icon

Ako spoľahlivo odhaliť manželovu neveru?

27. jún 2025

Ahojte. Ako ste odhalili neveru? Som si na 99% ista, ze ma manzel podvadza, ale to jedno percento neistoty ma mata. Co ak je to len moj vymysel, ako to zistit? Nechcem byt podvadzana a zit s niekym kto beha za inou, ale zaroven nechcem zahodit manzelstvo ak to tak nieje. Citim sa stratena a neviem co s tym. Dakujem za rady

autor
28. jún 2025
@marryliese

len raz by mi manžel vytkol, že som si dovolila odísť na tri hodiny a on musel strážiť dieťa. To je vrchol. A pánko si behá kade tade. Mať takéhoto chlapa, v prvom rade by som si spravila poriadky v tom, že drahý môj, ak si zabudol, to dieťa je aj tvoje, takže keď si ja naplánujem, že idem preč, tak sa staráš ty, hotovo. Určite by som sedela doma a robila všetko zatiaľ čo milostivý si behá po výtrtoch. Čo sa týka nevery, pozrela by som sa do telefónu, na konfrontáciu potrebuješ dôkaz, prepošli si správy ak tam nejaké bude mať, odfoť, aby si ho mala s čím usvedčiť keby to náhodou vymazal. Nemá sa to robiť ale u vás je zjavne už dôvera naštrbená takže why not.

@marryliese nedostanem sa mu do telefonu, ma ho zaheslovany a heslo neviem

marryliese
28. jún 2025

a to že ti zadrel, že môže trtkať iné ale rodina bude prvoradá, tak to je teda pekne debilná odpoveď. Keby mi toto chlap povie tak by som teda dôveru určite nemala :D To je akoby ti povedal, že nech ti nevadí že spí s inými veď variť mu budeš furt ty :D

autor
28. jún 2025
@marryliese

a to že ti zadrel, že môže trtkať iné ale rodina bude prvoradá, tak to je teda pekne debilná odpoveď. Keby mi toto chlap povie tak by som teda dôveru určite nemala :D To je akoby ti povedal, že nech ti nevadí že spí s inými veď variť mu budeš furt ty :D

@marryliese tak nejako som to pochopila aj ja a zrejme to aj tak naozaj myslel a vyzera, ze je urazeny, ze sa mi to nepaci

marryliese
28. jún 2025

samozrejme, že hrá urazeného. Chce si robiť čo chce a nechce od teba počúvať poznámky. Máš byť ticho a šúchať nohami. Vzala si si egoistu.

autor
28. jún 2025
@marryliese

samozrejme, že hrá urazeného. Chce si robiť čo chce a nechce od teba počúvať poznámky. Máš byť ticho a šúchať nohami. Vzala si si egoistu.

@marryliese ano asi naozaj si to tak predstavuje, ze on bude chodit za susedou ved co a ja sediet doma a cakat, alebo chce uz len aby som im dala konecne pokoj len nevie ako mi to povedat. Cele zle a hlavne kvoli dietatu ma to boli, ja sa spamatam, ale mala ho zboznuje.

marryliese
28. jún 2025

hlavne neostávaj v neperspektívnom vzťahu kvôli dieťaťu, to je úplná blbosť. Vaše nezhody sa budú stupňovať a dieťa bude akurát vidieť to, že otec si matku neváži a ona mu posluhuje. V prvom rade vyrieš to podozrenie z nevery. Lebo aj keby neverný nebol už ťa to bude hlodať a nakoniec to môže stroskotať len na tvojej paranoji.

petrao2
28. jún 2025

Malej otca nezoberies ak on bude mat zaujem
Ale s takym debilom by som nebola
Daj mu malu a povedz ze si ides tiez uzit ked mate taky otvoreny vztah a je jedno kto s kym trtka 🤷‍♀️

moonlight1210
28. jún 2025

Tieto “rodinne” typy su za rodinu, kym to dobre znie a tie slova vyvolavaju obdiv k nemu u druhych.

