Ako taktne odpovedať na otázky v práci?
Nastupujem do novej roboty a ako poznám niektorých ludi vedia byť aj netaktni a dávať nevhodne otázky. Beriem určite lieky ktoré budem musieť v robote brat takze sa budú pýtať ze načo to beriem. Ak nechcem povedať ze načo ako to slušne povedať?
Ľudia si niekedy bežne dajú cez deň napr. magnézium alebo niečo od bolesti. Už v dnešnej dobe veľmi veľa ľudí užíva nejaké lieky.
@anonym_autor beriem to nato, aby som bola zdravá....to je celé.... nikto inteligentný sa pýtať ďalej nebude, a keď bude.... Povedz trebárs, že si mala ráno slabé raňajky 😁😁😁... Radšej ísť na to s humorom
@anonym_autor raz sa taka vsetecna kolegyna opytala noveho kolegu "co to berie kazde rano za pirule" a on jej na to "to beriem aby som vas vsetkych nepozabijal" mali ste vidiet ten jej vyraz. 😅
@tykat isiel som napisat presne tu vetu, co ty 🙂 🙂... si ma predbehla 🙂 🙂
mňa sa furt v robote vypytovali, kedy budem mať deti. Tak som raz povedala, že noc čo noc čakám na balkóne s rozkročenou náručou a čakám na Dia v podobe Zlatého dažďa, aby ma opelil a on furt nič. Už sa ma viac nič nepýtali

Ja neviem, prečo si myslíš, že hneď bude niekoho zaujímať, aké lieky berieš ? A prečo by to mal vlastne niekto zistiť ? Veď chytíš liek, vložíš do úst, zapijes pohárom vody a niekto si nič nevšimne.