icon

Ako v 40 rokoch zistiť, že ste gay?

1. aug 2024

Ako moze niekto zistit az napriklad v 40ke, že je gay? Je to preto lebo to celý život nejako potláča a nechce si to priznať alebo z ničoho nič sa z heterosexuála stane gay?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
nurielka
2. aug 2024

@danyelia tak ako sa menia časy tak sa menia ľudia a pravidlá, to aké pravidlá budú v budúcnosti rozhodne len čas a elitari. Veľa zdaru bojovníčka za práva ľudí.

thoughtfulweirdo
2. aug 2024

@danyelia To ma mrzí, že si tak zle pochopila môj komentár. Doslova som v ňom napísala, že sa nesnažím rýpať. Nevadí. Možno nám to nabudúce pôjde lepšie 🙂

nurielka
2. aug 2024

A ešte jednu vec dolozim, tým, že sa tu budeš byť do pŕs na MK aj tak nič nespraviš, tak ako s tým nič nespravila ta súperka proti ktorej bola Khelif. Nič. Nula. Len tliachanie o boxe. Súchanie nohami aká si ty bola voľakedy a koľko vieš veci o boxe a úderoch po hlave. Potlapkajme ju niekto po hlave a po egu. Lebo vtedy bolo to, a teraz ono.

thoughtfulweirdo
2. aug 2024

@lonely66 A čo je nejasné na tom článku, čo som ti poslala? Tam si vieš pozrieť aj prvé kolo priamo z toho zápasu. A nebola v semifinále, ale vo štvrťfinále. Prvý zápas vyhrala, druhý prehrala s írkou, ktorá potom získala zlato 🙂 a čo sa týka mňa, ja som robila taekwondo a MMA, takže bojové športy sú už dlho môj koníček, hoci už nejaké tie roky len pasívne. Konkrétne box nikdy nebol na vrchole môjho záujmu, ale problematika intersex športovcov ma zaujala už pred predchádzajúcou letnou olympiádou, keď nastal problém s dvoma černošskými bežkyňami takisto kvôli testosterónu.

thoughtfulweirdo
2. aug 2024

@lonely66 Tak som našla dokonca aj slovenskú tabuľku 🙂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
thoughtfulweirdo
2. aug 2024

@lonely66 Normálne som napísala Tokyo Olympics do googlu a toto mi hneď vyplulo. Treba si tam len preklikat disciplíny a kategórie

veltraud
2. aug 2024

Nemusime dalej riesit, tuto fesak to vyriesil :D

lonely66
Odpoveď bola odstránená
nurielka
2. aug 2024

@veltraud bravúrne riešenie 😁👍

lonely66
Odpoveď bola odstránená
thoughtfulweirdo
2. aug 2024

@lonely66 Ale kde sa ja vychvaľujem, aké športy robím? Čo to je dnes s tým čítaním? Veď som jasne použila minulý čas, jasnejšie sa už nedal 🙂 a napísala som to až ako vysvetlenie na tvoju otázku, prečo ma box zaujíma- teda som vysvetlila, že box priamo nie, skôr intersex športovci.
Čo sa týka toho, prečo naposledy neuspela, dôvodov môže byť veľa. Jednak určite neskúsenosť, išla ako amatér a ani medzi amatérmi nemala čistý rekord, potom určite aj stres a tlak, veď olympiáda nie sú okresné majstrovstvá, každopádne ale hlavne mala v tom štvrťfinále súperku, ktorá bola výrazne lepšia. Či sa ona medzičasom vôbec dokázala zlepšiť, to sa ešte len uvidí, zajtra sa veľa ukáže, maďarka sa zatiaľ vyjadrila veľmi odhodlane, tak Khelif možno zas dostane od lepšej na prdel, chromozóm nechromozóm 🙂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
danyelia
2. aug 2024