Ked ho opustis polroka-rok “bojuje” o dieta. Ked mu umoznis sa stretavat, zrazu nema cas nikdy prist, slubuje a na poslednu chvilu rusi sluby (lebo cez vikend ma lepsi program - natriasat sa na druhej).
Tolko k jeho rodinnemu zalozeniu.

Rodinny typ totiz nebude podvadzat.
“Rodinny” typ, co podvadza, povazuje rodinu za základňu, ktoru ma zalozenu za ucelom, aby sa niekto staral o jeho pohodlie v medzicase medzi behanim za inymi zenami.
Je to taky pubertalny typ, co mentalne emocionalne nikdy nepresiahol vek 16 rokov.
Uviazol na urovni, ze dospelost a domov, to znamena, ze ma svoju “detsku izbu”, kam nikto nesmie, nikto mu nesmie kecat do zivota, on si vypadne von, kedy chce, travi cas, ako on chce a s kym chce, pride naspat, kedy on chce, nikto sa nesmie pytat a nesmie do toho zasahovat.
A je samozrejme, ze dostane za to automaticky najest, ciste veci a bude sa za nim robit poriadok.

Preto aj chodenie do prace povazuje za dostatocnu obet pre druhych, lebo si tym odtrha zo svojho pohodlia. A caka absolutne ocenenie a potlesk, ze tam kazdy den ide.
Kdezto praca inych je automaticka samozrejmost.

kavasmliekom
28. jún 2025

Dnes 6:58 tvoj komentár...prepac, ale je mi ťa ľúto...nie preto, že ťa podvádza, ale ešte aj ponižuje a ty sa necháš a bojíš sa jeho reakcie. Vraj, rodina je pre neho všetko a ju môže trtkať 🤔 ja by som mu také dala že by s hlavou aj stenu prebil 🙄 len raz by mi povedal takú poznámku, tak by mi bolo jedno, aká je pravda. Čo si handra, že so sebou dáš takto zaobchádzať? Vážiš si vôbec samu seba, záleží ti na dieťati? Tak nehľadaj dôvody a dôkazy, ten dôvod ti už dal...

barka1
28. jún 2025

Jasne, že to bude v poriadku. Ako sa dvaja dohodnu, tak maju.
Ja som nereagovala na teba, ale inu osobu, ktora pisala, ze toto si može dovolit len chlap před svadbou.

moonlight1210
28. jún 2025

Zakladna otazka - co urobis, az mu dokazes neveru?
Aky bude tvoj dalsi postup? Si ochotna sa rozviest? Obratom mu povies, ze ste skoncili a moze uz ist oficialne s cervenym kobercom a fanfarami za svojou pani zadkovou?

Vela zien totiz ma v tomto predstavu ako mlade dievca - iba “po oltar”. Teda sniva so svojim frajerom iba po sobas. Nema v podstate ziadnu predstavu, ako budu spolu zvladat kazdodenny rutinny manzelsky zivot. Skor tam uz ma dalej iba nejaku nejasnu predstavu o jednorozcoch a duhach (ze im bude spolu krasne).

Detto tak casto funguju zeny, ktore su podvadzane - hlavny ciel je mu to dokazat.
A co dalej?
Ako s nim chcu po tom prvom burlivom dni, ked mu oplieskaju dokazy o hlavu, zit? Kazdy jeden dalsi den.
Vecer si lihat vedla neho, rano vstavat a stretat ho v kupelni, v kuchyni. Poobede s nim sediet v obyvacke pri jednom filme… ist na dovolenku… planovat jedlo, skladat mu oprane veci,… vsetky tie kazdodennosti.
Vacsina totiz tam po tom okamihu velkeho odhalenia ma tiez istym sposobom jednorozce a duhy.
Taku akusi nejasnu, velmi vzdialenu mlhavu matnu predstavu, ze mu to oplieska o hlavu a vsetko sa akoby razom vrati do starych kolaji. On olutuje, pochopi, co straca a riskuje, pochopi, ako jej ublizil, hude ho to boliet, ako sa zachoval (okamzite milenka strati vsetok lesk a glanc) a bude sa snazit si manzelku udobrit (a ziskat naspat). Zas bude ona centrom jeho zivota. Milenka automaticky zmizne kdesi z existencie a vesmiru.

