icon

Ako vplýva vekový rozdiel na vzťah?

lanka999
11. mar 2024

Zena 37 muz 33, sli by ste do toho? nema pracu....

Strana
z2
janulka1802
11. mar 2024

@jamimo keby neviem, poviem, že na foto je mama so synom. Ale keď to vyhovuje danému páru, je to samozrejme ich vec. 4 roky je podľa mňa ako rovesník. To ozaj nie je veľký rozdiel.

jamimo
11. mar 2024

@janulka1802 áno 4 roky sú nič. Je to však individuálne, niekedy muž, žena nemá rozum, aj keď majú po 60 🤭

ovaaa
12. mar 2024

@subartic Aké mdloby? A z akého titulu hovoríš za mužov? Inteligentná žena neschováva svoj názor za vybranú selekciu ľudí, nemá predsudky, neodsudzuje, ale naopak má rešpekt, pretože osoby nepozná a nemá ani páru! Môj o 12r "mladší" chlap by ťa inak názorovo sundal...ja som ešte prívetivá 😁😁 Mala by si vedieť, že akýkoľvek vzťah je o vzájomnej spokojnosti a tu my máme zo všetkým, čo nám život prináša či v dobrom či v zlom a ten nemá vplyv na vek, pretože sa meria činmi a my sme vďační, že to máme každý deň.

sinusoida
12. mar 2024

@lanka999 nie, lebo nemá prácu...a to už má 33.

chvostik1
12. mar 2024

Medzi mnou a mojím mužom je rozdiel 4r. V čase keď sme sa dali dokopy som ja ešte študovala na VŠ a on bol momentálne bez práce. Predtým pracoval. Začal hneď po maturite. Býval spolu s rodičmi a bratom. On mal 21, ja 25.

Dnes sme spolu 14r, obaja pracujeme. Ja som sa zamestnala skoro hneď po škole, on si do roka ako sme spolu začali chodiť. Za ten čas sme si stihli založiť rodinu a bývame sami.

subartic
12. mar 2024

@ovaaa ja myslím že si ma nepochopila , ale že absolútne. Ja ti to prajem . Myslela som to tak , že existujú muži a aj tu na MK ktorí by išli do mdlôb z tohto rozdielu ak by mali o 12 rokov staršie ženy. A som rada , že tvoj muž je taký vyspelý že by ich okamžite zrovnal.

mantilka
13. mar 2024

V takom veku v pohode. Skôr ho treba povzbudiť nech si nájde prácu.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2