok by odznelo 😁

Grindr