icon

Ako v 40 rokoch zistiť, že ste gay?

1. aug 2024

Ako moze niekto zistit az napriklad v 40ke, že je gay? Je to preto lebo to celý život nejako potláča a nechce si to priznať alebo z ničoho nič sa z heterosexuála stane gay?

petronela1985
2. aug 2024

Kolegynin manžel tak zistil... No mali spolu dieťa, už mal osem rokov, keď sa to prevalilo. Ono totiž začal sa popri práci venovať foteniu a našla mu fotky pánskych aktov. Ťahal to s nejakým chlapom, nevedela to, lebo chodil na týždňovky. Potom sa rozviedli, ale celkom boli spolu asi 15 rokov. Žil s týmto chlapom pár rokov, už neviem koľko a našiel si znovu ženu. Takže tento chlap je bisexuál. No moc tomu neverím, že ho jedného dňa osvietilo, že chce chlapa. Každopádne, pre ich syna to má dosť zlé následky, už to vie samozrejme. Má nejakých 15 rokov teraz.

fido69
Autor odpoveď zmazal
fido69
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
fido69
Autor odpoveď zmazal
julish
2. aug 2024

@lonely66 boxerka nikdy muzom nebola. Ma pohlavne znaky zeny a hornonalny profil muza. Sj taka je priroda, neexistuju v bej pevne hranice. Preto dokola tocit o muzsko-zenskom rozdeleni je hlupost

viestta
2. aug 2024

@lonely66 skus si dohladat fotky Kratochvilovej, tiez bola dlhe roky drzitelkou zenskeho svetoveho rekordu a vyzerala skor ako chlap ako zena

lonely66
Odpoveď bola odstránená
fido69
Autor odpoveď zmazal
viestta
2. aug 2024

@fido69 aj teraz sa ide na vykon. Jedna cast vedy vymysla stimulanty, druha cast vedy metody ako ich odhalit. Doping nie je nic nove a nemyslim si, ze nastane doba ked sa nebude pouzivat. Sport je privelky biznis na to aby sa to nechalo na prirodu. Zial.

guudy
2. aug 2024

K teme sa vyjadrovat nejdem, premielalo sa to tu uz xy krat. Ale ako rodicovi lgbtq+ dietata je mi z niektorych komentarov nevolno… do eteru sa vam tu lahko trepu hluposti. Skuste sa prosim vcitit do lgbtq+ cloveka, ked o sebe taketo hnusne veci cita...

mimca77
2. aug 2024

@guudy Som velmi rada, ze tvoje dieta ma za rodica teba ❤

guudy
Autor odpoveď zmazal
guudy
2. aug 2024

@mimca77 a ja som vdacna za uzasne dieta❤️❤️

danyelia
2. aug 2024

@julish ...tá žena má mužský chromozóm XY, má prekročený limit hormónov, biologicky je teda muž...neprešla ,,gender,, testom, ani hormonálnym, na MS štartovať preto nemohla 🙄 Nechce sa mi tu vypisovať rozpory medzi zväzmi, prečo tu štartovať mohla a na MS nie...Jednoducho má silu a stavbu tela muža, bunky, veď si vygoogli...

veltraud
2. aug 2024

@danyelia teda podla teba je muz?

guudy
2. aug 2024

@veltraud pockaj, ked porodi dieta, to sa zas bude polovica konika pohorsovat 🙂

danyelia
2. aug 2024

@veltraud Nie podľa mňa 😄 Ale podľa biológie...Jeden lekár to vysvetľoval - v skratke a laicky, v panve má zakrpatené semenníky, ktoré produkujú testosterón (niekoľkonásobne viac, ako majú ženy) inak by daným testom na pohlavie ,,prešla,,. Ak by podstúpila operáciu a vybrali by jej ich, nebol by problém považovať ju za ženu, teraz je tzv. hemafrodit. Jasné, nemôže za to ako sa narodil-a, ale súťažiť so ženami je nefér, na OH to mali vyriešiť inak. Alebo by jej súperky mali mať povolený doping-testosterón, aby sa jej v tomto vyrovnali - to bola teoretická úvaha lekára...

