icon

Ako vnímate ženy s nezvyčajným nosom?

24. júl 2025

Ako vnimate zeny s väcsim / dlhsim / nezvycajnym nosom?

Strana
z4
januska12323
24. júl 2025

Ako ich mám vnímať? Žena ako žena.

bg92
24. júl 2025

nepozastavujem sa nad nosmi inych/nevsimam si to.

nyusika
24. júl 2025

vnimam spravanie a celkove vystupovanie.
ako je upravena - nemyslim tym, ze musi byt vymalovana a vyfintena
ako komunikuje

anonym_8531b0
24. júl 2025

@anonym_autor tak ja to poviem reálne ako žena ktorá mala pred pár rokmi dlhý a krivý nos. Budem hovoriť bez servítky a nie ako ostatní ktorí sa snažia ťa utešiť. Ženy všeobecne s dlhým nosom maju prísnejšie vyzerajúci vzhľad, nos je stredom tváre a veľmi celkovo ovplyvňuje tvár. Ale to pochopí najmä človek ktorý vie aké je to mať veľký nos. Ten kto má maličký to absolútne nechápe lebo nevie aký je to pocit. Takže ja som pred pár rokmi si dala nos zmeniť, ľudia ktorí ma poznajú o zom nevedeli a len ma chválili že ako sa mi pekne zjemnila tvár, že so omladla. A pritom nikoho nenapadlo že je to len blbym nosom. Takže osobne veľké nosy mne na ženách sa nepáčia, na mužoch celkom ok. To ale neznamená že daná žena je škaredá. Len tým že som mala škaredý nos si tie nosy na ženách veľmi všímam a veľmi to vnímam

pribinak
24. júl 2025

Nos je len jedna časť tvare….ake má oci pery usmev pleť ….potom vlasy postava celkove vystupovanie vyjadrovanie povaha šarm ….prostw musíš človeka vnímať ako celok

Niekto môže mat riadny ratafak ale aj tak je to kočka a otočí sa za ňou každý druhy chlap

anonym_e47832
24. júl 2025

Ja ho mam ako Pinoccio, aj som sa vydala,aj deti mam. Ale dcery sa vraj spokuziacky pytali,ze preco mam taky velky nos😁 Ja,ze povedz,ze lebo mi taky narastol🤷‍♀️😄 Ja ho spredu ako velky nevnimam,len z profilu,ale kym cez neho vidim a neprekaza mi vo vyhlade,tak ma fakt netrapi😃

simik22
24. júl 2025
@anonym_8531b0

@anonym_autor tak ja to poviem reálne ako žena ktorá mala pred pár rokmi dlhý a krivý nos. Budem hovoriť bez servítky a nie ako ostatní ktorí sa snažia ťa utešiť. Ženy všeobecne s dlhým nosom maju prísnejšie vyzerajúci vzhľad, nos je stredom tváre a veľmi celkovo ovplyvňuje tvár. Ale to pochopí najmä človek ktorý vie aké je to mať veľký nos. Ten kto má maličký to absolútne nechápe lebo nevie aký je to pocit. Takže ja som pred pár rokmi si dala nos zmeniť, ľudia ktorí ma poznajú o zom nevedeli a len ma chválili že ako sa mi pekne zjemnila tvár, že so omladla. A pritom nikoho nenapadlo že je to len blbym nosom. Takže osobne veľké nosy mne na ženách sa nepáčia, na mužoch celkom ok. To ale neznamená že daná žena je škaredá. Len tým že som mala škaredý nos si tie nosy na ženách veľmi všímam a veľmi to vnímam

