Ako ste "vysťahovali" deti z domu?
Ahojte, mam 21 ročnú dcéru a ma 2 rocne dieťa čiže je na rodičáku. Ma priateľa už asi rok a pol, najprv sa nehrnuli hneď do bývania keďže sa spoznávali a nie je otcom malému. No problém nastal, keď som od nej žiadala 250 eur na nájom. Chlapec je viacmenej v zahraničí takže to nič. Ale dcera Ma razantne odmietla ze nemá z čoho dávať toľko peňazí keďže ani výživné neberie na dieťa. Ako postupovať? Dala som jej ultimátum do októbra odísť. No zatiaľ vraj nenasla vyhovujúci nájom a plný internet je len bytov....
@biela_sova ako si sa dostala do kontaktu s jej dcérou ?
@biela_sova to sa tak dobre cita,ze slecna je na dobrej ceste. Mozme take vseobecne info ako sa to vyriesilo? Velmi jej drzim palce 🍀
@biela_sova to vážne?? Ty si úžasná 🙂🙂😁🥰 klobúk dole, že si reálne chcela pomáhať ❤️
@suezana @kalifka @miroslava21 Dievcata dakujem, pytala som sa slecny, kolko mozem prezradit, aby som jej aj neposkodila. Este nemam suhlas. Ale aspon naznacim, ze to ide pre nu a dietatko najlepsim moznym smerom. Pomoc odo mna nepotrebovala ziadnu, je zivotaschopna, slusna, len sa chcela podakovat za zaujem a aby sme sa o nu nebali. Ked bude vsetko "na poriadku" a bude sa chciet podelit, napise. A ked budem moct prezradit detaily, napisem.
Ked poznate podobne rodiny, resp dospievajuce ci dospele deti, ktore mali podobnu matku a chcu si liecit psychiku, alebo sa boja, ze prenesu generacnu traumu na svoje vlastne deti, odporucte im moj profil, je tam vela dobrotiveho. Nech sa dobro a pomoc siri dalej (robim to zadarmo z lasky k ludom): https://www.instagram.com/barbora_bali/?hl=sk 🥰🥰🥰
@biela_sova Ty si úžasná ❤️
Tak vidíte ženy, ktoré ste písali, že téma je vymyslená... ehmm, život je nevyspytateľný 😉
Co vy ste na matku nechápem 😡🤦♀️
@valeria_h také niečo sa ťažko cita a nie to este preziva 😔 Je to neuveriteľné, ale ako pises. Život je nevyspytateľný.
Autorka, u maminy som žila do mojej 23ky. Neplatila som nič. Potom som odišla za hranice. Ale, vždy sa môžem kedykoľvek vrátiť a príjme ma s otvorenou náručou. Pomáhame si navzájom ako sa len dá. Keď som bola bez prace, tak mi občas pomohla aj finančne. A to aj z toho malo co dostáva.
Priatelova dcéra s nami žila do veku 22 rokov. Potom sa odsťahovala. A taktiež nič neplatila. Mala s otcom dohodu, že tie peniaze co by mu mala platiť (v NL je to bežné, že deti platia rodicom určitú sumu za bývanie, ked u nich žijú po 18tke ), tak tie peniaze si odkladala na sporiaci účet a tak mala aký taky štart do života.
Neprajem ti nič zlé, ale mala by si sa hanbiť. Rodicia by mali byť prvé osoby, na ktoré by sa deti mohli v prípade núdze obrátiť.
@biela_sova 😍 Ja som to tušila, že toto dievča je určite normálne žieňa. Ak je z okolia TN, ZA a bude niečo potrebovať pre maličké, nech sa pokojne na mňa obráti, po synovi mám toho habadej, aj úplne nových nenosených vecí🙂 Ale baliček viem poslať kamkoľvek.
@valeria_h 😙😙😙
Veľmi zaujímavé, mne skôr z toho vyplýva, že túto diskusiu asi písala dcéra v matkinom mene? 🙄
Je mi tvojej dcery nesmierne luto. Tvoj pristup je otrasny. Tvoje slova su plne zloby. Nezabudaj, ze kazda minca ma dve strany a krama je zdarma.
@kikuska_wedge krásne napísané a pravdivo .. mne sa len oci prekrucaju keď vidím ako píše o svojej dcére .. veru karma je zdarma
Vymyslena tema, takato sprosta nemoze byt ziadna matka.
@sashabb tiež mi to napadlo podľa reakcii "matky"🙄 ale skús oponovať v tejto davovej psychoze,onalepkujú hneď aj teba 🥴
@panda21 možnosť je ešte jedna,ale radšej ju sem nenapíšem 🙈
Bavi vas to ešte pisať keď autorka nereaguje?
@lenkasarka preco, ved napis.
@jarnajar
@miskakyska napísala prečo.
Zjavne mi nieco v tejto diskusii uniklo 😂 zjavne nieco dolezite, vecne a zmazane.

Nie je problemova, pride sa len vyspať, asi nemate žiadny vzťah so svojou dcerou a vnùča asi tiez, radšej preč od takej babky...nezastavam dceru neviem aka je, ale mať takuto matku radsej by som bola v domove, ako pìšu dievčata dajte jej prečitat tuto diskusiu, ak je normalna zbali sa a odide auž k vam v živote nepride....len aby vám raz nebolo treba s prepačenim riť utierať a nebude mat kto....