Ako ukončiť vzťah so ženatým mužom?
Milujem ženatého muža, aj on mňa. Sme spolu už niekoľko rokov. So mnou má paralelný vzťah už viac ako 5 rokov. Je tu veľa podobných diskusií a ja zisťujem, že nie som sama, čo takto žije. Na manželke mu záleží, keďže mu porodila deti, nechce jej ubližovať a spôsobovať stresy, tie už si prežila a preto nechce, aby sa to zopakovalo. Najradšej by som to ukončila, ale neviem ako. On to ukončiť nechce. Hľadáme kompromisy už dosť dlho, ale neúspešne. Fungujú len krátko. Neviem ako sa vymotať z tohto vzťahu. Neexistuje na to liek, ani nemám záujem o iného muža, to radšej budem sama. Sťahovať sa kvôli tomu nemám v pláne. Mám pocit, že na moju situáciu neexistuje východisko. Akoby som bojovala neúspešne s nejakou závislosťou. Keď sa ho snažím vypustiť z môjho života, vydržím maximálne 3 dni.
Nevies ako to ukoncit? No treba sa len rozhodnut. Ked si zamilovana, tak to bude tazke, ale do roka budes vyliecena. A ked budes mat po case normalny vztah, budes si trieskat hlavu, preco si to neurobila skor.
Zijes v klamstve, ublizujes inej ludskej bytosti spolu so svojim milencom, nepodielaj sa na tom.
Polož si zásadnú otázku. Čo ti tento "vzťah" so ženatým mužom dáva? Asi nič, okrem sexu a dobrého pocitu, že niekoho "máš". A v podstate nemáš nikoho, len čakáš kedy sa pánko uvoľní od manželských a rodičovských povinnosti a zbehne k tebe trocha vyventilovať.
Ďalej. Si predstav, že manželku opustí, bude s tebou, ale popri tebe si nájde ďalšiu bokovku. Ja neviem, nedokázala by som byť milenkou a nedokázala by som tvoriť pár s mužom, ktorý podvádza svoju manželku. To, že ostáva s ňou kvôli deťom je len pekná výhovorka. Deti s tým nemajú nič spoločné, pretože otcom ostane či bude s manželkou alebo nie.
Poznám aj prípad, kde ženatý muž opustil manželku, dokonca mali ťažko postihnuté dieťa. Našiel podnájom, vybavil všetko, oznámil milenke, že môžu byť spolu a milenka po pár týždňoch zistila, že jej to proste nevyhovuje. Opustila ho aj ona, a on so sklonenou hlavou pricupkal k manželke a dcére. Síce sú naďalej spolu, ale ona je s ním už čisto z vypočítavosti, lebo dobre zarobí, znesie jej aj modré z neba, kúpi jej všetko, na čo ukáže, veď do konca života "musí" platiť za svoju chybu a muž naďalej funguje na zoznamkách a hľadá si bokovky.
Ked sa to dozvie okolie a budes pre nich za štetku, bude ti to prijemne počuvat? Uz len ta predstava, byť na mieste tej ženskej s dvoma detmi je smutná .. je hroznaaaa.. nie je ti tych deti luto ? Je mu nezalezi na kom.. len aby mal uspokojene svoje ego a svoje pocity, este si predstav, ze to doma robi aj s nou, a potom tebou, to je laska ? Je to svinstvo.. mozno si myslíš, ze si v tom nevinná lebo si zamilovaná a naivná, ale vies co si ? Odpovedz si sama
Len či bude milovať v chorobe, starobe, v nezdraví, v nešťastí... nad tým by som sa zamyslela, títo chlapi iba využívajú situáciu
Prečítaj si to po sebe akoby si čítala text inej ženy. Príde ti to okej? Na manželke mu záleží a nechce jej ubližovať = preto si našiel milenku? Neviem, ako to ukončiť, neexistuje východisko = to je tvoje nastavenie v hlave, ktorého sa odmietaš vzdať. Veci sa ukončujú tak, že sa ukončia moja milá. Povieš dosť a je to. Ľahké, že? Ako sa budeš cítiť je vec druhá, ale samotný akt je veľmi jednoduchý. Buď žena, akou sa patrí a nenechaj so sebou zametat nejakým idiotom, ktorý s tebou nikdy nebude. Keby chcel a bolo mu tak zle, už dávno sa rozvedie a žije s tebou. Rodičom nikdy neprestane byť, všetko sú výhovorky. Do koho sa zamilujeme si nevyberáme, ale ako s tým ďalej naložíme je už vec vedomá. Tak sa preber.
