Ako ukončiť vzťah, v ktorom som nešťastná?
Ahojte som nešťastná vo vzťahu. Po burlivom rozvode som bezhlavo skočila do ďalšieho vzťahu a hneď som otehotnela. Po veľmi krátkej známosti sa ku mne nasťahoval (bývam u rodičov). Hed od začiatku vzťahu som všetko riešila ja, nemal prácu tak som mu pomohla vybaviť. Potom druhu prácu a nakoniec tretiu.. Myslela som si ze sa mi ho podarí zmeniť ale akosi nič. Po pôrode prišiel o prácu a bol 3 mesiace doma. Zasa
som mu pomohla a to nás vzťah už smeroval do zabudnutia.. Vkladala som nádej aspoň do toho ze bude dobrým otcom ale ani to sa nedeje za 2 roky nevstal v noci k malému ani jeden krát ani ráno a to sa malý budí 3 krát v noci a ráno vstáva o 5... Som neskutočne unavená z tohto vzťahu a neviem ako z neho von... Zakaždým keď začnem o rozchode začne sa obranovat že sa snaží, upratuje a podobne ale mne nejde o to.. Ja skôr chcem pomoc z malým vstať v noci alebo ho zobrať ráno hrať sa...už som mu to nespočetné krát hovorila co od neho chcem ale on nič, neviem ci nechce chápať alebo ma má v paži.. neviem co mam robiť už honemilujem ale je mi ľúto ho poslať preč sme jeho jediná rodina 😏poraďte
Ten cely pribeh mi pride vymysleny a este ho priebezne rozvijas. To ani v telenovele take nieco nie je. :D
@beky1813 žiaľ asi nie je to fakt pravda
Ak je to fakt pravda, podľa mňa nemá zmysel v ňom nejak zotrvávať naďalej.. Na čo ti je taký chlap. Robí prkotinky, aby ti nejak zalepil oči no inak nič podstatného, čo by malo byť také, že to ide samo a mal by to robiť bez napomínania a z vlastnej vôle. Nemôžeš sa na neho spoľahnúť tak o čom to potom je?
@jana_vaj práve že o ničom neviem sa donútiť ho vyhodit... Keď sa na neho pozriem hádže na mňa psie oči..
. Aši to urobím čím skôr az to zbytočné nenatahujem...
@nestastna1307 mat auto na leasing za 500 eur a nemať bývanie je čistý luxus.
@eliska13 to je, teraz keď mu horí pod ritu tak všetko hádže na mňa že ja som sa nechcela odsťahovať ale on nechápe že to nieje také jednoduché a ja nepôjdem bývať z niekym kto mi do teraz nedokázal že sa vie postarať... A ešte na mňa vybalil aby sme sa zobrali to ma už fakt dorazil.... A keď som povedala nie tak sa na mňa osopil že jasne kto by chcel takého čuraka že si isto nájdem bohatsieho A lepšieho ako je on
@nestastna1307 úprimne a nič v zlom, s tým čurákom súhlasím ale že si nájdeš lepšieho, no s tvojim prístupom o tom pochybujem, daj si chvíľu radšej pauzu a potom chlapa vyberaj dôkladnejšie.
@dopolbokaodrata definuj môj prístup
@nestastna1307 že si zoberieš k sebe hocijaké 💩 a chlapi na toto majú veľmi dobrý čuch preto sú radšej vo vzťahu s naivkami , lebo myslia len na seba život neprispôsobujú druhým osobám a aj tak sa majú kde prísť nazrat . Sory keby tvojmu aspoň trosku záležalo na tom aby uživil svoju rodinu tak by si nekúpil 17 000 eurové auto a stačil by mu aj bicykel
@nestastna1307 tvoj pristup? Tak strasne chcem dieta, ze si ho necham urobit od prveho chlapa, ktory vyzera "schopne" 🤦♀️ radsej toho schopaka posli kade lahsie, a ak chces najst chlapa pre zivot, zameraj sa na ine kvality nez na to, ci ma zivotaschopne spermie
@nestastna1307 nastahujes si domov prvého debila co prejavil záujem keď si po chvíľke známosti tehotná, (pre neho to znamena akurát sex zadarmo žiadna laska), nerobí zataji ti ze ma decko kúpi si predražené auto a pritom nemá kde bývať, veľmi pravdepodobné je ze ma okrem teba rozrobené ešte aj nejaké iné, lebo však má auto a na to sliepky letia, a tebe je ho ešte ľúto a prosiš rodičov ktorí ho neznášajú aby ho ešte podporovali a nechali u nič bývať. Ja byť rodičmi letis z domu aj ty, úprimne. Ešte niečo som vynechala?
