icon

Ako si zvyknúť na holú hlavu u muža?

thor21
26. apr 2024

Ahojte, chcem sa spýtať, začali mi riadne kuty a horná strana hlavy redne, striham sa strojčekom na krátko, je tu niekto na tom podobne? Zvykli ste si ? Nemal nikto sprosté poznámky, že patríte niekde do nejakej "skupiny" a podobne? Mňa hnevajú aj poznámky od mamy a sestry, pre nich sú to basisti a podobne 😅

Strana
z3
jana_eyre_2
26. apr 2024

Podľa mňa je holá hlava v kombinácii so zarastenou bradou veľmi pekna na mužovi.. na foto si sympos, holá hlava sa ti hodí, to vravím úprimne s tým, že chlapom komplimenty často nedávam 😅

11michal6
26. apr 2024

@jana_eyre_2 ak to patrí mne, tak ďakujem, nečakal som, že budem mať pozitívne ohlasy, keď sa veľa ženám nepáčia holohlaví muži 😀

babydesire
26. apr 2024

@thor21 mas po 30tke ? Ved to je normalne ze ti uz rednu..moj muz oslavi 40tku o chvilu a tiez ma peknu plesinku, utahujem si z neho (ked bol mladsi chcel aby som ho strihala na "kolecko",aby opticky zakryl riedke vlasy,, pocase som mu povedala, ze ani to kolecko mu uz nepomoze)..pristane mu to, je sexi a mne sa stale paci. A furt lepsie takto po 30tke, nez v 20tke,,synovec ma 20rokov a plesinu vacsiu ako moj muz...ako dieta mal riadnu sticu,a po 15tke zacal rapidne stracat vlasy,,ale musim uznat, ze mu to tiez pristane aj ked vyzera starsie.

katka700
26. apr 2024

@thor21 Tvoja mama a sestra vyzerajú ako top modelky? Spýtaj sa ich ci im blbé poznámky na tému tvoja hlava pomáhajú odstrániť nadbytočné kila /vrásky/celulitídu/ kŕčové žily.
Každý by mal rád husté pevné vlasy keby to šlo.
Vy chlapi ste na tom ešte dobre. Extrémne krátky účes/holá hlava vám väčšinou pristane. Horšia je alopecia u žien.

veselo_neveselo
27. apr 2024

@thor21 lepsie hola hlava ako kuty do pol hlavy a prehadzovacka, fakt!
Nic si z toho nerob, tak ako treba oblecenie, aj upravu vlasov prisposobit aktualnemu stavu. S odvahou to daj dole a bude to ok.
Ps: nezabudaj na spf, alebo ciapku, hlavne v lete.

thor21
autor
27. apr 2024

@katka700 No to darmo, v tomto sú myslením asi v prvej republike

thor21
autor
27. apr 2024

@babydesire áno 31

Strana
z3