@anonym_8531b0 môžeš mi prosim napísať ip kde si si to dala robiť a koľko to stalo? Ďakujem

anonym_55ae3e
24. júl 2025

V škole ma kvôli tomu šikanovali. Nie je veľký ale trochu krivý. Nemala som ľahké detstvo xkrat sa mi smiala aj rodina resp hodili niečo ako vtip a samozrejme detské srdce pamätá na veky. Neskôr som našla kliniku kde robia opravy nosov lenže nasla som aj prípad veľmi zlého hojenia tak som do toho nešla. Dala som si tam piercing a pocitovo som ho takto prijala. Mala som aj úzke pery a necítila som sa v tvári pekná. Dala som si zväčšiť pery a vyzerám úplne inak. Pery pôsobia prirodzene plne a to zaujme viac ludi než krivý nos. Naposledy som počula ako ma ohovára môj vlastný dnes už ex priateľ a nazýva ma "ta nosata". Ale bol to dement takže ho neriešim, normálny človek nemá za potrebu hanit druhého kvôli vzhľadu. Hlavne ze vyšiľoval ze každý ma chce vkuse dáky nápadnik atď, život s takým nosom ľahký nie je budeš sa stále cítiť blbo z profilu pri fotení atď ale časom prijmes

anonym_8531b0
24. júl 2025
@anonym_55ae3e

V škole ma kvôli tomu šikanovali. Nie je veľký ale trochu krivý. Nemala som ľahké detstvo xkrat sa mi smiala aj rodina resp hodili niečo ako vtip a samozrejme detské srdce pamätá na veky. Neskôr som našla kliniku kde robia opravy nosov lenže nasla som aj prípad veľmi zlého hojenia tak som do toho nešla. Dala som si tam piercing a pocitovo som ho takto prijala. Mala som aj úzke pery a necítila som sa v tvári pekná. Dala som si zväčšiť pery a vyzerám úplne inak. Pery pôsobia prirodzene plne a to zaujme viac ludi než krivý nos. Naposledy som počula ako ma ohovára môj vlastný dnes už ex priateľ a nazýva ma "ta nosata". Ale bol to dement takže ho neriešim, normálny človek nemá za potrebu hanit druhého kvôli vzhľadu. Hlavne ze vyšiľoval ze každý ma chce vkuse dáky nápadnik atď, život s takým nosom ľahký nie je budeš sa stále cítiť blbo z profilu pri fotení atď ale časom prijmes

@anonym_55ae3e to je presne to o čom hovorím. Iba ľudia s väčším alebo krivymi nosom pochopia tú psychicku bolesť. Každopádne super ze si to prijala, ja som to nedokázala. Plastika nosa mi extrémne pomohla, pochvalujem si to i keď to bola pálka

viestta
24. júl 2025

mam nos skor z tych dlhsich ale nejak to neriesim. Naucila som sa s nim zit. Ci moj nos vnimaju aj ostani netusim, ked si niekto chce rypnut na mne ma z coho vyberat, takze na nos nedochadza casto

petracandle
24. júl 2025

@anonym_autor mne sa nepáči súčasný trend, že každá druhá známa osobnost ide na plastiku nosa, aby mali potom všetky rovnaké, neprirodzené, šablónovité mini nosy (k tomu samozrejme obrovské pery).

Veľakrát ten nos nemusi byť sám o sebe pekný, ale krásne ladí k celkovej symetrii tváre.
Mne sa trochu väčšie nosy aj páčia a dáva to taký osobitý šarm.

Ale u žien, ktoré majú vyslovene obrovský sa nečudujem, že idú na plastiku. Aj Adela by bola krajšia keby ho mala menší (a to ho má už roky upravený ak ste si nevšimli 😉 )

leliale
24. júl 2025

Mna zaujma nazor muzov a nie zien.Tiez ho mam vyrazny ten nos ale kaslem co si o mne kto mysli.Ale vekom som dozrela

jana_eyre_2
24. júl 2025

Ja som žena s nezvyčajným nosom, nemám pocit že by ma ľudia riešili podľa nosu 🤣 pár krát sa mi síce stalo že pomne niekto hulakal že som židovská ehm, ale to už sú problémy tých mentálnych atlétov.. mám rada svoj židovský nos 😉 som exotická..

autor
24. júl 2025
@petracandle

@anonym_autor mne sa nepáči súčasný trend, že každá druhá známa osobnost ide na plastiku nosa, aby mali potom všetky rovnaké, neprirodzené, šablónovité mini nosy (k tomu samozrejme obrovské pery).