Tak, ak mas co len najmensiu predstavu, ze ked ho odhalis, tak on sa vydesi, co robil, ako ta sklamal, ublizil ti a ze ta teraz strati a bude prosit za odpustenie a sekat dobrotu - tak tomu davam 1% a radsej sa takej predstavy zbav.

Naopak, naplanuj si a nabrifuj sa, co ides robit, az to bude vsetko pravda. Pripravuj si podu na jasne ciny, aby korespondovali s tvojimi slovami.
To je jedine, co takym nevernikom fakt zamava.

Lebo kazdy jeden nevernik tiez zije s predstavou skakajucich ponikov a oblacikov, ze sice nevera moze prasknut, ale preco by sa to malo stat prave jemu?

A vo vacsine v prvej chvili, ako vytiahnes dokazy, to nie je bolest a strach, ze strati teba a rodinu (to pride neskor, ak vobec pride), ale sok, ze ho fakt naozaj odhalili a desivy pocit, ze ma teraz verejnu hanbu a budu ho sudit.

Preto napr. v hneve a bolesti nehovor o odchode, ked nemas kam, alebo ani nechces od neho zatial este odist (ale chces zachranovat vztah, ostat s nim a dat sancu, jednoducho si nevies este predstavit zivot bez neho).
Je to tazke, ked clovekom mavaju emocie, si dat pozor na jazyk, ale je to dolezite.
Hovor iba veci, ktore v danej chvili vykonat vies a aj ich vykonas, ak bude treba.
Ziadne ultimata!

Ked mu bude jasne, ze to, co si povedala, aj konas, bude mu jasne, ze ked raz povies, ze s nim koncis, tak je v riti. Lebo ty do vetra nehovoris.

Btw. na toto ho mozes pomaly ucit i teraz za pochodu. Ze co povies, to urobis. Zacni od uplnych drobnosti a postupuj k vacsim veciam. No bud konzistentna. Neuhybaj, ked raz nieco povies, tak to urob (preto zacni od drobnosti).
Var ho ako zabu.
Zvykne si. Postupne bude u vas samozrejmost, ze co povies, to sa tak urobi. Zabudne, ze chcel niekedy aj prostestovat.
O to viac bude vydeseny, ked mu splechnes, ze o tej jeho uzasne tajnej nevere vies a ides roznyslat, co s tym (a s nim) teraz urobis.
Kedze bude nauceny, ze co povies, to urobis, bude sa triast, co si teda rozmyslis.

margotka17
28. jún 2025

No keby mne môj povedal, že sa mu nejaká páči a bude k nej chodit a možno aj trtkat, no bol by veľmi rýchlo zbalený. Na budúce mu pribal dieťa, že ak by sa nudili a netrtkal, nech sa venuje dieťaťu.

autor
28. jún 2025
@moonlight1210

Aky bude tvoj dalsi postup? Si ochotna sa rozviest? Obratom mu povies, ze ste skoncili a moze uz ist oficialne s cervenym kobercom a fanfarami za svojou pani zadkovou?

Vela zien totiz ma v tomto predstavu ako mlade dievca - iba “po oltar”. Teda sniva so svojim frajerom iba po sobas. Nema v podstate ziadnu predstavu, ako budu spolu zvladat kazdodenny rutinny manzelsky zivot. Skor tam uz ma dalej iba nejaku nejasnu predstavu o jednorozcoch a duhach (ze im bude spolu krasne).

