icon

Ako spoľahlivo odhaliť manželovu neveru?

27. jún 2025

Ahojte. Ako ste odhalili neveru? Som si na 99% ista, ze ma manzel podvadza, ale to jedno percento neistoty ma mata. Co ak je to len moj vymysel, ako to zistit? Nechcem byt podvadzana a zit s niekym kto beha za inou, ale zaroven nechcem zahodit manzelstvo ak to tak nieje. Citim sa stratena a neviem co s tym. Dakujem za rady

Strana
z4
autor
5. júl 2025
@vevebono

@stevvvka no pravda je, že ja som prosila brata, aby mi pomohol s depozitom. Ten mi dal na splatky 2000€.
Autorka, držím ti palce

@vevebono ja nemam surodencov, som jedinacik a rodicia su uz na dochodku, ledva vyjdu z mesiaca na mesiac, nemaju mi odkial dat peniaze na depozit. A dakujem 🙂

alexanderkovacs
5. júl 2025
@petrao2

@alexanderkovacs a tvoja zena ako casto chodi na nocne zatahy s kamoskami?

@petrao2 nechodi, lebo kamosky ma daleko. Ale kazdy polrok sa stretnu. Odomna moze kludne chodit von aj do rana, presne tak ako ja .

petrao2
5. júl 2025
@alexanderkovacs

@petrao2 nechodi, lebo kamosky ma daleko. Ale kazdy polrok sa stretnu. Odomna moze kludne chodit von aj do rana, presne tak ako ja .

@alexanderkovacs hej to tvrdis teraz lebo nema s kym
Realita by bola ina

alexanderkovacs
9. júl 2025
@petrao2

@alexanderkovacs hej to tvrdis teraz lebo nema s kym
Realita by bola ina

@petrao2 realita je taka ze ex chodila a mne to nevadilo. Neviem ty ako si predstavujes tie stretnutia s kamaratmi. My na 90% stretneme sa u dakoho kamaratmi, grilujeme, robime burgre a pijeme Rum 😅 raz za cas ideme si zahrat bowling. Na ziadne diskoteky, ci do barov nechodime. Takze nase zeny mozu byt uplne v klude ze kazdy je na dobrok mieste, a dojde domov max spolocensky vycerpany.

zuzka1117
18. sep 2025

Ahoj ako si na Tom dnes ?

hopsas
18. sep 2025

Tiež by ma to zaujimalo lebo mi to pripomína jeden prípad z.mojho okolia kde sa potvrdilo že ženská intuícia ...je skrátka ženská intuícia.

nadijaeren
16. nov 2025

Podľa mňa bol ju osukat..logicky...to je príliš veľká zhoda náhod..ako to dopadlo

Strana
z4