Ako úctivo riešiť partnerovo nadmerné potenie?
Prosím vás ako by ste povedali svojmu partnerovi, že vám vadí, že je nonstop dopotený? Vec sa má tak, že partner má problém s nadmerným potením. Chcela by som aby sa išiel dať skontrolovať k lekárovi a aby to začal riešiť. Je mi to celé také trápne, je to môj partner a nechcem mu nejakým spôsobom ublížiť, verím tomu, že s tým mal dosť problémov ale u lekára nikdy nebol. Ale je to proste také.. Kedykoľvek keď ho chcem objať nalepím sa na neho, nehovoriac o tom, keď máme mať spolu sex alebo niečo také. Odrádza ma to v poslednom čase od akejkoľvek intimity a neviem, čo s tým mám robiť.
@personality Prakticky áno.
Veď v partnerstve sa musíš vedieť baviť aj o takýchto chúlostivých veciach ... normálne, s citom mu to povedz ... ak mu na vzťahu záleží, začne to riešiť ... ak nie, je to sebec ... vo fungujúcom vzťahu by mali byť obaja partneri spokojní.
@dzulli1980 nielen o potení, aj o prdoch a stolici 😉
Ja nemám problém povedať aj keď smrdí nech sa ide umyť, kto iný mu to má povedať?
Najdi zdravotne problemy, ktore su pricinou nadmerneho potenia a povedz mu to tak, ze mas obavy o jeho zdravie. A ak sa k tomu postavi tak, ze je mu jedno, tak sa podla toho zariad - ci s takym clovekom vobec chces byt.
Co ti poviem môj vylezie cez leto zo sprchy a do sekundy ho oleje pot a teda všetky výsledky ma tip top takže neviem co by mal riešiť a ostriekat sa cely nemoze sprejom 😅🤷♀️ proste sa potí hlavne cez leto teda najviac ...
No,rovno by som mu povedala,nech sa na mna nehneva a nechcem sa ho nijako dotknut, ale ze podla mna nie je normalne,ze sa tak velmi poti. Ci to nechce riesit s lekarom? Hyperhidroza moze byt prejav ochorenia ale aj nemusi...
Ak ste spolu 2tyzdne tak to beriem ale ak ste dlhodobo spolu tak normalne - janicko nejak sa prilis potis nezda sa ti, ze by to mohlo byt aj niecim vaznejsim? Nejakou metabolickou poruchou? Alebo niwcim inym - objednaj sa ku mudr na odbery a na vysetrenie.
Vyšetrenie štítnej žľazy, ak je obézny tak schudnúť...ďalej driclor z lekárne
@marcellka32 Obézny nie je, štítnu žlazu má pravidelne kontrolovanú, kvôli problémom v detstve a je v poriadku.
Tak preber to s ním nech sa bezpodmienečne sprchuje kazdy den,alebo vzdy po velkej namahe,nech si meni tricka ked je to potrebne aj 2xdenne,kup mu ten najucinnejsi antiperspirant,su aj take 96hodinove (je mi jasne ze cislo 96 je skor o minutach ako o hodinach,ale fakt nech siaha po tych mega ucinnych) a nech si ten sprej dava aj viackrat denne,potom sa sa este upravit strava a vylucit nejake zlozky (myslim ze veganom a vegetarianom tak nesmrdi pot).
Niektoré lekárske estetické ordinácie liečia aj nadmerné potenie, myslím, že botoxom. Skús pozrieť nestory.sk - v košiciach, tam to robia.
Btw, mne napr. moja žena vonia aj keď je spotená 🙂

Čiže je spotený aj keď je v kľude?