Ako spoľahlivo odhaliť manželovu neveru?
Ahojte. Ako ste odhalili neveru? Som si na 99% ista, ze ma manzel podvadza, ale to jedno percento neistoty ma mata. Co ak je to len moj vymysel, ako to zistit? Nechcem byt podvadzana a zit s niekym kto beha za inou, ale zaroven nechcem zahodit manzelstvo ak to tak nieje. Citim sa stratena a neviem co s tym. Dakujem za rady
Na čo potrebuješ istotu? Prečo sa s nim o tom neporozoravas priamo?
A inak vsetky tvoje "dokazy" su typu "zdalo sa mi... zdialky,..." zvláštne. Pribrala si po porode? Ako zvládáš materstvo?
@katuska147852 takže ženatý chlap sa nemoze pohnut od manželky? Von s kamosmi do polnoci už nesmie? Chudák chlap...naštastie ti nevyžaduju všetky ženy.
@barka1 že prečo sa neporozpravas priamo? Prosím ta, žiadny chlap by sa nikdy k nevere nepriznal 🙈
Výborne. Si skvela, rozumná žena. Možno prvotná motivácia nebola úplne len kvôli samej nabrať svoju silu, niekde prišla aj myšlienka - ved ja mu ešte ukážem, o co prichádza.. Ale keď sa zamerias na seba, časom zistíš, že on asi za to nestojí... Ale to už budeš mať svoju silu spat
@ismarela ale áno, priznalo sa ich už kopec.
@barka1 moj by sa nepriznal, trva to uz dlhsie, ze vidim, ze za nou beha a ked som sa s nim rozpravala tak hadzal len take frazy akoze ja nedoverujem a ublizujem mu a nicim nas vztah, alebo, ze aj keby za nou kazdy vecer isiel a trtkal ju tak co? Aj tak s tym ja nic nemozem urobit tak preco o tom rozpravam? Alebo, ze aj kebyze ju pretahuje tak vzdy sa vrati lebo rodina je najdolezitejsia. Proste vzdy pouzival take zvlastne frazy, ktore mi nedavali zmysel a po kazdom rozhovore s nim som sa citila len zmatenejsia a zmatenejsia a bolelo to stale viac a viac. Nedaval mi odpovede len dalsie otazky, tym, ze som ho konfrontovala mi bral moju silu, presviedcal ma, ze to ja som ten blazon. Nikdy mi nepovedal, ze s nou nespava, ale ani, ze s nou spava. Pomaly a systematicky ma nicil a to je este horsie ako nevera. Preto som komunikovat prestala
@barka1 že prečo sa neporozpravas priamo? Prosím ta, žiadny chlap by sa nikdy k nevere nepriznal 🙈
@ismarela podla mna zalezi od povahy chlapa, dobry chlap sa zlakne, skrie ho svedomie a prizna sa. Komunikuje, rozprava, chce to riesit a taky si aj zasluzi sancu. Manipulator sa neprizna, do poslednej chvile bude robit blazna zo zeny az kym mu ona neotrieska o hlavu dokaz a ked to zena urobi, stane sa to, ze ju obvini, ze zato moze ona, pretoze bola taka, hentaka pripadne on chudacik ju podviedol az ked mu prestala verit, skratka ho k tomu dohnala. Ono je to bolestive ked clovek toto vsetko pochopi , ale na druhej strane je to oslobodzujuce.
Prečo sa bojíš od neho odísť? Teóriu ako čítam ovládaš... A už si na tej druhej strane oslobodená?
Prečo sa bojíš od neho odísť? Teóriu ako čítam ovládaš... A už si na tej druhej strane oslobodená?
@janettdamian nebojim sa od neho odist, nemam kam. Som na rodicovskej dovolenke, kam mam ist? Hypoteku mi nikto neda, ani ked sa vratim do prace tak nezarobim tolko aby som vedela vziat hypo a zaroven nas normalne uzivit, jedine riesenie je predat nas dom, ale je nanho hypoteka, na 2 nehnutelnosti, alebo mensie byty nam po predani domu nevyjde, splati sa hypo a ledva ostane mozno na jeden byt. Lahko sa hovori zbal sa a odid, ale horsie sa to realizuje, zvlast ked ma clovek velmi male dieta.