Veľakrát ten nos nemusi byť sám o sebe pekný, ale krásne ladí k celkovej symetrii tváre.
Mne sa trochu väčšie nosy aj páčia a dáva to taký osobitý šarm.

Ale u žien, ktoré majú vyslovene obrovský sa nečudujem, že idú na plastiku. Aj Adela by bola krajšia keby ho mala menší (a to ho má už roky upravený ak ste si nevšimli 😉 )

@petracandle Vazne ma Adela plastiku nosa?

petracandle
24. júl 2025
@anonym_autor

@petracandle Vazne ma Adela plastiku nosa?

@anonym_autor neviem či priamo plastiku, ale 100% ho máš upravený - kys.hyauronovou alebo niečím takým (nevyznám sa do estetických úprav, iba laicky). Pozri si fotky z 1.superstar a terajšie. Stále ho má veľký, ale oveľa estetickejší. Ale to je aj dobre, lebo je s ním charakteristická a vyslovene malý dokonalý by sa jej nehodil. Ako hovorím, mne sa páčia väčšie, nedokonalejšie nosy, ale nie vyslovene obrovské

reanda
24. júl 2025

ak by som kvoli nosu (alebo comukolvek inemu podobneho charakteru) prezivala psychicku bolest, isto by som s tym nieco robila, ale plastika by to urcite nebola..

anonym_8531b0
24. júl 2025
@reanda

ak by som kvoli nosu (alebo comukolvek inemu podobneho charakteru) prezivala psychicku bolest, isto by som s tym nieco robila, ale plastika by to urcite nebola..

@reanda zrejme máte malý nos takže je v poriadku to nechápat. Zmieriť sa s niečím je vždy tá dlhšia cesta. Plastika nosa či pŕs veľmi dodá sebavedomie

reanda
24. júl 2025
@anonym_8531b0

@reanda zrejme máte malý nos takže je v poriadku to nechápat. Zmieriť sa s niečím je vždy tá dlhšia cesta. Plastika nosa či pŕs veľmi dodá sebavedomie

@anonym_8531b0 akurat, ze to, co ti doda, nie je skutocne sebavedomie.. to ma zaklad prave v prijati sa takej, aka si a nepodmienovani osobnej hodnoty vyzorom, ci cimkolvek inym..
uz tu dnes bola jedna tema, ako si dotycna dala odstranit nieco z tvare, co jej vadilo a teraz jej zas vadi, ze ju okolie v tom nepodporilo a nechvali jej vyzor po plastike 🙂 .. ono sa vzdy najde nieco nove, co clovek potrebuje zmenit, aby sa konecne citil spokojny.. tato cesta nema koniec

anos18
24. júl 2025

@anonym_autor mám rada ľudí s nezvyčajnými nosmi, aj mužov, aj ženy, ľudí v okuliaroch, s jazvami....., nemám rada tu katalogovu krásu, tá má ničím neuputa. Možno mám čudný vkus, ale páčia sa mi ľudia s niečím nezvyčajným

nyusika
24. júl 2025
@reanda

@anonym_8531b0 akurat, ze to, co ti doda, nie je skutocne sebavedomie.. to ma zaklad prave v prijati sa takej, aka si a nepodmienovani osobnej hodnoty vyzorom, ci cimkolvek inym..
uz tu dnes bola jedna tema, ako si dotycna dala odstranit nieco z tvare, co jej vadilo a teraz jej zas vadi, ze ju okolie v tom nepodporilo a nechvali jej vyzor po plastike 🙂 .. ono sa vzdy najde nieco nove, co clovek potrebuje zmenit, aby sa konecne citil spokojny.. tato cesta nema koniec

