icon

Ako spoznať nového partnera po rozvode?

16. nov 2025

Ahojte, kde by ste na mojom mieste spoznali muza? V prvom rade moj stav, rozvedena, ale bez deti, 40r. Vyzeram v celku fajn, ale nie som ziadna cica mica, postava normalna. Na ulici sa aj na mna muzi pozru, aj citim pohlad, ale zvacsa su to muzi, ktori su zenati. Vcera v nakupnom centre vedla detskeho kutika som toho bola svedkom... ale o toto ja nemam zaujem. Cize kde stretnut v realite muza? Cez tyzden som dost zaneprazdnena, z prace prichadzam az vecer okolo 18.30 - 19.00, pocvicim si, dam sprchu a idem spat. Cez vikend vybehnem do obchodu, natankovat, umyt auto, na cintorin, dam si kavu so sebou na pumpe, idem vencit psikov do utulku. Obcas zajdem s kamoskou do kina, alebo na caj/kavu. Cez leto som si robila aj vylety sama po okoli, ale ani tam som nikoho nestretla... tak tych moznosti mam pomerne malo. V praci su vsetko mladi ludia, a je pravda, ze vacsinou je to zensky kolektiv. A v praci neriesim vztahove veci... Po baroch nechodim, alkohol uz davno nepijem. Kamosku mam s rodinou a detmi, ona nema cas so mnou chodit po meste po veceroch. Druha kamoska tiez vydata, zajde so mnou teda do kina, ale tiez po veceroch do mesta... tiez to nie je jej salka kavy.

Strana
z2
goodidea
16. nov 2025
@anonym_autor

@goodidea tak asi pôjdem na futbal 🙂

@anonym_autor ak ťa to bude baviť tak kludne

anonym_c099ff
16. nov 2025

Tak to proste nechaj tak. Ak ma prist, pride. Dovtedy zi spokojny zivot bez chlapa. Radsej ziadny ako nejaky zufaly blb zo zoznamky.

majus2323
16. nov 2025
@anonym_autor

@martin_93 lenže na tých zoznamkách je to katastrofa - badoo, tinder, pokec celé zle. Som zhrozená. Taká nižšia kategória mužov je tam. Aj mentálne.

@anonym_autor náhodou ja som si tam našla muža. Musíš preberať nie každý je deb.

sevrin
16. nov 2025
@anonym_autor

@martin_93 lenže na tých zoznamkách je to katastrofa - badoo, tinder, pokec celé zle. Som zhrozená. Taká nižšia kategória mužov je tam. Aj mentálne.

@anonym_autor nerob si starosti, ženy sú tam mentálne zhruba na rovnakej úrovni 😅

autor
16. nov 2025

Zacal mi pisat muz, je mladsi odo mna, vdovec s malym dietatom (skolka). Ked som sa ho pytala na jeho volny cas, tak zacal menovat dieta, kruzky, praca, dom, domacnost, pomoc rodicom. Ze je rad, ze je rad... a tak automaticky ma napadlo, na co ma potrebuje okrem sexu? Na starostlivost o domacnost, o syna, pranie, zehlenie... sam vravel, ze je toho na mna vela. A nejako som tam nevidela cas pre mna. Napisala som, ze rada chodim do kina. Odpoved, maly este v kine nebol. A same sexualne narazky a zjavne mu to velmi chyba... zisla som z kratsej cesty.

anonym_2d5bd1
16. nov 2025
@anonym_autor

Zacal mi pisat muz, je mladsi odo mna, vdovec s malym dietatom (skolka). Ked som sa ho pytala na jeho volny cas, tak zacal menovat dieta, kruzky, praca, dom, domacnost, pomoc rodicom. Ze je rad, ze je rad... a tak automaticky ma napadlo, na co ma potrebuje okrem sexu? Na starostlivost o domacnost, o syna, pranie, zehlenie... sam vravel, ze je toho na mna vela. A nejako som tam nevidela cas pre mna. Napisala som, ze rada chodim do kina. Odpoved, maly este v kine nebol. A same sexualne narazky a zjavne mu to velmi chyba... zisla som z kratsej cesty.

@anonym_autor ten potrebuje slúžku, na to kašli, nehladaj, užívaj život, čo má prísť príde a keď nepríde tak nepríde...musíš byť sama so sebou spokojná

anonym_f84aa2
16. nov 2025

Hladas viac dovodov preco sa neda nez preco by sa mohlo dat.

Netvrdim, ze nie je vela podivinov a kadejakych pochybnych individualov, ale v obdobnych temach je toto pravidelny konsenzus. Ziaden nie je dobry, nikomu dnes nie je nic dobre 🤷🏻.

Ja uz osobne vztahy nejak neriesim. Z prace domov, konicky, chill a pohoda. Naposledy som to sice skusil, ale uz aj pozvanie na nezavaznu kavu sa javi byt velka poziadavka.

Ludia dnes. nemaju cas, naroky su vysoke. Skor mam dojem, ze ludia zabudli ake to je byt spolu. Kedysi ludia hladali sposoby ako si najst cestu k sebe. Dnes sa len hladaju chyby a dokonalost.

Nezavidim ludom, ze su sami, ale na druhej strane sa nie je comu cudovat.

Strana
z2