@janettdamian a tak naivna, ze on by mi nejako financne pomohol teda niesom, vsetko co ma bude primarne prudit k jeho novej laske a jej detom
Veď môžeš do podnájmu....akmoredate dom a rozdelíme peniaze budeš mať na podnájom alebo skús ísť k rodičom neviem teda nečítala som to celé či máš takú možnosť
Ja ti rozumiem, že nie je ľahké odísť. A je ľahké takto žiť? Predaj nehnuteľnosti-nevadí, že nebude na 2 byty. Budeš mať polovicu z toho čo zostane. Píšeš, že by to bolo na jeden byt (neviem ako veľký), tak by si mala nejaké % na začiatok pre svoju novú hypo. Možno na začiatok pár mesiacov by si bývala v nájme (u rodiny).
Ja som niečo podobné zažívala, dokonca som mala dôkazy, akurát tak som dostala po papuli..
Čakala som na vhodný čas, bola som na všetko pripravená, mala som plán A, aj B, stála som pevne na nohách..
Za 10 min nás rozviedli, zobral si tú svoju igelitku a doteraz vidím tú jeho prekvapenú tvár, on si naozaj myslel že ja ho budem dokonca života milovať a všetko mu trpieť😇
Máš svoj plán tiež, tak keď to teraz nejde počkaj na vhodnejší čas..
Držím veľmi palce..
Ja ti radím pockat, premysliet si, kam pojdes. Obzerať sa po práci, k rodičom sa ísť nedá? Na druhú stranu, pokiaľ je to "len" nevera, že ťa nebije, niekoľko týždňov ešte vydržíš bývať s nim, zatiaľ to nehorí, i keď jasne, ze nie je ľahké sa naňho dívať. Napíš mi do správy, odkiaľ si?
Setri si, porozmýšľaj, čo by si dajme tomu vedela predať, pripravuj sa na odchod...
To, čo popisuješ, pôjde len veľmi ťažko....ak vôbec...
Potrebujes si urobit financny plan. Financie su dnes to, co mat v stredoveku svoje pole, alebo v praveku svoj pazurikovy noz. Zabezpecenie, ze prezijes. Nezavislost.
Ked mas nezavislost, hned jeho chovanie vnimas inak, lebo vies, ze nemusis byt ticho, opatrna, nech neskoncis s dietatom nahle bez penazi a na ulici.
Preto si urobit plan.
Ku kohutovi na dvore - nevzbudzuj pocit, ze ta muzi chcu, ci nebodaj “akoze” niekoho mas, alebo ma “asi niekto” o teba zaujem (ak by realne mal, je to nieco ine. Ale nehraj hry a divadlo.)
Ak to planujes takto, obrati sa to proti tebe.
Daj mu najavo, ze si si vedoma, ze si mozes vybrat medzi nim a miliardou dalsich muzov. A je len na tvojom rozhodnuti, ci to urobis.
Preto si musis uvedomit svoju hodnotu. Potom ti ju nezlomi ani poznamkami typu: kto by ta chrel, pozri ako vyzeras, s deckom, nevies dobre (podla neho) varit,… atd. Vsetky tie splechy, ktorymi sa snazi chlap zenu zlomit, aby sa poistil, ze nebude mat odvahu na ineho pomysliet, lebo sa boji, ze “nema co atraktivne ponuknut”.
Naopak, ho pokojne odbijaj sebavedomim: o to sa ty neboj… kolke zeny ty povazujes za nepekne a ich muz ich miluje, od tvojho nazoru stastie inych nezavisi, ani moje… vztah je viac nez sex… skor sa zamysli, co mi ty take ponukas, ze by ta iny nepreskocil… myslis, ze ma tvoje nazory na toto zaujimaju?… radsej uz nepokracuj, kym sa predomnou nezhodis uplne… kedysi som si ta velmi vazila, ale presvedcil si ma, ze to bol omyl…
Nikdy to nehadz ako sarkasticke poznamky. Hovor pokojne, nevzrusene, bez hnevu a hadky. Ako mama s dietatom.
Chlap skor je tiez skor na ciny ako slova. Z pokojnej rozvahy je viac zlaknuty, ako z kriku a hadky. Takze autoritu skor vyciti. A takej sa autority sa obava viac. Z ktorej citi, ze vyckava, ale ked sa rozhodne, tak kona a on ju nicim nezastavi.
Ja byť v tejto situácii, podávam rozvod, výživné na dieťa a výživné na seba. Podnájom aj ked skromný, predaj domu, rozdelenie peňazí. A dovi. Nedokázala by som čakať a už tobôž nie žiť s takým debilom
Ja byť v tejto situácii, podávam rozvod, výživné na dieťa a výživné na seba. Podnájom aj ked skromný, predaj domu, rozdelenie peňazí. A dovi. Nedokázala by som čakať a už tobôž nie žiť s takým debilom
@vevebono kto jej dá podnajom? dnes aj skromný podnájom, holo byt bez nábytku v lokalite pri tmavších spoluobčanoch proste z rodičaku nepotiahne, kde dá dieťa, ak chce do pace,, to nie je hneď také ľahké...