@nestastna1307 a ešte jedna vec, píšeš ze si bola 10 rokov vydatá, deti ste nemali, to ste co robili a kde bývali za tie roky keď si si nič nenasetrila na vlastné bývanie?
@nestastna1307 moja mama si našla rovnakého muž ako máš ty. Dnes sú spolu 25 rokov. On obézny a zlý na mamu a ona unavená, strhaná, zničená pracou a starostlivosťou o môjho nevlastného brata. Dám ti dobrú radu - zbav sa ho. Aby si nedopadla ako moja mama.
@dopolbokaodrata mali sme dom na hypotéku všetky úspory šli tam pri rozvode sme dom predali a ja som ostala z hoľou ritou...
Nešťastná, každý Ti tu píše, aby si ho pustila k vode. Je to nezodpovedné decko, neľutuj jeho ale mysli na svoje dieťa. Ono je dôležitejšie ako toto individum........ Jednoducho mu povedz bye bye bez vysvetľovania a aegumentovania. Už si mu dosť povedala na to, aby sa chlapček spamätal......prajem veľa šťastia, a odvahy urobiť tento krok. Je to parazit. A ty máš na viac....... Hlavne ber na vedomie dieťa a jeho budúcnosť
@nestastna1307
mne sa paci, ako ta ma precitanu.
skaces presne, ako on piska.
vzdy ked je zle, vytiahne dalsi trik a ty zas panackujes na povel.
si akurat dobra ako chodiaci bankomat.
staci vytukat spravny pin, co ta rozlutosti a zas je v suchu. zabezpeceny, strecha nad hlavou, plne brucho, aj mu roztiahnes zadarmo, do roboty nemusi. ked je moc zle, chvilu do nejakej chodi. aby sa nepovedalo.
a ty si myslis, ze to ty mas v rukach a ze iba tvoja lutost a sucit nad nim rozhoduje? ale figu.
prebud sa a pozri sa na vec, ako naozaj je. nenechaj sa uz pouzivat.
@nestastna1307 ale nejaké peniaze z predaja domu ti museli ostať. Nie?
K partnerovi. Daj mu čím skôr pa pa, lebo urobí z teba neschopnú trosku. Ide mu to veľmi dobre ako tak citam
@nestastna1307 uprimne ti poviem neber to tak tragicky. Jasne, ze si unavena, kazda sme boli unavena aj sa nam nechcelo, aj nam vsetko vadilo. Chlapom sa nechce vstavat k detom, existuje male % ktorym sa chce, to nie je tragedia. Pochop, ze je este mlady a mozno sam hlada svoju cestu. Ano ma rodinu ale to neznamena, ze je stastny. Skuste zajst do poradne skor ako spravis radikalne riesenie. Nic nie je cierne alebo biele.
@nestastna1307 tak šup šup baliť a poslať betulinka1 nech ona živí takého špekulanta ,alebo sa zbal a odchod od rodičov s tak úžasnou oporou a za chvíľu ťa zničí. OSUD TVOJHO Dieťaťa zavisí od SPRávneho rozhodnutia Tvojho. Držím palce.
zlatko kym bude teraz na mesiac prec pekne ho pobal. nech si len veci vyzdvihne
@lija22 už tu toho moc nemá iba 1 igelitku všetko ma v práci na ubytovni
@nestastna1307 Ja by som mu dala este takeho pol roka, ved dobre zaraba a mozno sa da dokopy. Lebo sama po tridsiatke s deckom podla vsetkeho uz do konca zivota ostanes sama. ;)
@zuzka2288 to čo je za krávovinu?? Názor jak bejk toto.🙈
@zuzka2288 jej ďakujem za radu ale žiaľ už som mu to povedala a nevyzeral skormutene.... A sama nebudem ne nevyzerám najhoršie 😉
@nestastna1307 podjeb ho s bratom

Vies su chlapi ktory su perfektniy na rodinu a vztah a su taky ktory nie su. Toto mi pripomina mojho otca aj ked on bol este horsi v tom ze moju mamu aj podviedol aj jej zobral peniaze. Ale ona mu tiez dovolila nastahovat s k nej do bytu. Zhanala mu pracu v ktorej vzdy vydrzal len chvilu a ona tahala vsetko. Moc nepomahal ani so mnou. Proste jemu takyto vztah vyhovoval kde len bral a nic nedaval. To znie aj v tvojom pripade. Je velmi dobre ze si zacinas uvedomovat na ktoru bije. Ono to podla jeho chovania ma rad tie dobre a pohodlne veci a to rychlo bez cakania a bez zarobenia na to. Ja by som cim najrychlejsie s toho vztahu vycuvala. A hlavne sudne od neho vypytala vyzivne. Dufam ze to platit bude.