icon

Ako v 40 rokoch zistiť, že ste gay?

1. aug 2024

Ako moze niekto zistit az napriklad v 40ke, že je gay? Je to preto lebo to celý život nejako potláča a nechce si to priznať alebo z ničoho nič sa z heterosexuála stane gay?

danyelia
3. aug 2024

@guudy Nerozumiem Ti trochu, písala som tu niekedy o tom, že tých ľudí nemám rada? Ja proti nim nemám nič, sama poznám niekoľkých z tejto komunity. A ani im sa nepáči to haló okolo nich, nestoja o žiadne manželstvá, chcú len svoj pokoj. Písala som, že mi vadí tá vtieravá propaganda, ktorá na nás vyskakuje z každého rohu, z telky, správy, reklamy...Doma sa o tom rozprávame normálne, že je to niečo ,,iné,,. Ak by som mala také dieťa, normálne by som to prežila a rešpektovala to, bola by to jeho súkromná vec, čo myslíš, že by som ho vyhodila z domu a vydedila? To určite nie. Ale ako som už písala, isto by som si nevyvesila dúhovú vlajku do okna, načo?

danyelia
3. aug 2024

Dnes na mňa z FB vyskočila táto reklama...ja neviem, toto vám príde normálne? 😃 Aby chlapa nasúkali do ženských šiat a propagovali to ako nový trend v odievaní? 🤦🏼‍♀️ No keby takto prišiel domov môj (hetero) syn, tak ho z tých trblietavých handier vyzlečiem a poletia z okna 😃 Toto je nebezpečný trend, ako sa nám tu pomaličky stiera hranica medzi mužom a ženou...

viestta
3. aug 2024

@danyelia takze nie si az taka toleratna ako pises. Ani k vlastnym detom...

danyelia
3. aug 2024
danyelia
3. aug 2024
danyelia
3. aug 2024

@viestta Nechápem, a čo by som ako mala urobiť pre moje dieťa viac? Nalepiť si na čelo, že moje dieťa je LGBTI+ a potom by to bolo v poriadku, už by som tolerantná bola, či ako? Čo by som teda mala urobiť podľa Teba? 🤔

viestta
3. aug 2024

@danyelia nie, nalepku mu lepit nemusis, ale ani vyhadzovat handry von oknom... (prinejmensom je to neekologicke a nevychovane, vyhadzovat handry cez okno, treba ich odniest do separovaneho odpadu pre textila)

danyelia
3. aug 2024

@viestta Ty stále niečo napíšeš a keď sa Ťa na niečo opýtam, nevieš odpovedať. Téma o tej reklame je o inom...Ako by si teda podporila svojho syna, ak by si zistila, že je LGBT...okrem toho, že by si to rešpektovala a tolerovala? Hneď by si túto info vyvesila na sociálne siete a tým by si mu pomohla? A tie trblietavé šaty by leteli von oknom, nech si ich zozbiera a odnesie do odpadu on.

guudy
3. aug 2024

@danyelia ‘vsetko ostatne je psychiatricka diagnoza’
Lgbtq+ nie je len gay a lesba, ktore velkodusne tolerujes ;)

lienka.7
3. aug 2024

@autorka vždy je min.bisexual, to nie je ze v nedeľu sa prebudim a som zrazu gay/lesba.

viestta
3. aug 2024

@danyelia tema je o tom, te ty bi si zo svojho dietata take handry vyzliekla a vyhodila, Takze tvoja tolerancia k inakosti a slobodnej volbe ma iste, celkom konzervativne, hranice. Nic viac nic menej. Co by som spravila ja, nie je predmetom diskusie, lebo ty sa tu ohanas duhovymi vlajkami a psychiatrickymi diagnozami...

danyelia
3. aug 2024

@guudy Áno, ak niekto povie, že je ,,ono,, teda že sa necíti ani ako muž ani ako žena a je neviem aký pansexuál, tak patrí na psychiatriu...

danyelia
3. aug 2024

@viestta Aha, teda keby tak prišiel domov oblečený Tvoj chlap, tak by si sa potešila?

danyelia
3. aug 2024

@viestta ...a nahodíš otázku, na ktorú nevieš odpovedať ani Ty sama

guudy
3. aug 2024

@danyelia takze ak tvoje dieta/deti su nebinarne/trans/ine, tak ich vezmes k psychiatrovi? Vezmi, aspon ti to vysvetli, ked to nechapes sama…. ;)
Uzavrela by som to tym, ze vela uderov do hlavy naozaj skodi… 🙂

lienka.7
3. aug 2024

@viestta ano, ale Kratochvilova normalne dopovala, podávali jej umelo testosterón aby bola silovo ako chlap. Táto ho ma prirodzene v tele, ktoré ho produkuje, nemusi dopovat. V inej diskusii už to písali. Predpokladám, že nemá ani menzes, hovia maternicu, tak dieta nikdy nedovolí, podľa obrázkov nemá ani prsia (možno nejaké zakrpatene, postavou a v tvári čistý chlap) je žena s pohlavným orgánmi, ale geneticky je to muž s chromozómom Y. A to je podstata celej diskusie, prečo tam nemá čo súťažiť. A zvlášť v boxe, kde je dôležitá sila úderu. Nech si "bucha" do chlapov, ale tam by asi bol/a priemerná, a tu exceluje. Mal/a sa venovať hraniu šach, sipkam alebo lukostreľbe. Nie však silového športu, kde bude mať jasnú prevahu.