Koľko rokov ma tvoj muž?
@autorka
@vevebono kto jej dá podnajom? dnes aj skromný podnájom, holo byt bez nábytku v lokalite pri tmavších spoluobčanoch proste z rodičaku nepotiahne, kde dá dieťa, ak chce do pace,, to nie je hneď také ľahké...
@stevvvka ako ziju slobodne matky?
podnajom nie v Bratislave v lacnejsej lokalite, vyzivne rodicak a skromne zit alebo jasle a praca.
sk by sa muzovi nebodaj nieco zdravotne stalo? z coho bude zit?
@stevvvka ako ziju slobodne matky?
podnajom nie v Bratislave v lacnejsej lokalite, vyzivne rodicak a skromne zit alebo jasle a praca.
sk by sa muzovi nebodaj nieco zdravotne stalo? z coho bude zit?
@natalka13 slobodne matky to majú ťažké, pokiaľ nemajú nejaké zázemie od rodiny, pomoc, veľmi ťažko sa osamostanania. Kde asi zoberie peniaze na depozit na nájom? Ci ma rezervu finančnú, Nevieš, či nie je náhodou aj autorka z bratislavy, ľahko sa povie chod preč.
Áno, treba hľadať možnosti odchodu , ale na to sa treba pripraviť a nedá sa to hned
@stevvvka tak neviem, ja som to zvládla 6 rokov dozadu. S dvomi deťmi a s vyzivnym samozrejme. Bolo to ťažké, ale sme tu
@natalka13 slobodne matky to majú ťažké, pokiaľ nemajú nejaké zázemie od rodiny, pomoc, veľmi ťažko sa osamostanania. Kde asi zoberie peniaze na depozit na nájom? Ci ma rezervu finančnú, Nevieš, či nie je náhodou aj autorka z bratislavy, ľahko sa povie chod preč.
Áno, treba hľadať možnosti odchodu , ale na to sa treba pripraviť a nedá sa to hned
@stevvvka pre ten odchod.musi nieco urobit. Podat o vyzivne mohla uz tento tyzden.
@stevvvka tak neviem, ja som to zvládla 6 rokov dozadu. S dvomi deťmi a s vyzivnym samozrejme. Bolo to ťažké, ale sme tu
@vevebono
@natalka13
Dievčatá, píšem niekde, že sa to nedá,?
Alebo že to nemá robiť?
Veď som jej to aj ja vyslovene napísala, že nech sa pripraví na odchod.
Je ľahké buchnut dvermi a odísť, keď máte kam, a začo, ale ten pocit hrdosti či ega že žena odíde hneď so vztycenou hlavou nestojí za to, keď odíde o mesiac neskôr s nejakou rezervou, prislubenou prácou a zabezpečeným bývaním.
Je to všetko čerstvé, možno si autorka potrebuje vyplakat dušu, nemusíte jej tu nakladať ešte komentármi, kde sa bude cítiť neschopná, že ešte nie je odsťahovana.
Niekedy odísť nie je len tak, keď je človek osobne emocne zapojený.
@vevebono je super, že si to dala, ale nevieš v akej situácii je autorka, či má ku komu ísť, nájom nie vždy zoženieš v priebehu pár dní.
Osobné sa ma to dotýka lebo mám v blízkosti taký prípad, žena chce odísť, ale nedá sa všetko zladiť, má na výber 2 práce ale ani jedna nemá taký čas, aby si mohla dieťa vyberať z jaslí, rodičov nemá, vodičak si začala robiť hneď, ako zistila, že ju muž podvádza, ale to tiež nie je zo dňa na deň. Býva s nim s vedomím, že sa pripravuje na odchod, odkladá z rodičaku. kým sa byt preda, tiež to nie je hneď. Pôžičku na rodičaku jej nedajú, aby mala na depozit... Skúste sa takej opýtať, prečo ešte neodišla
@vevebono
@natalka13
Dievčatá, píšem niekde, že sa to nedá,?
Alebo že to nemá robiť?
Veď som jej to aj ja vyslovene napísala, že nech sa pripraví na odchod.
Je ľahké buchnut dvermi a odísť, keď máte kam, a začo, ale ten pocit hrdosti či ega že žena odíde hneď so vztycenou hlavou nestojí za to, keď odíde o mesiac neskôr s nejakou rezervou, prislubenou prácou a zabezpečeným bývaním.
