Ako vplýva vekový rozdiel na vzťah?
Zena 37 muz 33, sli by ste do toho? nema pracu....
Mňa by skôr zaujímalo,prečo chlap v 33ke nemá prácu,nie že by bol mladší odomna 😏. A dúfam,že svoj voľný čas vypĺňa hraním pc hier 😁.
Vek je v pohode, moja mama je od otca o 5 rokov staršia
Otázne je prečo nemá prácu
Nesla, ale nie kvoli veku, ale preto, ze nema pracu.
5 rokov rozdiel mi nepreukáže. Ale to že nemá prácu to by mi vadilo
Veď to je chlap v najlepšom veku, na vrchole síl, aký má dôvod že nepracuje?
Mne by blikali kontrolky
Mne sa 5 rokov ani nezdá byť vekovým rozdielom a čo sa týka nezamestnanosti, zaujímal by ma dôvod, dĺžka a ďalšie plány.
styri roky nie su vobec vela, ale to, ze nema pracu si asi nespomenula len tak nahodou ...
prisiel v januari zo zahranicia a nejako neviem nehlada si nic pokial viem....
A ešte taká menšia podotázočka, býva u rodičov? 😏 Akože viem,že dnes je mama hotel najlepšie pre niektorých mužov v tomto veku, len,že či ešte aj toto k tej práceneschopnosti 🤭.
@zuzanazu85 ano byva so starsimi bratmi a rodicmi v dome 🙂
@lanka999 v tom prípade daj pozor,aby mamu nevymenil za teba. V dobrom. Vek nieje žiadny problém,len návyky aby nezostali z domu.😉
Nie, z dovodu, ze nema pracu a byva u rodicov. Pokial pracoval v zahranici, tak by som ocakavala, ze ma nasetrene dost na vlastne byvanie (preto primarne ludia do zahranicia chodia) alebo riesi aspon podnajom.
Dalsia vec je, ze by som si dopredu vydiskutovala temu deti, pretoze on ked sa spamata o 5 rokov, nic sa nedeje, kdezto u teba o 5 rokov moze byt neskoro.
Vek by som riesila na poslednom mieste vo vztahu.
Nie, nešla by som do toho...takýto pecivál bývajúci stále v mama hoteli by ma veru nepresvedčil, že sa to raz celé zmení. Muž do voza i do koča koná inak. Ale ak máš záujem "len" nahradiť mamu a prevziať štafetu, tak smelo do toho! Môj mal 28 rokov a ja 33, ale to bolo niečo úplne iné už od nášho začiatku, než vo vašom prípade.
@lanka999 nesla ale chapem ze niekto Ano. Mne mladsi muzi neimponuju. Ale vek nehra rolu. Poznam vela takych parov a klape im to. Roky.
My máme 12r rozdiel a úplná pohoda, zatiaľ spolu 2r.Váš vekový rozdiel je zanedbateľný 😁.
@sheila121 vyzerá, kočka. Podniká, zabezpečená na 3 životy, mladý je zamestnaný vo firme tiež, nie je to zlatokop 🤭 Pani má 2 dospelé deti aj vnúčatá, normálne spolu vychádzajú, majú spoločné záľuby. Na začiatku vzťahu ich polovica mesta ohovárala a klepali si na čelo, no čas ukázal, že je to silná láska, ustáli to. Láska má mnoho podôb ❣️
@sheila121 ono záleží asi aj od životnej energie, mysle, možnostiach... Mladý manžel je fešák tiež a príjemný človek.
Môj otec je o 9 rokov starší od matky a ona už nemá na neho nervy 🤷♀️
Ináč taký príklad herec Aaron Taylor Johnson (fešák chlap 😍) sa zoznámil s manželkou keď mal 18 a ona 42 rokov. Je staršia o 23 rokov, sú manželia, majú deti. Vždy si za ňou stál a na otázky a pripomienky bulváru k jej veku vždy odpovedal s láskou, kultivovane a rozumne. Takýto vzťah vyžaduje vyzreté a vyrovnané osobnosti 💪
Aj Macronovci sú výnimka, čo potvrdzuje pravidlo.
Aj Martin Chodúr má o dost staršiu manželku .

Par rokov a v takom veku nehra rolu.
Otazka znie, preco nema pracu? Ak akurat menil, OK. Ci nie je lenivy alebo mu nic nie je dobre, pripadne vecny PNkar... Toto by ma trapilo viac nez minus 4 roky.