Detto tak casto funguju zeny, ktore su podvadzane - hlavny ciel je mu to dokazat.
A co dalej?
Ako s nim chcu po tom prvom burlivom dni, ked mu oplieskaju dokazy o hlavu, zit? Kazdy jeden dalsi den.
Vecer si lihat vedla neho, rano vstavat a stretat ho v kupelni, v kuchyni. Poobede s nim sediet v obyvacke pri jednom filme… ist na dovolenku… planovat jedlo, skladat mu oprane veci,… vsetky tie kazdodennosti.
Vacsina totiz tam po tom okamihu velkeho odhalenia ma tiez istym sposobom jednorozce a duhy.
Taku akusi nejasnu, velmi vzdialenu mlhavu matnu predstavu, ze mu to oplieska o hlavu a vsetko sa akoby razom vrati do starych kolaji. On olutuje, pochopi, co straca a riskuje, pochopi, ako jej ublizil, hude ho to boliet, ako sa zachoval (okamzite milenka strati vsetok lesk a glanc) a bude sa snazit si manzelku udobrit (a ziskat naspat). Zas bude ona centrom jeho zivota. Milenka automaticky zmizne kdesi z existencie a vesmiru.

Tak, ak mas co len najmensiu predstavu, ze ked ho odhalis, tak on sa vydesi, co robil, ako ta sklamal, ublizil ti a ze ta teraz strati a bude prosit za odpustenie a sekat dobrotu - tak tomu davam 1% a radsej sa takej predstavy zbav.

Naopak, naplanuj si a nabrifuj sa, co ides robit, az to bude vsetko pravda. Pripravuj si podu na jasne ciny, aby korespondovali s tvojimi slovami.

Lebo kazdy jeden nevernik tiez zije s predstavou skakajucich ponikov a oblacikov, ze sice nevera moze prasknut, ale preco by sa to malo stat prave jemu?

A vo vacsine v prvej chvili, ako vytiahnes dokazy, to nie je bolest a strach, ze strati teba a rodinu (to pride neskor, ak vobec pride), ale sok, ze ho fakt naozaj odhalili a desivy pocit, ze ma teraz verejnu hanbu a budu ho sudit.

Preto napr. v hneve a bolesti nehovor o odchode, ked nemas kam, alebo ani nechces od neho zatial este odist (ale chces zachranovat vztah, ostat s nim a dat sancu, jednoducho si nevies este predstavit zivot bez neho).
Je to tazke, ked clovekom mavaju emocie, si dat pozor na jazyk, ale je to dolezite.
Hovor iba veci, ktore v danej chvili vykonat vies a aj ich vykonas, ak bude treba.
Ziadne ultimata!

Ked mu bude jasne, ze to, co si povedala, aj konas, bude mu jasne, ze ked raz povies, ze s nim koncis, tak je v riti. Lebo ty do vetra nehovoris.

Btw. na toto ho mozes pomaly ucit i teraz za pochodu. Ze co povies, to urobis. Zacni od uplnych drobnosti a postupuj k vacsim veciam. No bud konzistentna. Neuhybaj, ked raz nieco povies, tak to urob (preto zacni od drobnosti).
Var ho ako zabu.
Zvykne si. Postupne bude u vas samozrejmost, ze co povies, to sa tak urobi. Zabudne, ze chcel niekedy aj prostestovat.
O to viac bude vydeseny, ked mu splechnes, ze o tej jeho uzasne tajnej nevere vies a ides roznyslat, co s tym (a s nim) teraz urobis.
Kedze bude nauceny, ze co povies, to urobis, bude sa triast, co si teda rozmyslis.

@moonlight1210 dakujem ti, pomahaju mi tvoje slova velmi, nasla som sa v nich. Presne premyslam len potial, ze dokazat mu to na 100% a ako on potom bude hrozne lutovat, ze mi ublizil, bude mi ruky, nohy bozkavat a vsade bude duha a jednorozce az do smrti. Ano sci fi scenar, otvorila si mi oci. Nebudem nic robit, zatial. Musim sa emocionalne odputat, nesmie to tak boliet lebo prehravam na celej ciare len ja. Musim sa s tym pomalicky zmierit, trochu sa musi ta bolest otupit a potom uvidim co spravim. Lutovat on nebude, on je teraz az po usi zamilovany do inej zeny. Moja bolest ho jedine tak obtazuje. Bolestive, ale pravdive

lienka.7
28. jún 2025
@moonlight1210

A co dalej?