Tak ti treba že sa trápiš. Skús si nabudúce začať s neženatym, možno budeš mať o problém menej. K tomu chlapovi sa radšej vyjadrovať nejdem, prajemu len aby sa to jeho žena dozvedela (lož má krátke nohy) a ostal s holou ritou
Záleží mu na manželke? To akože povedal on? Aj na detoch mu záleží? Je to zbabelý hajzel a ty máš naozaj úbohý vkus. Nemas na chlapov šťastie a priťahujes luzu. O tom rozmýšľaj. Škodíš aj sebe a škodíš jeho rodine.
O karme a blbostiach ti tu pisat nebudem.. v zivote sa moze stat hocico, dolezite je sa z toho poucit. Musis to skoncit, nema ta za nic, inak by uz bol s tebou. Si pre neho len rozptylenie v nudnom zivote ale nic viac. Cim skor si uvedomis aku chuderu z teba robi, tym lepsie. Mas na viac ako robit rohozku.
Manželke nechce ublížiť a zároveň má už niekoľko rokov milenku? To sa nejak vylučuje, nezdá sa Ti? A Teba miluje a zároveň je s manželkou a nechce váš vzťah nikam posunúť? Aj to sa nejak vylučuje.... Skrátka, je to obyčajný kur.vník a hajzel, ktorý ubližuje všetkým naokolo - aj tebe, aj žene a aj deťom. Ale jedno je isté.... Uniká Ti život pomedzi prsty. Už je fuč 5 rokov. Je už len na Tebe, či stratíš ďalšie roky, alebo či začneš naozaj žiť - či si nájdeš normálneho muža s ktorým sa nebudeš ukrývať, ale pôjdete spolu normálne do kina, do reštaurácie, von s kamarátmi, s ktorým si postupne založíš rodinu. A ako, že nevieš ako z tohto vzťahu-nevzťahu von? HLAVNE si to musíš v hlave upratať a potom mu jednoducho povedať, že už ťa nebaví byť jeho milenka a dovi dopo.
@moonlight1210 presne do bodky s tebou súhlasím.
Ale sa tu niektore do teba obuli, myslim, ze ta ozaj nemusi zaujimat co jeho zena (asi musi byt fakt slepa, ze si nic za tie roky nevsimla, alebo nechce nic vidiet), jeho zena ma zaujimat jeho…ale evidentne on je sebec a mysli len na seba…uprimne mi je luto, ze stracas cas pre niekoho komu stojis za tak malo…isto si zasluzis viac ako ti moze priniest tento vztah, lebo tieto vztahy prinasaju trapenie hlavne pre tie druhe…on z toho vyviazne este ako chudak, zena ho bude ofukovat, pripadne im stocis kilometre a nastartujes vztah…je to tazke odist, ale sprav to kvoli sebe a daj si to ako darcek na vianoce
Máš ženatého milenca, ale kebyže sa to stane tebe a tvoj muž má milenku, budeš tu vyplakávať. Ukončiť, manželke ste už beztak svojou bezohľadnosťou ublížili. Ak chceš vedieť, čo ďalej, choď za ňou a porozprávajte sa, ako žena so ženou. Možno budeš oči otvárať! Inak ste pre mňa ty a tvoj milenec bezcitné tvory mysliace nie hlavou.
