Ako ukončiť intímny vzťah s kolegom?
Ahojte, mam vztah s jednym kolegom. Kedysi sme sa milovali, teraz dlhsie uz asi milujem iba ja jeho. Ozyva sa len, ked nieco potrebuje alebo ked mu vyhovuje mat sex. Chcela by som to ukoncit. Chcela by som mu povedat uprimne, ze nemam uz zaujem o jednostranny vztah, ked sa o mna nezaujima, ale racionalne viem, ze ani toto ho asi nebude zaujimat, a ze by som to mala nechat tak, nereagoval na neho a pohnut sa dalej. Co by ste mi poradili? Ma vobec zmysel byt uprimna ci ho len ignorovat a nebyt uz matracom?
Vies co bohuzial stavaju sa take veci… je to tazke ak ho mas rada… musis sa zatat a zostat silna a neukazat mu, ze ma navrch, ze si x neho hotova… zbytocne si ublizujes… pekne, slusne to ukoncit, akceptovat fakt a sama sa z toho potichu dostat
Ahoj. Staviaš sa sama do "zavislej, podriadenej, submisivnej" pozicie....uz len vyrokom, že pridem za nim ako také šteniatko, som ako matrac. A on to vie...a kým nepopracuješ na svojej sebaúcte, tak po tomto chlapoví príde ďalší , ktorý Ti povie aka si pekná, užasná, fantasticka, ale chcem "len sex"... Bud maj naozaj len sex pre sex a nesnaž sa budovať vztah "cez sex" , alebo daj šancu niekomu pri kom sa nebudeš citiť na použitie kedy on chce. Pre chlapa musiš byť bohyňa,nie handra.
Ak.si myslíš, že on je tam kde je, tak je akákoľvek komunikácia zbytočná pretoze jeho vibec nezaujima a len sa strápniš....už len dodržať to, čo by si chcela...teda neskončit s nim v posteli.
A časom aj zaľúbenie prejde.
dakujem, drzte mi palce, aby som nejako vydrzala...
a keby si mu povedala dajme tomu o svojich pocitoch myslis ze by bola sanca na vztah? mozno si myslel ze ani ty nechces viac tak sa zariadil
Ahoj, no čo ako si to vyriešila? 😊
Bohuzial nijako, stale sa cca raz do mesiaca stretavame … nedokazala som ho ignorovat, tak som mu to nejako povedala, ze uz nemam zaujem a aj tak ma opil suchym rozkom tak sa trapim dalej
@pralinka25 povedala som mu a on mi povedal, ze citi to iste. Ale nic sa neznenilo
no to je skoda. lebo takto to pre teba naozaj nie je dobre a asi ti to aj brani v sanci najst si niekoho normalneho. asi jedine zmenit pracu oddelenie alebo proste nieco kde nebude kontakt.

Na co mu ides hovorit o tvojich pocitoch a o tom, co k nemu citis, ked z jeho strany to je len o tom jednom? Teatralne gesta a sceny nie su vobec potrebne. Vy nie ste par, nemate spolu ziadny vztah. Nechaj to tak. Ak sa s nim uz stretavat za ucelom sexu nechces, tak jednoducho nereaguj na jeho spravy. On po par odmietnutiach pochopi a najde si inu zenu, ktora mu to poskytne. A hlavne, ked to je tvoj kolega. Ked si si s nim zacala, tak si mala pocitat aj s alternativou, ze ako ustojis pracu s nim po "rozchode".