@nurielka A ako to ja z mojej pozície viem ovplyvniť? 😃 Jej súperka to po 46 sekundách vzdala, iné jej možno nenastúpia a budú to bojkotovať a potom sa to začne riešiť...Väčšina športového sveta sa proti tomu búri, skús si prečítať aj niečo iné okrem MK. A kľudne sa pochváľ aj Ty, čo a v akom športe si dosiahla, keď sa do tohk tak strašne rozumieš. Mimochodom, ja nešúcham nohami a netreba ma hladkať po hlave a egu, neboj sa 😄

danyelia
2. aug 2024

@thoughtfulweirdo Tak prepáč, vyznelo to trochu tak...😁 Chcela som len povedať, že ak aj niekto nesleduje OH, z rôznych dôvodov, môže sa zaujímať o šport

terry658
2. aug 2024

Čím dlhšie som vydatá, tým viac mám pocit, že sa zo mňa stane lesbička.
Keď je môj muž po nočnej tak ho nechám spať 8 hodín. Keď ja som s deťmi celú noc,tak idem aj celý deň. Kiež by som mala takú dobrú ženu ako on 😂😂😂😂😂 P.S.:momentálne ma ničí spánková deprivácia

danyelia
2. aug 2024

Ďalšia, čo opustila ring v slzách...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
zuzanaam
2. aug 2024

@stanulienkat žiadne odchýlky v pohlaviach nie sú prirodzené. Hermafroditizmus je patológia, nie 3. ani xy-te pohlavie. Preto sa nemôže ďalej reprodukovať. Príroda v tom má úplne jasno.

danyelia
2. aug 2024

@lonely66 A čudujem sa, kde sú tie ochrankyne ženských práv a feministky bojujúce za ženy - toto im nevadí? 🤔

fido69
Autor odpoveď zmazal
danyelia
2. aug 2024

@fido69 ...ani dnes uzbecká pretekárka nepodala po prehre ruku súperke (s mužským génom) z Taiwanu 🤷🏼‍♀️ A zrejme to Angela nepovedala z vlastnej vôle, kto vie. Tiež jasné, že bola nahnevaná, každý na jej mieste by bol. Ale nerozumiem Tvojej logike, teraz je to akože už v poriadku? 😃 Čítal si aj vyhlásenia ostatných športovcov či umelcov k tejto téme?

fido69
Autor odpoveď zmazal
katka700
2. aug 2024

@danyelia Nepoviem ti meno, pred par rokmi som počula podcast s takou echt feministkou. Tieto transchu**iny (čo umožnili chlapom lozit na ženské záchody, natáčať si ženy v ženských satniach, súťažiť v ženských kategóriach, vyhrávať ceny žena roka) zhodnotila slovami: "patriarchalnu tyraniu sme vyrazili dverami no vrátila sa oknom".
Feministky teda aspoň niektoré to riešia.
Snáď tieto "muzatky" vyrazia ako super plavkynu Liu, ale tá aspoň súperky nemlatila len behala po šatni s holými vajcami.
Šport nesledujem, ale nechápem jedno - prečo nemajú trans športovci vlastnú kategóriu?

danyelia
2. aug 2024

@katka700 Haha, to o tých holých vajciach som už niekde čítala 😄 Presne tak, nech majú svoju vlastnú kategóriu v športe a všetci budú spokojní, lebo toto čo sa deje teraz je nefér a nebezpečné...

katka700
2. aug 2024

No a ešte k téme. Gay sexuálnu orientáciu nezmení. V minulosti mnohí z pochopiteľných dôvodov (zákony, netolerancia) žili v manželstve a pritom mali romániky s mužmi.
Bohužiaľ to niektorí robia aj teraz, ved chlap im (okrem sexu) nikdy neposkytne taky full servis ako žena a majú pocit že tatko rodiny je považovaný za lepšieho ako slobodný s (pre zvedavé klebetne okolie) nejasnou orientáciou. . Tak ako pri podvadzajucich heterakoch raz sa to prevali, deti trpia žena si pripadá ako blbka ale chlap je hrdina lebo to nie je nevera ale coming out. Na to že "hrdina" sa počas niekoľko ročného divadieka neuctivo vyjadroval o homosexuáloch (čo sa svojou orientáciou netajili) sa akosi zabudne.

guudy
3. aug 2024

@danyelia dam ti naozaj dobru radu. Zvaz, co tu pises o psychiatrickych diagnozach, aby si sa jedneho pekneho dna nezobudila s tym, ze mas lgbtq+ svoje krasne a dovtedy (podla teba) zdrave dieta/deti. Zvaz tiez, co o lgbtq+ ludoch doma nahlas hovoris pred detmi. Aby sa ti nestalo, ze sa ti tvoje dieta nikdy nezdoveri a natrvalo sa ti odcudzi. Pretoze tu naozaj neplati, ze mne sa to stat nemoze 🙂