Ako vnímate ženy s nezvyčajným nosom?
Ako vnimate zeny s väcsim / dlhsim / nezvycajnym nosom?
Nikdy som to nejak nevnímala, ale presne tento týždeň upútala moju pozornosť jedna pani, ktorá mala veľmi krátky účes a veľmi veľký a ohnutý nos. Povedala som si, že taký nos by som si dala urobiť, lebo na takej malej tvári s kratučkým účesom je nos až príliš dominantný .
@anonym_autor bohužiaľ, nos je dominanta tváre. Je v strede tváre. Teraz si predstavte, že tá vec v strede tváre je veľká, či krivá. Veľmi to putá pozornosť. Rovnako ako zle urobený nos. Jednoducho je dominantou tváre a častokrát vie prekryť tie pekné veci na tvári. Akurát mi napadla jedna influencerka z IG, nie extra známa, taká normálne vcelku pekná ale veľmi široky nos na ktorý mi vždy udrie pohľad a dívam sa len naň. Ja ale obdivujem ľudí ktorí taký nos majú radi. Je to super byť s tým ok a nemusíet podstúpiť rhinoplastiku lebo je to dlhá cesta i keď mnohým ľuďom pomôže, niektorým nemusí

Ak ta to trapi tak si ho daj spravit. neboli to a za tyzden ani nevies ze si bola.. ja som to urobila pred 4 rokmi a najlepsie rozhodnutie v zivote, banujem ze som nesla skor mala som si na to nasetrit hned v 18tich.. keby si videla ako ma to zmenilo.. odkedy mam maly nos tak som normalne pekna baba.. predtym by som aj bola celkom pekna ale ten obrovsky nos v strede ksichtu kazil vsetko.. daj si to spravit, budes mat pokoj
@spenat9 ja by som tiež šla nejak v 19 alebo 20tich len vtedy bol strach a neboli peniaze