Ako udržať vzťah po rokoch manželstva?
Je to stale pekne ako na zaciatku, citite motyle? Alebo skor ste na seba proste zvyknuti? Ako to mate? S partnerom sme 5 rokov a nie je to uz proste take wow ako bolo. Lezie mi aj dost na nervy, lubim ho ale proste viem bez neho vydrzat aj par dni. Je to v pohode? Poprosim odpovede hlavne tych co su spolu uz ozaj dlho
Dakujem za vsetky odpovede ☺️
fuha keď sme boli spolu 5 rokov to bolo super obdobie . ..teraz sme spolu 13 rok a práve tiež cítim ze to už není ono ..ze mi chyba laska porozumenie . a Niekedy mám pocit že si nerozumieme už...Dúfam že tu krízu prekoname aj my aj Vy .
Miluj a buď milovaná ❤️ aj keď by som občas môjmu treskla lopatou, aj tak ho ľúbim. Sme spolu za chvilku 13r.
Miluj a buď milovaná ❤️ aj keď by som občas môjmu treskla lopatou, aj tak ho ľúbim. Sme spolu za chvilku 13r.
@netoppierka bože, lopatou asi nie, noták 😳😁
Tak ja mám mladšieho manžela, sme spolu 20 rokov a keď sme sa stretli, ja som bola zrelá žena po rozvode a on taký zajac. Absolútne by mi vtedy nenapadlo, že budeme mať taký hlboký vzťah.
Vieme sa porozprávať, niekedy vedieme debaty dlho do noci.
Vieme sa spolu zasmiať.
Tešíme sa na seba.
Navzájom sa vieme podporiť.
Neha, objatia, dotyky a milovanie.
Myslím, že to funguje práve preto, lebo sme v takých vlnách do seba zamilovaní...Vo vlnách medzi obdobiami, celkom obyčajných dní a obdobiami tých vzácnych okamihov.
Nerada to porovnávam, ale s exmanželom som žila 13 rokov a nebolo to také pekné, ani na začiatku. Takže zrejme záleží aj od dvoch duší, či sú v špirále navzájom prepletené do jednej, alebo dve samostatné duše žijúce, vedľa seba.
Tak ja mám mladšieho manžela, sme spolu 20 rokov a keď sme sa stretli, ja som bola zrelá žena po rozvode a on taký zajac. Absolútne by mi vtedy nenapadlo, že budeme mať taký hlboký vzťah.
Vieme sa porozprávať, niekedy vedieme debaty dlho do noci.
Vieme sa spolu zasmiať.
Tešíme sa na seba.
Navzájom sa vieme podporiť.
Neha, objatia, dotyky a milovanie.
Myslím, že to funguje práve preto, lebo sme v takých vlnách do seba zamilovaní...Vo vlnách medzi obdobiami, celkom obyčajných dní a obdobiami tých vzácnych okamihov.
Nerada to porovnávam, ale s exmanželom som žila 13 rokov a nebolo to také pekné, ani na začiatku. Takže zrejme záleží aj od dvoch duší, či sú v špirále navzájom prepletené do jednej, alebo dve samostatné duše žijúce, vedľa seba.
@larsen a teda u vas ziadna hadka nikdy? Ziadne vykrikovanie si niecoho? Nikdy take ze ticha domacnost? Ziadny konflikt nikdy?

23 rokov spolu, v septembri 13 rokov manželia a ver, či nie (lebo už mi to bolo viackrát vytknuté) stále sme zamilovaní, dokonca viac ako na začiatku. Pohľady, bozky, túlenie, sex, komunikácia všetko je ešte krajšie ako na začiatku. Možno aj preto že sme si prešli nie ľahkým obdobím, kedy nás to ešte viac zblížilo ❤️