Ziadne ultimata!

Var ho ako zabu.

@autorka uprimne? Tento ti jasne povedal ze si mu ukradnuta. Co ti ma bozkávať? Ruky, nohy, odprosievat??? Bože, zabudni žena... si menej pre neho ako jeho nové tenisky.
Takže ako ti tu vyššie napisala
@moonlight1210 dobre si rozmysli, co chces/budeš robiť ďalej. Ci rozvod a odídeš- v tom prípade mu to splecuni do tváre, s tým, ze to vieš... pokial vsak mu to mienis odpúšťať, tak mu radšej nič nehovor, ušetris si hádok a tvojho ponižovania... uprimne je mi ta ľúto. A aj tvojej dcéry, lebo presne jej do zivota predáš takýto modus... žena chudera handra, muz podvodník na koni 👌

veronika2316
28. jún 2025

Preboha ja žijem tiež s dementom tak poradím aspoň tebe...prosím ťa aspoň ty odíď ak máš kam neváži si ťa neľúbi tá a keby ťa aj nepodvadza čomu neverím tak ťa nevera je najmenší problém vaše dieťa bude mať hrozný vzor chovania ak máš kam proste sa zbal a odíď. Je si tebou istý že ťa má omotanu okolo prsta ty si pre neho len slúžka čo sa postará ale užívať si chodí inde nikdy sa to nezmení ani si neuvedomi že si ťa treba vážiť ja čakám 7 rokov a nič nikdy nebude iné len horšie ver mi

vevka8
28. jún 2025
@sissy27

Ak by mi muz povedal, ze je v poriadku trtkat inu, aj tak je rodina prvorada, tak by bol z neho ex. Predtym by som sa sarkasticky opytala, ci je rovnako v poriadku aby mna trtkal niekto iny, hlavne, ze rodina je prvorada 😅

@sissy27 presné tak

misanthropicdann
28. jún 2025

Zas na druhú stranu aj keby to bol on, to hneď neznamená ze ta podvádza.
Kľudne s tými kamarátmi mohol byť u nej, existuje sto dôvodov prečo k nej šiel a nemusí ta podvádzať.

katuska147852
28. jún 2025
@barka1

Na čo potrebuješ istotu? Prečo sa s nim o tom neporozoravas priamo?
A inak vsetky tvoje "dokazy" su typu "zdalo sa mi... zdialky,..." zvláštne. Pribrala si po porode? Ako zvládáš materstvo?

@katuska147852 takže ženatý chlap sa nemoze pohnut od manželky? Von s kamosmi do polnoci už nesmie? Chudák chlap...naštastie ti nevyžaduju všetky ženy.

@barka1 asi záleží od preferencií partnerov, napokon ak to druhej strane nevadí, tak je to ôk. My teda s manželom zo súkromných jázd o pol druhej v noci nechodíme a nie preto, že sme si to zakázali. Ak sa chceme stretnúť s priateľmi, tak cez deň. Či je to bežné u iných manželov, to neviem, aspoň u tých, ktoré poznám ja to nie je vo zvyku, že by sa jeden pravidelne túlal po noci von s kamarátmi. Ak sa vraciame tak neskoro domov, tak spolu. Ak sa stane raz za čas, že každý zvlášť, tak ako píšem výnimočne.

maminkadeticiek
28. jún 2025

Preboha ty naco potrebujes dokaz po tom co vypustil z huby!Uz vcera si mala byt zbalena a vypadnut odtial aj s dietatom.C H O R E ze tam ostavas.To ze na vlastne uvidis ze trtka inu zenu je pre teba dolezitejsie na rozchod ako to conti povedal??Daj si facku a odidte.

autor
28. jún 2025
@misanthropicdann

Zas na druhú stranu aj keby to bol on, to hneď neznamená ze ta podvádza.
Kľudne s tými kamarátmi mohol byť u nej, existuje sto dôvodov prečo k nej šiel a nemusí ta podvádzať.

