icon

Ako taktne odpovedať na otázky v práci?

Včera o 20:10

Nastupujem do novej roboty a ako poznám niektorých ludi vedia byť aj netaktni a dávať nevhodne otázky. Beriem určite lieky ktoré budem musieť v robote brat takze sa budú pýtať ze načo to beriem. Ak nechcem povedať ze načo ako to slušne povedať?

Strana
z2
anonym_4e0fd1
Dnes o 07:41

Ja neviem, prečo si myslíš, že hneď bude niekoho zaujímať, aké lieky berieš ? A prečo by to mal vlastne niekto zistiť ? Veď chytíš liek, vložíš do úst, zapijes pohárom vody a niekto si nič nevšimne.

unicornlady
Dnes o 07:41

Ľudia si niekedy bežne dajú cez deň napr. magnézium alebo niečo od bolesti. Už v dnešnej dobe veľmi veľa ľudí užíva nejaké lieky.

ivicatolic
Dnes o 07:51

@anonym_autor beriem to nato, aby som bola zdravá....to je celé.... nikto inteligentný sa pýtať ďalej nebude, a keď bude.... Povedz trebárs, že si mala ráno slabé raňajky 😁😁😁... Radšej ísť na to s humorom

anonym_92c13c
Dnes o 07:57
@tykat

@anonym_autor raz sa taka vsetecna kolegyna opytala noveho kolegu "co to berie kazde rano za pirule" a on jej na to "to beriem aby som vas vsetkych nepozabijal" mali ste vidiet ten jej vyraz. 😅

@tykat isiel som napisat presne tu vetu, co ty 🙂 🙂... si ma predbehla 🙂 🙂

abbies
Dnes o 10:02

mňa sa furt v robote vypytovali, kedy budem mať deti. Tak som raz povedala, že noc čo noc čakám na balkóne s rozkročenou náručou a čakám na Dia v podobe Zlatého dažďa, aby ma opelil a on furt nič. Už sa ma viac nič nepýtali

Strana
z2