Je to všetko čerstvé, možno si autorka potrebuje vyplakat dušu, nemusíte jej tu nakladať ešte komentármi, kde sa bude cítiť neschopná, že ešte nie je odsťahovana.
Niekedy odísť nie je len tak, keď je človek osobne emocne zapojený.
@vevebono je super, že si to dala, ale nevieš v akej situácii je autorka, či má ku komu ísť, nájom nie vždy zoženieš v priebehu pár dní.
Osobné sa ma to dotýka lebo mám v blízkosti taký prípad, žena chce odísť, ale nedá sa všetko zladiť, má na výber 2 práce ale ani jedna nemá taký čas, aby si mohla dieťa vyberať z jaslí, rodičov nemá, vodičak si začala robiť hneď, ako zistila, že ju muž podvádza, ale to tiež nie je zo dňa na deň. Býva s nim s vedomím, že sa pripravuje na odchod, odkladá z rodičaku. kým sa byt preda, tiež to nie je hneď. Pôžičku na rodičaku jej nedajú, aby mala na depozit... Skúste sa takej opýtať, prečo ešte neodišla
@stevvvka ja to mam velmi podobne, som na rodicaku, na depozit proste nemam peniaze a keby som aj mala kto da podnajom zene na rodicaku s ani nie dvojrocnym dietatom? Rodicia su uz stari, v malinkom byte, otec smrtelne chory, starosti maju vyse hlavy aj bez malinkeho kriciaceho dietata co im na sekundu neda vydychnut. Vidim aki su radi ked tam prideme, ale aj ako si vydychnu ked uz ideme domov. Ist do prace? Ok, ale dieta treba niekam dat na ten cas kedy budem v praci
Pozri, ty sama si rozumieš najlepšie, zváž si pre a proti, pokiaľ ta muž nebije, tak ozaj nemusíš hneď utekať. Ale každá rada tu je mienena dobra, pripravuj sa, tu žiadosť o výživné si podať môžeš, ako baby písali. Hľadaj prácu, jasle, prípadne brigády, pokecaj s kamoškami, ktorá by ti bola ochotná na začiatok postrážit dieťa...
Aj keď táto kríza pominie, s týmto mužom už to lepšie nebude..
Pozri, ty sama si rozumieš najlepšie, zváž si pre a proti, pokiaľ ta muž nebije, tak ozaj nemusíš hneď utekať. Ale každá rada tu je mienena dobra, pripravuj sa, tu žiadosť o výživné si podať môžeš, ako baby písali. Hľadaj prácu, jasle, prípadne brigády, pokecaj s kamoškami, ktorá by ti bola ochotná na začiatok postrážit dieťa...
Aj keď táto kríza pominie, s týmto mužom už to lepšie nebude..
@stevvvka jasle som uz nasla, su sice drahe a budu ma stat viac ako rodicak a pridavky dokopy, ale na druhej strane su 24hodinove cize budem mat poriesene, ze budem vediet pracovat aj cez vikendy a plat tym padom bude vyssi, verim, ze sa s nim bude dat dohodnut, ze mi da na zaciatok aspon mensiu sumu nech si viem kupit nejake starsie auto. Ja to uz mam vsetko cca premyslene, teda vsetko nie, vela veci sa bude riesit za pochodu, ale proste zbalit sa a odist zo dna sa skratka nedalo aj ked vsetky zeny tu mi mozu verit, ze to by som spravila najradsej a idealne tak aby som uz nikdy v zivote nevidela ani jeho ani ju. Bohuzial zivot takto nefunguje
Držím prsty.
@stevvvka jasle som uz nasla, su sice drahe a budu ma stat viac ako rodicak a pridavky dokopy, ale na druhej strane su 24hodinove cize budem mat poriesene, ze budem vediet pracovat aj cez vikendy a plat tym padom bude vyssi, verim, ze sa s nim bude dat dohodnut, ze mi da na zaciatok aspon mensiu sumu nech si viem kupit nejake starsie auto. Ja to uz mam vsetko cca premyslene, teda vsetko nie, vela veci sa bude riesit za pochodu, ale proste zbalit sa a odist zo dna sa skratka nedalo aj ked vsetky zeny tu mi mozu verit, ze to by som spravila najradsej a idealne tak aby som uz nikdy v zivote nevidela ani jeho ani ju. Bohuzial zivot takto nefunguje
@stevvvka no pravda je, že ja som prosila brata, aby mi pomohol s depozitom. Ten mi dal na splatky 2000€.
Autorka, držím ti palce

Super plán, držím ti palce 👍