@misanthropicdann sa ti sniva? So ziadnymi kamaratmi tam nesiel, isiel tam sam a hej jasne isiel tam na noc na par hodin zahrat si s nou sach 😀 a mat som dostala ja aj ked hrali oni

kavasmliekom
28. jún 2025
@veronika2316

Preboha ja žijem tiež s dementom tak poradím aspoň tebe...prosím ťa aspoň ty odíď ak máš kam neváži si ťa neľúbi tá a keby ťa aj nepodvadza čomu neverím tak ťa nevera je najmenší problém vaše dieťa bude mať hrozný vzor chovania ak máš kam proste sa zbal a odíď. Je si tebou istý že ťa má omotanu okolo prsta ty si pre neho len slúžka čo sa postará ale užívať si chodí inde nikdy sa to nezmení ani si neuvedomi že si ťa treba vážiť ja čakám 7 rokov a nič nikdy nebude iné len horšie ver mi

@veronika2316 prečo si stále s nim?

veronika2316
28. jún 2025
@kavasmliekom

@veronika2316 prečo si stále s nim?

@kavasmliekom to tu nechcem riešiť to je komplikované

simona20201309
29. jún 2025

Koľko ma mala?

simona20201309
29. jún 2025

Ja by som išla na rovinu - kamoska ta videla ako si vychádzal o 1rano z jej domu. Vieš.mi k tomu niečo povedať? (Neviem ci to je dedina, či poznáte všetkých susedov? Ak nie, rovno by som si vymyslela že bývalá kolegyňa býva oproti, písala mi, majú aj kamerový zaznam)
Len najprv si to premysli - chceš vedieť pravdu?
Určite si prioravena zbaliť sa a odísť? Alebo budeš dúfať ze si pred teba klakne a bude ta prosiť o odpustenie?
Počítaj s viacerými možnosťami, pretože je dosť možné aj to, že sa prizná, vykrici ti ako pri tebe trpí a aký je nešťastný, zbali sa a do hodiny je u nej.
A už ho tak skoro neuvidíš, v lepšom prípade uvidis už len výživné na účte.
Chlap nemá materinské city, nespoliehaj sa ze ho dieťa nejak ovplyvní. Keď ide o sex, dieťa bude na poslednom mieste na koho bude myslieť.
Ak nechceš rozvod, tak môžeš zvoliť inú taktiku, ale to už je na tebe ci dokážeš túto neveru odpustiť.

Každopádne ta *urva ktorej nevadí ze ten chlap má doma ženu s malým dieťaťom si zaslúži karmu. A pár poriadnych po hlave. Nenávidím také sprosté ženské

guiseppinka
29. jún 2025
@moonlight1210

A co dalej?

Ziadne ultimata!

Var ho ako zabu.

@moonlight1210 uplne suhlasim. Pocuvala som raz podcast o tom, preco to manipulatorom (energetickym upirom, detom a hocikomu inemu) funguje. Lebo im to tolerujeme a prechadza im vsetko... preto aj "manipulator" je pri niekom debil, co zameta s inym, ale pri inom seka dobrotu, lebo mu to ta osoba nedovoli...