Nechce ublížiť manželke pobavila som sa dobré. Nechce a predsa ubližuje človek chlap ktorý miluje nikdy svoju ženu nepodvedie. Výhovorka že deti otcom pre deti bude ja ak bude mať 80 rokov deti 60 rokov obrazne povedane. Navždy bude ich otcom pokiaľ bude žiť. Bojí sa že ak by sa to prevalilo tak deti sa s ním už nebudú chcieť vidieť. To ho asi najviac drží. Neverím aby jedna žena neodhalila že jej muž má aj milenku za 5 rokov. Podľa mňa možno len niečo tuši ma podozrenie. Bolo by TI dobre ak TY by si mala muža a behala by za nim nejaká žena aj to sa môže stať. Alebo TY čakáš na čo že odíde od ženy a bude s tebou neblázni. Podľa mňa ťa len naťahuje a nič s toho nebude ako píšu ostatne prispievateľky má doma full servis aj sex a potom ešte s tebou sex čo by sa rozvádzal mu je dobré. Ak by chcel už dávno odíde. Vieš môže sa stať aj to že budeš ním taká očarená že za krátko zistíš že nič nemáš 40 rokov si dajme tomu mala a už na deti je neskoro my ženy môžeme mať deti len do určitého veku potom už nie. Chlap ten môže mať aj na 60 rokov. Ako TI píše prispievateľka len s ním neostaň tehotná lebo zostaneš sama tam by sa to ukázalo a ver mi ak by prišlo na lámanie chleba ako sa povie tam by si videla že ženu a deti neopusti. A zostaneš sama a nič moc samotný rodič s dieťaťom. Potom už by nebolo radosti už by boli naťahovačky o výživne hádky a výhovorky. Nehovoriac o to či by dieťa chcel vidieť alebo by platil len výživné. Ak by chcel tak ju už nechá a žije s tebou ale evidentne mu tak vyhovuje. Nechce jej ublížiť ale že to s tebou ťahá to jej neubližuje pane bože si dospela a veríš na rozprávky. Skonči to skôr než bude neskoro.TO že by si jeho žene povedala že si milenka čo tým dosiahneš vieš ON ju sladkými rečami opantá a nakoniec ONA mu uverí a TY budeš ta najhoršia a ak ju nepoznáš povahovo nikdy nevieš či TI nemôže narobiť problémy to nikdy nevieš. Aby sa všetko neobrátilo proti tebe. Vieš možno na ňu zapôsobí tak že sľúbi drahú dovolenku alebo kúpi jej niečo hodnotne ONA mu opusti a tebe bude robiť zlé aj to tu už bolo. Spamätaj sa kým je čas a skonči tento nie vzťah pokiaľ nie je neskoro a neskončíš ako slobodna matka. Založ si rodinu zo slobodným bezdetným kde budete mať vaše spoločne deti a nie čakať na ženáča ktorý ťa potrebuje len ak ho svrbí čvirik.
Neviem, či by ste boli, poniektoré, voči autorke také zhovievavé aj vtedy , keby spávala 5 rokov s vašim mužom.
Kľudne môže byť aj to, že podvádzaná manželka číta túto diskusiu.. smutné 💔
Jemu nezalezi na tebe, ani na zene, je to egoista a ide mu len o vlastne blaho. Nemyslim si ze takyto chlapi sa niekedy zmenia.
Ked som zistila s kym sa moj muz stretava, mala som chut ist jej vytrhat vlasy, pomstit sa jej. Trvalo mi velmi dlho kym som ju “prestala riesit”. Nakoniec mi jej bolo luto…
Prispejem z trošku iného súdka. Poznám jednu čo mala tiež nejakého ženáča. Rodina ju odhovarala, dohovarala, ale ona povedala, že to je láska. Ten chlap mal deti. Stalo sa to, že nakoniec sa s ňou oženil, ale on sám deti nechcel mať, hoc tá pani po rodine túžila. Rojy šli a oni si spolu nazivali. Keďže bol od nej dosť starší, tak neskor ten pán zomrel a pani zostala sama. Mali byt spoločný, lenže tento pán mal svoje deti, ktoré dotyčnú obrali ešte aj o bývanie. Má to toľko spoločného s témou, že so ženatými sa nepleťte nikdy, lebo nikdy v živote vás do svojho života jeho deti neprijmu a raz) +(a ten čas príde hoc aj o 30 rokov) tá žena bude trpieť za zlé rozhodnutia svojej mladosti. Nech si ženáč zostane tam, kde je a vy pekne krásne hrdosť do seba a neničte rodinu
Tak s tebou spava, aj doma s manzelkou, ved je to az nechutne a ty ho este milujes s tym, ze aky je on super, pri tom nevernik, klamar a nie nestratis s nim roky zivota, lebo ty si ich uz stratila, za tych 5 rokov si mohla najst niekoho s kym budes mat rodinu, ktoru on nepotrebuje, lebo on ju uz ma.