viestta
3. aug 2024

@danyelia tak uz sa riesi moj chlap? 🙄 Ale ak by dosiel v ruzovom pulovri oslavovala by som, pretoze to by bol zazrak, ze si vobec sam nieco kupil a nemusela som to kupovat ja. A ak by sa mu pacil ruzovy, tak co uz je s tym. On v nom bde chodit, nie ja

danyelia
3. aug 2024

@guudy Samozrejme, ,,ono,, by šlo k psychiatrovi a potom do roboty, nech nevymýšla...mne sa zase zdá, že niekomu škodí príliš veľa liberalizmu a progresivizmu 🙂

danyelia
3. aug 2024

@guudy ...a ak by sa rozhodlo, že je psík (reálny prípad jednej mladej dámy, ktorá štekala pri rozhovore 😁) dala by som mu obojok, do misky granule na žranie a zavrela do búdy na dvor 🤪

guudy
3. aug 2024

@danyelia vies, ty tu len teoretizujes, netusis kde je sever…ja ten zivot zijem…
Napr moje dieta popri skvelej univerzite v zahranici, ktoru dalo s prstom v nose, pracuje pre firmu v Sillicon Valley. Nie je to ziadny ulievac, prave naopak zdravo ambiciozny, megasikovny a uz teraz uspesny clovek.
V okoli mame mladych ludi s homofobnymi rodicmi ako si ty.. ti mladi ludia trpia tym, co doma na svoju adresu musia pravidelne pocuvat. Nikdy sa nevyoutuju rodicom. Ten vztah je nenaparavitelne zniceny vdaka rodicom. Ale pokojne si znic zivot vlastnym detom kvoli svojej zadubenost ;) Mne je prednejsia spokojnost a stastie mojich deti 🙂

danyelia
3. aug 2024

@guudy ...ale ja stále nechápem, čím by som mu ničila život? 😃

danyelia
3. aug 2024

@viestta ...veď ok, niekto má doma chlapa, niekto ružovú Barbie 😄

viestta
3. aug 2024

@danyelia 🙄

lienka.7
3. aug 2024

@viestta zase trosku mimo témy, aj môj chlap nemá nič proti ružovej farbe🤦‍♀️ a náhodou v nej vyzerá veľmi dobre 🤣
Ale zase nebeha po rôznych prideoch v latexe a podobne.🤦‍♀️
Treba trosku rozlišovať co je ešte ok a co je uz cez čiaru...

guudy
3. aug 2024

@danyelia ved to je prave to, ze to nechapes…zdravie mame nielen fyzicke, ale aj psychicke.
Predstav si, ze by si pravidelne doma pocuvala od rodicov, ze si neschopna, blba, leniva, zla, patris na psychiatriu atd… naozaj nechapes, ze pristup a nazory rodicov vedia napachat nenapravitelne skody na psychickom zdravi dietata? Nakoniec moze skoncit na psychiatrii, ale kvoli tebe, lebo mu sposobis svojim pristupom depresie napr.

viestta
3. aug 2024

@lienka.7 pre kazdeho je cez ciaru nieco ine. Ani ja nechodim na pridy, ale to neznamena, ze nepodporim ich prava.

guudy
3. aug 2024

@lienka.7 my teda chodime na Pride v Ba a v latexe tam ludia nechodia. Drviva (!) vacsina ludi je oblecena normalne v beznom letnom civilnom obleceni a maju nejake duhove doplnky.

danyelia
3. aug 2024

@guudy Jasne som predsa povedala, že by som ho tolerovala a rešpektovala ak by bol gay alebo lesba. Pýtam sa, čo VIAC, aké gestá by som ešte mala urobiť, aby si bola spokojná, že nie som homofób? Je to jeho súkromie, v ktorom by som sa nevŕtala, ani keby bol hetero, bude to čisto jeho vec. A nemysli si, že doma od rána večera neriešime nič iné, len túto menšinu, vôbec to pred deťmi neotvárame, túto tému.LGB, ok...ale keď už človek od rozkoše nevie, či je ,,to,, alebo ,,ono,,? 🙄 Všetko musí mať svoje hranice...