icon

Ako ukončiť vzťah, v ktorom som nešťastná?

nestastna1307
28. mar 2019

Ahojte som nešťastná vo vzťahu. Po burlivom rozvode som bezhlavo skočila do ďalšieho vzťahu a hneď som otehotnela. Po veľmi krátkej známosti sa ku mne nasťahoval (bývam u rodičov). Hed od začiatku vzťahu som všetko riešila ja, nemal prácu tak som mu pomohla vybaviť. Potom druhu prácu a nakoniec tretiu.. Myslela som si ze sa mi ho podarí zmeniť ale akosi nič. Po pôrode prišiel o prácu a bol 3 mesiace doma. Zasa
som mu pomohla a to nás vzťah už smeroval do zabudnutia.. Vkladala som nádej aspoň do toho ze bude dobrým otcom ale ani to sa nedeje za 2 roky nevstal v noci k malému ani jeden krát ani ráno a to sa malý budí 3 krát v noci a ráno vstáva o 5... Som neskutočne unavená z tohto vzťahu a neviem ako z neho von... Zakaždým keď začnem o rozchode začne sa obranovat že sa snaží, upratuje a podobne ale mne nejde o to.. Ja skôr chcem pomoc z malým vstať v noci alebo ho zobrať ráno hrať sa...už som mu to nespočetné krát hovorila co od neho chcem ale on nič, neviem ci nechce chápať alebo ma má v paži.. neviem co mam robiť už honemilujem ale je mi ľúto ho poslať preč sme jeho jediná rodina 😏poraďte

dopolbokaodrata
28. mar 2019

@nestastna1307 určite by som si nenicila život kvôli tomu ze lenoch nemá nikoho iného.. no čo teraz, keď je ti ho ľúto.. sprav si z tej ľútosti s nim ešte jedno dieťa.. Či to nebude skôr tým ze sa bojíš že ťa už nikto nebude chcieť ako každá čo si upiekla dieťa po pár týždňoch ci mesiacoch a potom až potom jej došlo že je to debil.

saslavka73
28. mar 2019

@beky1813 Dilinko má asi audinu.😀

nestastna1307
autor
28. mar 2019

Mne to príde sem tam ako keby sa snažil zvýšiť si sebavedomie stále opakuje ako ho v práci potrebujú a ako sa tam bez neho nepohnu.... Minule mi vola ze ci sa už teším ze príde ze si oddýchnm že bez neho to mam ťažké 🙄ale s nim ešte horšie...

beky1813
28. mar 2019

@saslavka73 poznáme 🤣🤣🤣 ide sa hrat na nieco, co nie je, ukazivat sa, aky je macher

nestastna1307
autor
28. mar 2019

@beky1813 strazim sestrinu malú je chorá nechodí do škôlky,,presvedčil ma ze auto mam treba viac ako bývanie že keď budeme mať auto tak bude práca a viac peňazí a potom dom 😵no blbá som ako tágo na to ze ja uz mam 31

beky1813
28. mar 2019

@nestastna1307 31 a narazila si si zajacika, co si chce uzivat 👍 super vyber

dopolbokaodrata
28. mar 2019

@nestastna1307 to máš úplnú pravdu. Odporúčam prestať sa ľutovať a začať niečo robiť, vybaviť výživné a jeho kopnúť do riti. A keď budeš zasa liečiť rozchod tak ako ten predošlý, používaj ochranu.

nestastna1307
autor
28. mar 2019

@beky1813 skôr som chcela dieťa bol prvý po ruke a vyzeral schopne... Podotýkam že som bola 10r vydatá žiaľ manžel bol neplodny kompenzoval si to milenkami a potom rozvod a ja nešťastnica som si zavesila na krk prvého (schopnejsieho) chlapa co som stretla

nestastna1307
autor
28. mar 2019

@dopolbokaodrata to dieťa som veľmi chcela akurát chlapa som mala poslať prec hneď ako som zistila aký je

zzuuzziikkee
28. mar 2019

@nestastna1307 @nestastna prosím ťa ty máš koľko rokov keď otec tvojho dieťaťa má 25 a ty si bola desať rokov vydatá

nestastna1307
autor
28. mar 2019
beky1813
28. mar 2019

@nestastna1307 takt ti treba, mas, co si chcela

nestastna1307
autor
28. mar 2019

@beky1813 presne tak aj mama hovorí

janinka007
28. mar 2019

@nestastna1307 tak sa vzchop a sopliaka kopni do zadku a nenechaj sa oblbovať prázdnymi rečami.

zzuuzziikkee
28. mar 2019

prepáč ale tak sa potom nečuduj. Veď chlapci mentálne oveľa neskor dospievajú než my ženy. Preto mi nešlo do hlavy, že ktorý chlap býva dobrovoľne u svokrovcov. Však on je ešte dieťa a keď ona mal dieťa bol ešte väčšie dieťa. Neužil si svoju mladosť tak ani nečakaj, že bude nejaký zodpovedný. Myslím, že práve ty si mohla mať viac rozumu. Nechcem ťa urážať ani nič ja to to všetko myslím v dobrom.