jankasamulko
30. jún 2025

A este k tomu vsetkemu sa priprav, ze z toho, ze chodí za inou, obvini teba

alexanderkovacs
30. jún 2025
@katuska147852

Rozumiem. Ja by som to asi nevydržala a išla sa vtedy presvedčiť na vlastné oči či je to on. Takúto skúsenosť máš iba jednu, ale o je ich viac, kedy si ho podozrievala.
Vieš, keď píšeš, že máte dieťa, pre mňa je zvláštne aj to, že manžel ide von a príde o pol druhej. Ani keby ste dieťa nemali, by som neakceptovatela, že mi muž príde tak neskoro domov. Či už je s milenkou, alebo s kamarátmi. Jasné, môže sa stať, že sem tam je niečo dôležité, prečo príde tak neskoro domov, ale sedenie s kamarátmi von, to určite nie. To mohol robiť, kým sa neoženil.
A ako sa tváril, keď si ho s tým konfrontovala? Bol prekvapený, alebo ani nie? Aký mal výraz v tvári. Ako rozprával. Niekedy aj tá neverbálna komunikácia o človeku čosi prezradí.

@katuska147852 preco by zenaty chlap nemohol ist von s kamaratmy a prist domov po polnoci. Ja bezne chodim okolo 4 domov. Stretneme sa raz za 3mesiace priblizne , a mame si co povedat. Som dospeli nie decko ze man stanoveny cas kedy mam prist domov. Chudak tvoj partner ..

katuska147852
30. jún 2025
@alexanderkovacs

@katuska147852 preco by zenaty chlap nemohol ist von s kamaratmy a prist domov po polnoci. Ja bezne chodim okolo 4 domov. Stretneme sa raz za 3mesiace priblizne , a mame si co povedat. Som dospeli nie decko ze man stanoveny cas kedy mam prist domov. Chudak tvoj partner ..

@alexanderkovacs Gratulujem. Prečítaj si oba moje príspevky (tam som to vysvetlila detailnejšie) a aj príspevok sám po sebe.

petrao2
1. júl 2025
@alexanderkovacs

@alexanderkovacs a tvoja zena ako casto chodi na nocne zatahy s kamoskami?

autor
1. júl 2025
@moonlight1210

A co dalej?

Ziadne ultimata!

Var ho ako zabu.

@moonlight1210 citala som viacere tvoje prispevky aj v inych temach. Dotkli sa mojho srdca a velmi pomohli. Vzala som si z nich mnoho. Vzdy ma zaujimala psychologia, ale vacsinou ked sa zapoji strach, bolest a silne emocie tak vsetko co ma clovek naucene ide bokom a funguje len akysi instinkt. Pochopila som, ze ziskat dokazy je zbytocne, co s nimi? Vyhram ked ich ziskam? A co vyhram? Chcem s nim zostat? Nas vztah je rozvrateny, pomerne dost a fest, ale je tam male dieta, velmi male, ktore otca lubi a ja nemam kam ist, nemam peniaze a bohuzial tazko sa to priznava, ale som aj emocne zapojena, velmi, neviem ci to pomenovat tak, ze ho milujem. Skor poviem, ze mi to nieje jedno, stale mi zalezi a boli to. Sakra to boli. Ale mozem vystupit z pozicie obete, z pocitu, ze robia zo mna debila. Oni robia blbcov tak maximalne sami zo seba. To co ja teraz spravim bude, ze sa zameram na seba. Aby som ja nabrala spat svoju silu. Budem sa starat o to ako vyzeram, jemu nebudem nikdy pisat ani volat prva...ak napise a zavola on, odpisem a odpisem milo. Ziadna oduta tvar a ukazovanie ako mi ublizil a vzbudzovanie pocitu viny. To mi je nafigu, pocit viny nikdy neprekona ziadostivost a zamilovanost, ktoru citi k inej zene. Vezmem si spat svoju silu a budem pozorovat, ak bude chciet ist pojde, tomu nezabranim, ale jedna tvoja veta mi ostala v pamati. Tazko sa flirtuje a beha za inou ked mu v hlave skrsne myslienka, ze mu na dvor beha iny kohut. Nejde o to, ze som chudera co bude tolerovat neveru. Budem zena co bude sebecka, tak ako je sebecky on. Budem robit vsetko preto aby som sa ja znova citila fajn a so mnou aj moje dieta. Zaujima ma tvoj pohlad na moje slova, snad si to precitas 🙂