icon

Ako ste zistili, že je ten pravý?

21janka2
24. nov 2024

Ako ste zistili že je ten pravý?Vedeli ste to hneď alebo to prišlo samo?

veklipo
•
24. nov 2024

Ja som chodila okolo môjho manžela celý 1 rok a vôbec som ho nevnímala.
Raz ma pozval na kávu a vedela som, ze je ten pravý. Žiadna iskra, ale rozum. Triezvo mi sedel vo všetkom, čo je pre mňa dôležité.
Na prvom rande som mu povedala, ze svadba bude v kostole. On povedal, ze síce nie je ani pokrstený, ale ze ok.
Sme spolu 17r. To je taká obyčajná láska, keď si stale radi dáme spolu kávu.

kiki68
•
24. nov 2024

Podla mna po hodine, ale tak realisticky za cca pol roka. Ze uz to neboli ruzove okuliare. 9 rokov sa lubime ako kone. A dufam, ze aj dalej budeme.

pininka1
•
24. nov 2024

Po týždni sa ma spolužiak opýtal ci si viem predstaviť byt s daným človekom celý život a bez váhania som odpovedala áno. A nezmenilo sa to, aj keď boli všelijaké situácie. Mame pestrý život a mne to tak vyhovuje.

zuzanita1609
•
24. nov 2024

Vraví sa, že to má v tej romantickej verzií "cinknúť". No v tej našej to bola úplná nudná verzia v čakárni a dlhých čakačkách u doktora(nesťažovala som sa vtedy na zabitý čas ) 😁.Stihli sme ešte vtedy kolu, pýtal kontakt (dúfal,že nie je do práčovne) 😆 a potom rande prvé, druhé,tretie ....a ruka v rukáve 🤭

mamamasama
•
24. nov 2024

Keď nám čašník na prvom rande povedal, že už pred hodinou bola záverečná a fakt by už chcel ísť domov. 😅

lucia13022023
•
24. nov 2024

Nevedela som to hneď, my sme boli dlho kamaráti. Ale keď to prišlo, vedela som, že raz bude otcom môjho dietata a mojim mužom.

marca12
•
24. nov 2024

Aj ked som sa zalubila postupne,tak od prveho stretnutia som vedela,ze je to moja druha polovicka. To citis,ze pasujete k sebe.

mabenn
•
24. nov 2024

pravost overi len cas...ale samozrejme nie tak, ze budes cakat do 70tky ci vydrzi pri tebe

sticker
ivangeline
•
24. nov 2024

To zaľúbenie príde z čistá jasná ale ináč nijak. Podľa mňa je pravý každý jeden. Záleží, čo dáme do vzťahu. 🙂

marianarem
•
24. nov 2024

@21janka2 Ja som muza spoznala, ked som bola este s inym. Boli sme kolegovia. Nieco sa vo mne pohlo, ale nejako som to vytesnila, kedze vo vztahu mam vzdy oci len pre partnera. Po case sme sa s byvalym rozisli. Asi 3 dni nato som stretla na chodbe mojho muza, dali sme sa do reci a uz to potom islo. Velmi rychlo som vedela, ze je to ine ako so vsetkymi pred nim. Ale velmi dlho sme sa este davali dokopy.

bbshop
•
24. nov 2024

Stalo sa niekomu z vás, že ste necítili typickú zaľúbenosť, ale prišlo to časom a vydržali ste spolu naozaj dlho?

21janka2
autor
•
24. nov 2024

@marianarem mozeme pokecať aj cez správu?

marianarem
•
24. nov 2024

@21janka2 Jasne, napis.

21janka2
autor
•
24. nov 2024

@marianarem napísala som

euka210
•
24. nov 2024

@21janka2 prislo to postupne a len sa to potvrdzovalo a potvrdzuje dalej uz 14r.

veklipo
•
25. nov 2024

@bbshop jasne. Zaľúbenosť nie je láska.
Láska je, keď aj po 17r spoločného spania sa v noci ku sebe tlačíme.

bbshop
•
25. nov 2024

@veklipo áno zaľúbenosť vyprchá, ale či sú vzťahy kde to bolo takmer bez nej alebo prišla naozaj časom a len taká slabá

jane982
•
27. nov 2024

Ja som to vedela uz na prvom rande, a potvedilo aa mi to na druhom, kde som mu predstavila dceru z predchadzajuceho vztahu a ta ho hned prijala 🙂 uz sme manzelia, mamw dalsie dievcatko spolu. Nikdy som necitila motyliky, ale skor pokoj v dusi a pocit domova. A je to muz, s ktorym je zivot jednoduchsi 🙂

vrabcek15
•
6. dec 2024

Ja som to normále počula sama v sebe 🙈😂(asi intuícia, vnútorný hlas😂)že toto bude tvoje muž 😂 ešte sme spolu ani nechodili a už som to vedela 🤣🙈a teda láska stále trvá ♥️