jamimka
28. mar 2019

Ti tu radíme, aby si dostala rozum a zbalila mu igelitku, bez ľútosti a ty mas stale nieco, cim sama seba presviedcas, ze bez neho neprezijes, ci on bez teba. Tak sa zariad podla vlastneho rozumu.

nestastna1307
autor
28. mar 2019

@zzuuzziikkee mladý pán už má 4 ročnú dcérku to som sa dozvedela až keď sa narodil malý

vendulka80
28. mar 2019

Boze baby to kde na takych vtákov chodíte? 🤦🏻‍♀️

janinka007
28. mar 2019

@nestastna1307 no daj ešte nejakú pikošku, čím dalej lepšie to je matičko skákavá🙊

zzuuzziikkee
28. mar 2019

ach bože...to za to, že ste sa poznali tak krátko ..a čo myslíš ? nabúcha ďalšiu ktorej zas nepovie o tebe a tvojom malomj. Prosím ťa kopni ho do zadku zabudni na neho a staraj sa o seba s malou🙂 užívajte si život on nech ti poriadne na malú platí a uvidíš to, že keď budeš šťastná 🙂 sa do teba zahladí MUŽ. A budeš šťastná. Ale aj to musíš byť pripravená a nie hneď naletieť prvému. Ako píšeš chcela si len dieťa tak potom sa kašli na neho. Normálne mu povedz, že pokým sa nepostará o vás ako normálny muž tak nech si pakuje veci a idem naspäť k rodičom do detskej izby.

zzuuzziikkee
28. mar 2019

prepáč za preklep (malého nie malú)

hama007
28. mar 2019

fuj do frasa, ty snáď chodíš s mojim ex, len rokymi tu nesedia 🙅 radšej ho nechaj ísť...On mi príde ako mladé manipulátorske individum. Bude len horšie. Taký sa nemenia. V svojej zabednenosti pretrvávajú. 😕

alchemilkazltozelena
28. mar 2019

@nestastna1307
No...moj nazor...po prve...mas 31, on 25 cize rozum ma na 22, predpokladam ze dieta nechcel, on potrebuje 10 rokov minimalne aby dozrel, po druhe...10 rokov byt vydata...to si sa v 18 vydavala? A co, horelo nebodaj? Divne 🤔 a po tretie, ako ti uz radili ine baby, zbav sa ho, on nie je partner do zivota, je to mlady zasran nevybureny ktory ta vyciciava a nemas z neho nic...absolutne...po ziadnej stranke...uz davno mal byt prec, uz si mohla mat spokojnejsi zivot

lulujam
28. mar 2019

@nestastna1307 no v prvom rade nečakaj že kedy dospeje, lebo takýto bude už stále, nepostelené, záchod a ponožky... to sa asi nezmení. Ak zlyhava aj v inom, tak už je to na uváženie. Neľutuješ niekedy že bývalý bol lepší ako tento? My platíme za auto 120E mesačne (stálo 9500e), lebo trošku viac ako polovicu sme našetrili až tak kúpili auto a druhú splácame...

nestastna1307
autor
28. mar 2019

@lulujam to jeho stalo 17 000 nové veličenstvu nestačilo ojazdené ani zanovne potreboval nové v plnke

zooeynka
28. mar 2019

@nestastna1307 na dieta z predchadzajuceho vztahu plati?

dopolbokaodrata
28. mar 2019

@nestastna1307 no tak keď to teraz všetko po sebe čítaš, ako to budeš riešiť?

kikaaa444
28. mar 2019

@nestastna1307 toto je totálny magor sebec egoista .. chlap ktorý stavia svoju rodinu na posledné miesto , nezaujíma ho nič len svoj image .. strechu nad hlavou ma , jedlo ma .. peniaze niake donesie len aby sa nepovedalo .. a za*ebe si tiež tam kde bude chcieť . No u vás je mu dobre lebo ma strechu nad hlavou nič viac . Z jeho strany mi to pride že ta ani nelubi, deti si robí kade chodí .. je iné nemať lebo neni možnosť a je iné mat a nesnažit sa keď tie možnosti sú . Zbal ho ešte dnes a nech si býva v tom svojom 17 000 aute . Toto sú typicky mladý chlapi.. 25 rokov drahé auto drahý mobil a byvanie u maminky a úver na krku 😀 zodpovedný a zrelý chlap je trpezlivý a zadováži si veci až keď na to ma

nestastna1307
autor
28. mar 2019

@zooeynka no tak toto je tiež celé cudne totiž mala nieje písaná na neho nabuchal nejakú babu na chate a ta bola vydatá... Platil jej 60e ale keď som sa to dozvedela tak som to stopla až po testoch ale zatiaľ sa nič nedeje

saslavka73
28. mar 2019

@nestastna1307 No selé sle. Ďakuje Bohu, že máš rodičov čo Ti pomôžu a baľ mu veci urgent.