Ako si udržať vzťahy kamarátmi bez partnera a detí?
Ahojte,
mam pred 30 a momentalne som sama, mala som vztahy, avsak nevysli. V okoli mam len starsich kamaratov/kamaratky, ktori sa beru, zakladaju rodiny. Tym, ze ja nemam ani partnera, ani deti , mam pocit , ze uz pomaly ma ani do kolektivu neberu, lebo spolocne aktivity postupne zanikaju. Ja viem, ze deti zmenia velmi vela. Mam pocit, ze su tieto vztahy skor , o tom , ci ja im nepostrazim deti, nepomozem s ucenim a podobne veci. Mali ste to tak aj vy, tie ktore ste ostali slobodne a bez deti, ze ste prestali byt akokeby sucastou kolektivu ? To iste sa mi deje aj v rodine. Myslim si, ze to ze clovek nema partnera ani deti neznamena, ze sa s nim neda porozpravat.
@anonym_autor vydala som sa a mám deti ale nikoho slobodného slobodnú bezdetná kamošku ani z rodiny som nikdy nežiadal o stráženie doučovanie deti . Ani mňa nikto nežiadal a takéto služby kým som bola single. S kamošmi sme si v nevyhnutnom čase postrážili deti navzájom a raz za celý čas od kedy sa narodil ich strážila necelú hodinu bezdetná švagriná kým ja s bratom sme šli rodinnému prislušníka.
Luďom to šibe .. ale na druhej strane, nie že to zmenilo teba .. ale dieta zmeni samývh rodičov.. ja som tiez mala bezdetnu kamaratku najlepsiu a nerozumela tomu ake je to byt mamu a skoncilo to.. tak s nimi nechodievaj a nenechaj sa využívať .. vieš niekedy nezažkodí povedal prepác, neprišla som tu robiť operku
@anonym_b00088 minuly tyzden som toho mala fakt dost a narovinu som povedala , ze nie mam svoj program a odvtedy ani prepac mi jednkamoska nepovedala ani sa neozvala.
@anonym_autor vydala som sa a mám deti ale nikoho slobodného slobodnú bezdetná kamošku ani z rodiny som nikdy nežiadal o stráženie doučovanie deti . Ani mňa nikto nežiadal a takéto služby kým som bola single. S kamošmi sme si v nevyhnutnom čase postrážili deti navzájom a raz za celý čas od kedy sa narodil ich strážila necelú hodinu bezdetná švagriná kým ja s bratom sme šli rodinnému prislušníka.
@anonym_26d621 asi skusaju kam daleko mozu zajst. Fakt mam pocit, ze sa spravanim dost zmenili, ako boli predtym. A ked sa clovek ozve je zle. Ze si neviem predstavit ake to je narocne , ze nestihaju. Tak bohuzial, oni si deti vybrali. Mali by pochopit aj oni mna.
Hladaj si ne kamosky, tieto maju svoje, ine priority. Aj Ty sa rovnako zduvas, ze sa nechcu Tebe prisposobit. Nemas pochopenie pre ne, oni pre Teba. Ste uz kazda inde. Ale, to je felkom normalne. Neber to v zlom
@anonym_26d621 asi skusaju kam daleko mozu zajst. Fakt mam pocit, ze sa spravanim dost zmenili, ako boli predtym. A ked sa clovek ozve je zle. Ze si neviem predstavit ake to je narocne , ze nestihaju. Tak bohuzial, oni si deti vybrali. Mali by pochopit aj oni mna.
@anonym_autor bav sa somnou. Ja deti neriešim a času mám dosť. Ak si v Petržalke poď na Lúky 2.
ano podla mna si nevies predstavit ako to funguje a neda a teda sudit a zhodnotit kto je v prave a kto nie... ja som vobec nemala cas niekoho riesit a aj ak sa nejake kamosky ukazali, pozreli malu a dovi.. proste nebol cas. Opatrovat nemusis, ale mozno ked vies pomoct= pomoz a v buducnu sa zase vztahy utrasu.. ;)
Materstvom sa vela kamaratstiev zmeni, mozno by si mala byt rada, ze niektre pojdu do zabudnutia. Mam bezdetne kamaratky a teda ani by ma nanapadlo ich otravovat strazenim mojich deti, na to sme my rodicia. Ak sa to opakuje pravidelne, skor ta vyuzivaju. A sorry, porodom zena nepride o mozog,aby sa nedokazala s ludmi bavit aj o niecom inom ako o detoch 🙈 Osobne som vzdy vitala cas s bezdetnou kamoskou prave preto,aby sme sa nebavili o detoch.

Luďom to šibe .. ale na druhej strane, nie že to zmenilo teba .. ale dieta zmeni samývh rodičov.. ja som tiez mala bezdetnu kamaratku najlepsiu a nerozumela tomu ake je to byt mamu a skoncilo to.. tak s nimi nechodievaj a nenechaj sa využívať .. vieš niekedy nezažkodí povedal prepác, neprišla som tu robiť operku