Ako vážne brať manželovo klamstvo?
Ahojte chcela by som sa opytat nezainteresovaných ludi na názor. Prisla som manželovi na klamstvo ohľadne tipovania zápasov. Nie je gambler, ani nic podobne. Celkom dobry muž aj otec. Len v minulosti zvykol klamať lebo nechcel znášať následky a je to skor typ ze sa nechce rozprávať o problémoch sam od seba. Ja klamstvá neznesiem, na tipovanie sme sa dohodli ze kludne ked chce nech dava ako uzná za vhodne ale nech mi to povie. Predsa su to nase spoločne financie a mozeme to spolu aspon sledovať a tešiť sa ci to vyjde alebo nie. A sľúbil teda ze mi povie. Lenže co čert nechcel nahodou som nasla listok. Ospravedlnil sa s tým, ze mi to chcel povedat az ked bude vediet ci vyhral alebo nie. Pre mna velmi blbá výhovorka. Očakávam, ze ked nieco sľúbi dodrží to.
No a prosim o názor, ako sa k tomu postaviť. Zatial som sa nastavila tak ze sa budem viac venovať sebe aj na úkor poriadku varenia atd. Tiez asi bude nejaka pauza od sexu, velmi mi ubližuje ked klame aj ked je to pre niekoho hlúposť mne ide o dodržanie toho slova. Zažil niekto podobnú situáciu? Prosim anonymy, ktoré by si radi kopli nech si nájdu inú tému rada by som citala iba k veci. Dakujem
@muchotrafka298 neviem ci vies, kolko malých podnikateľov skrachovalo, kolko prevádzok a obchodov zatvorilo lebo nemali na vyplatenie zamestnancov. Ľudia uz tolko nekupujú ako predtým lebo nemaju peniaze. Nevraviac o čínskych konkurenciach ked rovnakú vec ako on predáva za 10€ kvalitnu kúpiš v tedi za 50 centov. Tiez neviem, ci ta nejak zasiahli opatrenia tejto vlády. Sme mínus DB, brutálne zvýšenie odvodov poplatkov, nájmov proste všetkého. Ked sa nieco pokazí vo firme stroje su drahé aj na prevádzku aj opravy. Ja viem, ze z mojho opisu sa to lahko odsúdi ze naco podniká ked to nevie. No podarilo sa mu udržať aj ked vsetci okolo neho pozatvárali. A vzdy sa mu podarilo vymysliet nieco nove co sa predáva len tiez to nie je jednoduché obdobie. Nezastávam sa ho porobil strasne vela hlúposti a sama neviem ako to dopadne ale musim mu uznať aj nieco dobre nie len zle
@anonym_autor moji znami prisli o firmu, o byvanie a skoncili po 50tke v prudkom minuse, co museli vyhlasit osobne bankroty. Tiez podnikali a dopadli tak, ako dopadli, lebo si brali dalsie a dalsie uvery, kedze im neplatili subdodavatelia. Tak isto viem, kolko su odvody a povinne platby do poistovni.
@muchotrafka298 počas covidu sa zadlžilo veľa ľudí vedeli, že to pominie čo mali nechať kaderníctva, stolárstvo, reštauráciu?
@anonym_autor myslel si, že vyhrá a poteší tá výhrou?To je také naivné.A, keď prehra tak to nepovie.
@anonym_259552 ja takych poznam, ktori pocas korony ukoncili podnikanie v sluzbach a nasli si ine prace.
@anonym_autor moji znami prisli o firmu, o byvanie a skoncili po 50tke v prudkom minuse, co museli vyhlasit osobne bankroty. Tiez podnikali a dopadli tak, ako dopadli, lebo si brali dalsie a dalsie uvery, kedze im neplatili subdodavatelia. Tak isto viem, kolko su odvody a povinne platby do poistovni.
@muchotrafka298 dobre

@anonym_autor netreba paniku. Len zobrat veci pod svoju kontrolu a mat v peniazoch prehľad. Aby si nebola ako tie ženy ktoré po x r ostanú samé a netušia ani kde sú výpisy z banky a ako sa mení žiarovka
@sova7 Ano tak