@reanda do kamena tieto slova vytesat !
moja rec - ja vzdy hovorim, ze pokial ma niekto z niecoho komplex, ani plastika mu nepomoze, najde si nieco ine, s cim nebude spokojny.
ja mam teda toho na sebe porobeneho dost - moje rozhodnutie, moja spokojnost - ale ja som bola pekna aj predtym 😀 😀 😀
aj skromna

anos18
24. júl 2025

@anonym_autor páči sa mi Vrablicova, Holubova, Banašova, Martin Hoffman, Jean Reno.....

anonym_8531b0
Autor odpoveď zmazal
lucia13022023
24. júl 2025

Nijak, všímam si iné veci ako nos.

anonym_8531b0
24. júl 2025
@nyusika

@reanda do kamena tieto slova vytesat !
moja rec - ja vzdy hovorim, ze pokial ma niekto z niecoho komplex, ani plastika mu nepomoze, najde si nieco ine, s cim nebude spokojny.
ja mam teda toho na sebe porobeneho dost - moje rozhodnutie, moja spokojnost - ale ja som bola pekna aj predtym 😀 😀 😀
aj skromna

@nyusika máš na sebe porobeneho dosť a vyzeráš veľmi dobre. Keď sa to robí s mierou tak verím že všetko dobre dopadne. Základ je samozrejme dobrý doktor

nyusika
24. júl 2025
@anonym_8531b0

@nyusika máš na sebe porobeneho dosť a vyzeráš veľmi dobre. Keď sa to robí s mierou tak verím že všetko dobre dopadne. Základ je samozrejme dobrý doktor

@anonym_8531b0 dakujem
zaklad je nechciet kompletnu prerabku, ale mierne dotuknut to svoje

oceanahory
24. júl 2025

@anonym_autor Mne sa vzdy pacili ludia (bezohladu na pohlavie), ktori maju "nedokonaly" vzhlad napr. aj takej tvare, ALE su to ludia, ktori to aj vedia "nosit" a svoj look, outfit, vyzarovanie, styl...vsetko si k tomu dokonalo prisposobili. Celkovy dojem je velmi dolezity. Dokonca pri vysokych, elegantnych a chudych muzoch mi pride velky spicaty nos mega atraktivny 😁.

anos18
24. júl 2025
@oceanahory

@anonym_autor Mne sa vzdy pacili ludia (bezohladu na pohlavie), ktori maju "nedokonaly" vzhlad napr. aj takej tvare, ALE su to ludia, ktori to aj vedia "nosit" a svoj look, outfit, vyzarovanie, styl...vsetko si k tomu dokonalo prisposobili. Celkovy dojem je velmi dolezity. Dokonca pri vysokych, elegantnych a chudych muzoch mi pride velky spicaty nos mega atraktivny 😁.

@oceanahory máme rovnaký vkus 😁

oceanahory
24. júl 2025
@anos18

@oceanahory máme rovnaký vkus 😁

@anos18 Napr. taky Adrien Brody v najlepsich rokoch s jeho charakteristickym nosom 🤤, no ja som z neho ako teenagerka bola riadne "mimo" 😅.

anonym_425450
24. júl 2025

Vnimam ženy samozrejme podla povahy a charakteru, celkového vyzoru a vystupovania, ale čo sa týka estetiky, nepáčia sa mi veľké alebo krive nosy, vôbec. Môžu mať tie ženy krásne oči a lica a bradu, ale ten velky nos na tvari opticky prekaza, časť krásy a povabu jej uberie. Ale výhoda je, že sa to dá upravit. Malokto je od prirody dokonale krásny.

laurinka27
24. júl 2025

Z môjho pohľadu aj väčší nos s hrbolčekom môže vyzerať pekne a originálne esteticky, ak má celkovo pekný tvar. Ale napr. ja mám väčší nos, ktorý má zároveň úplne škaredý tvar a kvôli tomu sa vyslovene hanbím za svoj výzor (hlavne z profilu, to je jedna katastrofa) a viem, že sa s tým nikdy nezmierim, kým nepodstúpim rhinoplastiku. A viem, že potom budem spokojná, lebo iné časti tváre mám celkom pekné, iba ten nos to úplne kazí.

Strana
z4