icon

Ako veľa priestoru potrebuje muž vo vzťahu?

15. aug 2024

Otazka skor na chlapov lebo ocividne my zeny to vnimame inak. Mam partnera ktory mi neustale vycita ze mu nedavam dost priestoru. Dva dni v tyzdni spolu vobec nie sme. Vikendy ako kedy a ostatne dni v tyzdni cca dve hodiny.
Ked sme spolu napr cely vikend tak sa rano zobudime spolocne si dame caj/kavu a ja si vacsinou najdem nejaku aktivitu mimo neho aspon na par hodin lebo to nezvlada 48 hodin spolu.
On ma za sebou viac partnerskych vztahov ale nikdy s nikym nebyval a je zvyknuty byt sam. Ja naopak, som vzdy s niekym byvala a teraz prvy krat byvam sama. A je mi to divne ze ja sedim sama doma a on sedi sam doma. Ze pri mne si tak neoddychne mi stale hovori. Pritom po nom nic nechcem ale ked je tu tak sa stale chyta nejakej roboty a potom frfle ze je unaveny.
A riesi to tak ze odide domov si oddychnut.
Povedzte chlapi, mate prenho pochopenie? Ma fyzicky narocnu pracu takze potom doma len lezi a pocuva nejake podcasty. A ked sa stazujem ze sme spolu malo tak vyleti ze mu nedavam priestor.
Nemame ziadne ine konflikty ani nezhody, len toto stale riesime

Strana
z4
jizanka
16. aug 2024

Nekontaktuj ho...nech to na něm....on to utnul. Nesnaž se to urovnat, pokud o tebe stojí musí zabojovat on.

konicekmodry
16. aug 2024

Toto nieje láska ,raz keď muž miluje chce byť so ženou denne .Vy ste spolu roky a nikde ste sa neposunuli /k bývaniu/Jemu vyhovuješ len vtedy keď sa nudí ,si len kamarátka s výhodami .Strata času .Mám susedku vo vašom veku ,tiež ma partnera, no oni sa ani nie po roku k sebe nasťahovali a čas trávia na 98% spolu .S týmto budeš mať len trápenie ,vekom bude menej a menej chcieť s tebou tráviť čas .To zrovna môžeš ostať sama .A aj v 50-tke nájdeš muža ,čo bude mať radosť s tebou tráviť čas ale tento to nebude ,budeš sa len trápiť .Starý mládenec je asi to najhoršie do spoločného života ,čo môže pre ženu byť.Čím skôr to pochopíš ,tým lepšie pre Teba .

autor
16. aug 2024

@jizanka viem ze ho nemam kontaktovat. Ale je to velmi tazke po rokoch dennodenneho kontaktu

autor
16. aug 2024

@konicekmodry praveze k tomu byvaniu sme sa posunuli. Naposledy ked takto vybuchol tak to bolo presne kvoli spolocnemu byvaniu. Ako keby to nechcel a sekol sa. Pritom skor on je iniciatorom nez ja

jizanka
16. aug 2024

Já bych v takovém citovém kolotoči nechtěla být. Je to strašný stres i pro tebe. Nikdy nevíš s jakou náladou dojde...pořád být v pozoru a dávat si pozor na slovíčka aby nevystaroval.

katka700
16. aug 2024

Možno nie ste kompatibilní.
Nebolo by ti lepšie s chlapom čo rád cestuje, chodí na výlety, spoznáva nové miesta, skúša nové veci a chce ešte niečo v živote zažiť?
Jemu by možno vyhovovala žena čo je rada doma, stará sa o domácnosť a dá mu priestor = nič po ňom nechce.

baboobchod
16. aug 2024

Katastrofa ten chlap. Ako čítam tvoje komenty, otvára sa mi z neho nožík vo vrecku 😃 že kričal po tebe 😱
Žena, je ti toto treba? Veď sa len trápiš. Strácaš čas spoznať niekoho normálneho. Sú aj normálni 50-tnici a je ich kopa, je ti treba takého ufrflaného? Veď on sám ťa odháňa. Nechaj mu jeho priestor 😂 a hľadaj inde.

koniarova
17. aug 2024

Ježiši Mária. Tebe to ozaj nedochádza? No ospravedlňuj ho teda dokolečka. Ešte na teba aj nahučí.

margotka17
17. aug 2024

Veď aj pri tebe môže oddychovať, telkovat, zdriemnuť si, vyjsť na bicykel, korčule....čudné to je, že si potrebuje od teba oddýchnuť.

Strana
z4