icon

Ako vás vnímalo okolie, keď ste si ako matka dvoch deti našli partnera?

22. feb 2025

ahojte..tie ktore ste si nasli s detmi slobodneho partnera bez deti. ako vas vimalo okolie a pripadne buduca svokra? vadilo jej ze mate deti s inym a ste rozvedena? dakujem

parcelka
•
22. feb 2025

Ahoj, neboli moc šťastní ale tak nemohli nic spravit, ved je dospely. Potrebovali chvilku cas, asi rok, potom uz vsetko bolo ok, aj mi pomahaju s nimi ked treba, detska su uz starsie, ale obcas niečo treba vybavit, navarit ked su prazdniny alebo su chori, odviest do skoly a tak 🙂

michaela789
•
22. feb 2025

Švagriná je v takomto vzťahu.
Má dve už väčšie deti a je rozvedená. Našla si priateľa, ktorý sa netají tým, že vlastné deti nikdy nechcel a ani chcieť nebude. Vraj sa mu nechce bábätkovať, prebalovať, vstávať v noci... no, nie je skrátka ten typ na malé deti 🙈 Takže jeho pani matka je šťastná, že má aspoň tieto jej "prikmotrené". So švagrinou ako ženou nemá najmenší problém.

svetlonos
•
22. feb 2025

Ja poznám muza, ktory ma priatelku s dietatom. Tomu jeho mama lem dohovoril, ze to nie je uz úlet a ma v podstate zodpovednosť aj za to dieta. Teda bola ma strane tej zeny, aby ju nezranil ani to dieta 🙂.

rachel36a
•
22. feb 2025

Môj brat sú našiel partnerku s dvoma deťmi...jedna už bola veľká, dtuha mala 12 rokov...on svoje deti nikdy nechcel....vsetko ok....

ivanakal
•
22. feb 2025

Moj brat si nasiel rozvedenu s dietatom. Moja mama, cize jej svokra je stastna, ze brat ma niekoho koho lubi, kto lubi jeho a jej syna berie ako svojho vnuka. Su krasna rodinka a uz maju aj svoje spolocne dieta. A teda nikdy neriesila ze je rozvedena s dietatom.. a teda ani moj tato a najblizsia rodina..

deti95060810
•
22. feb 2025

ako rozvedená s dieťaťom som si našla slobodného muža... svokrovcom to nikdy nevadilo, od začiatku boli ku mne veľmi slušný ako aj ku môjmu synovi...
po čase s manželom sme si postavili dom a máme spolu 3 deti.... takže sme väčšia rodina....
okolie som neriešila, nech sa každý stará o seba...

kaktusik007
•
22. feb 2025

ja som si ako rozvedena bezdetna nasla slobodneho a svokre to tak vadilo, ze hucala do synacika a som rozvedena druhy krat. Tentoraz s detmi.

dadka1997
•
23. feb 2025

Nie nevadilo, práveže naopak, prijala ich ako keby boli jej súčasťou aj cela jeho rodina, a ako to vnimalo okolie? Absolutne ma to nezaujimalo, snáď ma aj matka dvoch deti narok na šťastný život

torysheer
•
24. feb 2025

Ja rozvedená s troma deťmi, svokre to vadilo veľmi, ale zvykla si. Moja rodina to brala ako môj úlet, že nič z toho nebude. Už sme spolu vyše 10rokov