Ako v 40 rokoch zistiť, že ste gay?
Ako moze niekto zistit az napriklad v 40ke, že je gay? Je to preto lebo to celý život nejako potláča a nechce si to priznať alebo z ničoho nič sa z heterosexuála stane gay?
@danyelia asi mas este male deti, ked to nechapes. Neboj, ono to pride ;)
Jasne si napisala, ze vezmes dieta k psychiatrovi. Preco sa nas tu snazis presvedcit, ze nie si homofob? Si homofob. Napisala som ti priklad mladych ludi v nasom okoli, co homofobne reci (aj to, ze patri na psychiatriu) zanecha v dusi mladeho cloveka. Ak ti toto nestacilo ako vystraha do buducnosti, tak by si mohla skocit k tomu psychiatrovi na par sedeni, kde ti vysvetli, ze ani bi/trans/nonbinary/atd nie su psychiatricke diagnozy 🙂
@stellarstar u žien je to ale akési divnejsie. Keď si vezmem tie slávne herečky ci speváčky - normálne chodili s mužmi a rozišli sa, akokeby sa oduli na mužov a začali si so zenami. Napr Miley Cyrus, Kirsten Stewart,...
@guudy vieš co, pokial mas doma normálneho gaya/lesbu, ktori si žijú normalny usporiadaný partnerský život, ok. Pokial mas vsak doma niečo ako na foto hore, tak amen tma, prepáč.
A aj ja sama mam vo svojom okolí kamarátov gayov, či lesbičky, ale ani jeden/jedna z nich nemá potrebu riešiť svoju sexualitu verejne, a predstav si, nechodia ani na žiadne takéto pochody a akcie. Žijú si svoj normalny homosexuálny zivot a neobtazuju tým svoje okolie.
@viestta To nemyslíš vážne, však? 😃 Tento level falošnej tolerancie Ti vážne neverím...Samozrejme, že by som sa hanbila, ak by sa moje dieťa hralo, že je mačka a chodilo po meste v ružovom latexe. Ty niee, Ty by si v tom syna plne podporovala, hlavne nech je šťastný, že? 😃 To sa môžte navliecť do mačacieho kostýmu obaja, na psychiatrii vás aspoň vyšetria oboch naraz... 🤦🏼♀️
@danyelia neviem kto z nas dvoch je zrely pre cvokara. V kazdom pripade ak na jednej strane pises, ze by si prijala svoje LG dieta v pohode, na druhej strane nesmelo by vytrcat z davu a muselo dodrziavat tvoje normy aj v obliekani. Tak nieco divne mi pride v tvojich vyjadreniach. To je vsetko
@viestta Áno, pardon - identifikovať...autokorekt v mobile 🙄 Veď v pohode, môžme chodiť po ulici aj nahí prečo nie? 🙂 Nejakú normu normálnosti by mal mať v sebe zakorenenú každý priemerne inteligentný človek predsa...Ani na svadby nechodíme v teplákoch a mohli by sme nie? Do školy sa nevyberieme v pyžame? Do práce v bikinách? Ale polonahí v ružovom latexe môžme 🫣
@lonely66 uplne s tebou suhlasim, dnešný svet je už tak skazeny ze az.
Na fb ci tik toku je kopec videii ako ludia tvrdia, ze su zvieratá... napr. v jednom videu žena tvrdí, že je dokonca kobylou! Tak moderátor sa jej pýta, či aj spáva na slame v stajni. Ona ze nie, ze ona spáva v posteli, prečo by mi mala v stajni. A on jej na to, ze potom nemoze byt kobylou, keďže tie spia v stajni... skutocne, na jej odpovediach by si zgustol nejeden psychiater.👌
Ja už som to písala v inej diskusii, ze pockajme si pár rokov a mozno aj pedofilia bude bude normálna...🤦♀️
A viesticka, ona je tu taka zaujímavá osôbka... aby sa čo najviac páčila, tak dakedy robí takéto "saltá mortale" a meni názory a postoje, resp.aj rada "stráca pamäť " keď si ma priznať chybu👌 mam s nou osobnú skúsenosť
@lienka.7 este sa vratim k tomu latexu. V roznych skupinach obyvatelstva sa najdu vzdy ludia, ktori budu vystredni a extravagantni. Netyka sa to ina lgbtq+. Preco ti potom prekaza tych par malo ludi v latexe na Pride?
Za mna, Pride je pre mnohych ludi prilezitost oslavit rozmanitost a zaroven pripomenut (napr na Slovensku), ze stale nemaju rovnake prava ako ostatni obyvatelia…
Chod sa pozriet napr do New Yorku, tam mas ludi v kozi a latexe na kazdom druhom rohu…a teda neviem o tom, zeby sa niekto nad nimi pozastavoval vobec, nie to este pohorsoval. No, mozno tak nejaki extra ‘tolerantni’ obcania z strednej/vychodnej Europy a Japonci.
Kamaratka mala po chemoske cervene flaky na tvari a blbi Japonci na nu ukazovali prstom. Turisti v Londyne.
@lonely66 uprimne? Je mi jedno, kto si co oblecie, nevytvaram si podla toho nazor na daneho cloveka. Nemam v slovniku nic take ako ‘dorichtovat sa’ a pod. Je to kazdeho vec. Pre niekoho je to sposob vyjadrenia sa, prejavenia sa… naopak, niekomu na obleceni nezalezi…problem su len nase ocakavania, ako ini ludia budu obleceni….🙂

@guudy samozrejme, toto je uplne ôk, všakže?👌