viestta
2. aug 2024

@danyelia su zeny, ktore ziadne zakrpatene semeniky nemaju a maju vysoky testosteron, ktory produkuju nadoblicky

veltraud
2. aug 2024

@danyelia takze ty tvrdis, ze je to muz. Sice s vaginou, a zaroven hermafrodit, ale teda muz. Len sumarizujem tvoj prispevok, ci som ho spravne pochopila...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
danyelia
2. aug 2024
danyelia
2. aug 2024

@viestta ...ale on neprešiel testami, hormonálnymi ani gender, preto mal zakázané štartovať medzi ženami na Majstrovstvách sveta v boxe, čo na tom nechápeš? Lekári to tak vyhodnotili, nie ja som to vymyslela! Lebo má mužské ,,vnútro,, hoci navonok je žena...A nezhody medzi boxerskou organizáciou a OH rozoberať nebudem...

viestta
2. aug 2024

@danyelia staci, ze ty to chapes

danyelia
2. aug 2024

@veltraud Prečítaj si príspevky lekárov, ako to vysvetľujú oni, nie ja...🙆🏼‍♀️ Ale v pohode, veď s ním choď do ringu, keď Ti jednu zavesí, či to bude v pohode...😄

danyelia
2. aug 2024

@viestta Vieš čo, do toho sa rozumiem určite viac ako Ty, viac ako 20 rokov sa venujem bojovému športu ako pretekárka, rozhodkyňa a trénerka, venujem sa deťom, ženám aj mužov a toto naozaj normálne nie je!

veltraud
2. aug 2024

@lonely66 ja sportu absolutne nerozumiem 🙂 v tomto pripade, ak pravidla a zodpovedni ju nechali (napriek hormonalnemu profilu) sutazit medzi zenami, tak je to inline s pravidlami. Ano, su rozne stanovy roznych sutazi. A mozno to bude precedens a v buducnosti to upravia. Ozaj to nie je moja tema. Ci a ako sa ona citi, netusim. Ale vobec jej nezavidim. aj som sa skusala zamysliet, co by som robila na jej mieste. najprv som si povedala, ze by som nesla sutazit so zenami, a sutaz by som ozelela. Ale potom mi doslo, ze ozaj netusim, co preziva. A som vdacna za moj normalny, priemerny, jednoduchy zivot. Na co snazim poukazat, a v com je to podla mna velmi prospesny priklad, ze ludia tvrdiaci, ze su dve pohlavia muz=penis, zena = vagina a vsetko ostatne su liberarno-sorosovsko-prograsivne vymysly, musia pripustit, ze to nie je take ciernobiele. Alebo teda sa nemozu vobec pozastavovat nad tym, ze clovek s vaginou sutazi v zenskej kategorii...

stanulienkat
2. aug 2024

@danyelia vidis...doteraz dezolati vykrikovali, ze muz ma penis a zena vaginu. Zrazu vam uz ani ta vagina nepostacuje, aby ste ju uznali za zenu. Musite byt zmäteni.😂😁🤣
Ta boxerka ma od narodenia kundu. Preco ju nazyvas on??🤔

veltraud
2. aug 2024

@danyelia som rada, ze sa stotoznujes s nazormi lekarov. Ti uznavaju aj trans ludi, pomahaju im s "prerodom". Len ked sa ta spytam na tvoj nazor a odpovies mi muz s vaginou a hermafrodit, neviem, ako ho spravne chapat. Ale to je asi moj problem, ze sa snazim porozumiet vsetkym stranam, co chcu povedat ;). Cim si sa v mojich ociech trocha diskvalifikovala je, ze snou mam ist do ringu...wtf? preco?? som amaterska sportovkyna v uplne inom odvetvi. tak preco by som mala ist do ringu s ucastnickou olympiady? toto bolo slabe...