icon

Ako slušne odmietnuť zvedavú kolegyňu alebo kamarátku?

27. mar 2025

Baby poradte im ako slušne povedať kolegyni a zároveň aj kamarátke keď ma doslova spovedá aby prestala.. keď si s ňou píšem tak neustále dáva otázky ako na výsluchu. Keď jej pošlem hlasovú správu vôbec ju nezaujíma čo jej hovorím ale opýta sa kde som že počuje hluk či náhodou niesom tam a tam.. ja už na to ani nereagujem.. písala som jej že som niekde bola a niečo som tam videla.. a ju zase zaujíma len to s kým som tam bola kedy a čo sme tam robili vlastne. Ja ju mám rada lebo ako človek je dobrá.. ale cítim sa ako na výsluchu pri nej a hlavne jej sa nedá neodpovedať lebo keď jej neodpisem na tieto jej otázky tak sa ma to opýta keď sme najbližšie spolu hneď pri pozdrave.. ty kde si bola čo? A to s kým ? 🥲 ja celkovo niesom človek čo o sebe moc hovorí a odkedy sme kolegyne tak vie aj kedy som na zachode.. koľko mám na ucte sa ma stále pýta .. no proste nechápem túto povahu.

andrejka1974
27. mar 2025

A nie je náhodou sama a potom sa nemá s kým rozprávať tak to skúša s tebou

autor
27. mar 2025

@andrejka1974 robí toto aj druhej koelgyni s ktorou sa tiež dosť baví. Minule sme sa nudili v robote s tou druhou kolegyňou boli sme samé dve a hovoríme že zavoláme tej danej o ktorej píšem túto tému .. a ta kolegyna že prosimta a už sa jej nezbavis😂.. takže som pochopila že to robí iste aj jej..

majo111222
Odpoveď bola odstránená
viestta
27. mar 2025

Vsak nemusis odpovedat. Ona sa moze pytat, ty nemusis odpovedat. Mozes rovnako ukoncit debatu s tym, ze nemas cas, mas inu robotu. Alebo reaguj protiotazkou. Co robis? A ty co robis? Co si si kupila? A ty co si si kupila? Kde si? A ty kde si?

petulda333
27. mar 2025

Naco jej pises kde si alebo kde si bola,ked sa o tom nechces bavit?! Inak velmi pekne od teba nic jej nepovedat ale na srandu ti je dobra. Vysmievat sa z nej ti proti srsti nie je

heminepa
Autor odpoveď zmazal
basulaak
27. mar 2025

“Neprides si niekedy ako na vysluchu? Lebo ma spovedas ako male decko. Naco to chces vediet?..” a neodpovedala by som.

eleanor2510
27. mar 2025

Zda sa mi, ze mate obidve tak 14 rokov podla tohto spravania. Aby jedna dospela a zamestnaná osoba nedokázala pochopit, ze jej otazky su druhym neprijemne, to nechápem. Ale ty sa na nu stazujes, potom sa v robote nudis a chces jej z dlhej chvile volat? Akoze mohli by ste trochu dospiet obidve, v robote sa pracuje, nevyvolava sa kolegom, ktori tam nie su a mozno maju svoj program, a takisto predsa jej mozes povedať, ze je prilis zvedava a nepacia sa ti jej otázky. A nevypisovat jej, kde si bola a co si tam robila, ked uz vopred vies, co bude nasledovat.

cimage
27. mar 2025

Povedala by som jej, ze nie som na vysluchu a ked nepochopi, tak by som robila to iste. Ak jej ani to nedojde, tak by som ju zrusila. Ona si to asi ani neuvedomuje. Ale aby sa ma cudzi clovek pytal kolko mam na ucte? To je uz moc.

jana_eyre_2
27. mar 2025

A ty sa jej niekedy opytas na jej život?

isis234
27. mar 2025

"Kto je zvedavý, bude skoro starý" .
Nepíš jej kde si bola. Dávaš jej podnet na ďalšie otázky.

andrejka1974
27. mar 2025

Myslela som že je sama nikoho nemá , že žije sama nemá doma nikoho nikto ju nevypočuje

terezkaarthuramax
27. mar 2025

Pýtať sa kolko mas na ucte je podľa mna moc... Ja som tiez dost zvedava a spýtam sa priateľov aj kde boli, ale toto povazujem za sukromnu vec.

gov
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
27. mar 2025

o učte sa ma zatial nikto nepytal ani vlastna mama. a ty si jej nebodaj odpovedala?
ludia, čo kladu take otazky na telo, buď zo závisti alebo kuje nejake pikle...ja som sa nikdy v živote nikoho nepytala, kolko ma našetrené a to som skor zvedava ako nezvedavá, takže je to čudné minimalne

cukroska
30. mar 2025

To su taký ľudia všetko dopodrobna chcú vedieť a aj tak si potom veľké prd zapamätajú a pointu nepočúvajú Poznám...