Ako udržať rovnováhu v romantickom vzťahu?
Baby, tie co mate partnera, (mam vypite takze mozno zajtra mi to pride ako zufala otazka) ked ste so svojim partnerom osamote, romantika, vino, film,…aj sa rozpravate spolu? Ci jeden z vas sleduje ten film? A ten druhy sa uprimne pripity snazi ako debil prehnane o pozornost, chce sa vraj “nesil to rozpravanie”…inak vsetko dobre do noveho roka 2025 😃🍹🥂🥂
No nič baby, vzdavam to, pekne sny…🙂
Nečítala som všetky komentáre. Dostanem sa k tomu 😊
Ale.. .keď s mojím najmilovanejsim partnerom najúžasnejším na celom svete pozerám film, tak si neprajem aby nám kecal do filmu. Za pozerám sa a som vo filme. A bodka. Vo filme nemám partnera. Som v deji. Neželám si dobre myslený vypovedany dej vopred a ani rozohranie romantiky. Nie. Film. ❤️
Práve som dopozerala českú romantickú komédiu so slúchadlami na ušiach, manžel si pri mne čítal knihu. Jeden druhého nevyrušoval a teraz ideme spolu do hajan 🛌🏻🛌🏻
Keď pozerame film pozerame film, ked sa rozpravame tak sa rozpravame... Načo sa rozpravat pocas filmu 🤦🏼♀️🤷🏻♀️
autorka, veď si to celé výstižne definovala sama: "ten druhy sa uprimne pripity snazi ako debil prehnane o pozornost". Ako DEBIL. Debili idú každému na nervy = nechcem ísť partnerovi na nervy, nechovám sa ako debil
Taky film, aby som odmietol sex este nenatocili 🙂 🙂
Samozrejme, ak je nieco dolezite na predebatovanie, tak existuje pauza snad na kazdej moznej platforme, kde sa daju v dnesnej dobe pozerat filmy... Ale mlatenie prazdnej slamy pri pozerani by otravvovalo kazdeho 🙂
Šťastný nový rok vám prajem…🥂🙂 (ZA a okolie) 😃😄

Keď pozerám film ktorý ma zaujíma tak sa nechcem rozprávať a rozprávajú o partner je rušivý element, rovnako nevyrusujem chlapa keď pozerá on
A ak je tam chuť na sex stačí ho zviesť netreba pritom rozpravat