Ak chces, napíš mi správu. 🙂 Presne ako píšeš, je to závislosť, musíš prísť do bodu keď budeš ochotná a schopná tym seknut. A to môže trvať sakra dlho. A inak všetko tu už ženy stručne a výstižne napísali.
@staromodna nevieme, ako prebiehal rozvod tohto ženáča. Ak korektne, deti by nemali potrebu milenke - pani až tak ubližovať. Ak on kvôli milenke nechal trpieť ich matku a ubližoval aj deťom, nie je o čom. V duchu zub za zub.
Ahoj sama si napisala ze to chces ukoncit a nevyhovuje ti to, len nevies ako skus mozno ist na zoznamku alebo niekam do spolocnosti kde spoznas niekoho lepsieho, co ta bude ozaj milovat lebo prepac ale ked tomu ozaj veris ze on ta miluje tak by urobil vsetko pre teba a nie len prazdne reci lebo chlap co ma prazdne reci je cista strata casu za 5 rokov si mohla mat uz svoju rodinu a nie dufat ze rozvratis inu. Neviem kolko mas rokov ale zamysli sa nad tymto mozno ti to pomoze vymazat toho chudaka zo zivota
1. Aky budes mat zo seba pocit keby ozaj opusti zenu aj deti uvedomujes si ze s nim pridu aj jeho deti myslis si ze si s tebou urobi dalsie? Ja by som tvoju karmu nechcela mat
2. Ver mi ze aj keby opusti zenu a bude s tebou do roka a do dna bude mat popritebe dalsiu ked toto dokaze robit svojej zene co ma s nim deti teba caka rovnaky osud a zit v tomto strachu je tiez nie najlepsia volba
3. vedia co robis tvoji rodicia? kamarati? co si o tebe myslia? asi nic pekne? si predstav ze toto by robila tvoja dcera moc pysna by si asi na nu nebola
4. nikdy nerob to co nechces aby sa dialo tebe vsetko zle sa ti vrati
5. Mas aspon nieco z neho? nejak ti financne pomaha? ci mu robis rohozku len tak pre jeho modre oci?
6. Sama dobre vies ze toto co robis neni spravne spi s tebou aj jeho zenou tebe vyznava lasku aj jej vyznava lasku vzdy si aj budes ta druha.
7. Ja viem ze teraz sme sa tu asi kazda do teba pustili a asi aj tak s nim ostanes ale aspon skus sa stretavat s niekym inym zaloz si vlastnu rodinu nechci znicit inu. By som chcela vediet keby to ukoncis za kolko by mal dalsiu.
8. Pripadne bud radsej sama ale lahsie by si sa odputala keby si s niekym a zazila by si aj normalny vztah.
Skus ho niecim nastvat tak, ze sa on sam od teba odvrati. Trochu si poplaces, tyzden, mesiac, dva, ale potom sa z toho postupne dostanes.
Ved ty sama vies, ze stracas cas. Ak ho chces pre seba, tak maj na to gule a rozvrat mu rodinu. Budes spokojnejsia? Teraz si len jeho handricka do ktorej sa utrie. Aky je to pocit sama zaspavat, kym on je pri svojej zene v posteli? Byt sama, ponevierat sa, kym on je na dovolenke s detmi? Samozrejme, ze on to ukoncit nechce, ved ma full service.
Dievca zlate, trochu viac sebaucty. 5 rokov v kybli pre pana... za ten cas si si mohla budovat vlastnu rodinu.
A tebe by sa ti pacilo, keby to bolo naopak, Ty jeho manzelka a ona jeho (manzelka) milenka,? Tak toto uz je na hlavu,Za chvilu ti ujdu tvoje krasne roky, a milenec ,ked uz bude teba nažraty ,tak kto ta bude chciet.? Ihned ukoncit a najst si dobreho do manzelstva
Ak z tých 8 miliárd ludi, čo ma tato mamička ZEm, je polovica mužov, chceš mi povedať, že medzi toľkými nájdeš toto a budeš sa o neho deliť? Ako sekac v pohode, ale nie co sa týka použitých mužov.
Lahka rada, odmiluj sa😂a ver ze to ide