Ako vyriešiť finančné problémy v partnerskom vzťahu
Ahojte, mám 20r aj priateľka. Problém je v tom že sme finančné natom dosť zle. Priateľka je z detského domova a býva sama v nájme. Študuje a peňažné jej to nevychádza. Ja som jej požičial 300€ a aj tak nemala z čoho nájom zaplatiť. Neskôr som jej požičial ďalšie peniaze a aj tak jej to nevychádzalo. Viac peňazí už nemám ako požičiať keďže pracujem vo fabrike za minimalku a bývam len s mamkou ktorá nezarobí veľa peňazí. K maturite ju nechceli pustiť lebo trebalo vraj platiť 40€ na prípravné skúšky, čo mi príde zvláštne lebo ja som žiadne skúšky na maturitu platiť nepotreboval.
Pýtal som sa aj kamarátov či mi nevedia požičiať 40€ a nikto nebol ochotný požičiať. Ja som jej dal 60€ posledné čo som mal ešte keď som šetril na náradie do práce a nič som neodlozil. Dokonca posledné peniaze čo mám našetrené tak to len na jedlo a cestu do práce. Bývame od seba 200km. Napísala že predá mobil lebo nemá ako inak fungovať ale ak si nejaký telefón potom kúpi tak sa ozve😞 napísala že možno to bude trvať mesiac a možno rok. Napísal som jej že dovtedy namna zabudne a ona že - dúfam že nie.
ja som sa veľmi zaľúbil, plakal som kvôli tomu. Teraz tiež je mi veľmi ľúto. Napísala poslednú správu že maj sa dobre a drž sa. Napísal som jej že ju veľmi ľúbim či sa nevie nejako dohodnúť s učiteľmi alebo od spolužiačok požičiať a to zahovarala 😞 neviem čo ďalej. Je mi do plaču
@alickapusinka písala že ide predať mobil do záložni preto nebude reagovať na telefonáty a nebude mať môcť ako odpísať
Skús jej zavolať z iného čísla, od kamaráta. Aby si nebol prekvapený...
No v prvom rade ti poviem narovinu že buď sú v tom drogy alebo niečo podobné. Takto ťahajú peniaze a vymýšľajú si feťáci. Bol si pre ňu zaľúbený hlupáčik ktorý jej uveril ešte aj to že telefón predá a bude fungovať bez neho v dnešnej dobe 😀😀 jasné môj zlatý ona rok bude bez telefónu 🙈 buď čakala že ty jej kúpiš nejaký alebo zoženieš peniaze. A túto skúsenosť si zober aj ďalej do života.
@bronkax no ale ja som jej fakt pomáhal. Práveže mi bolo divné že mobil chce predať a že 40€ potrebuje kvôli tomu žeby ju pustili k maturite. Len mi je divné že pred pár dňami jej chybalo 10€ a zrazu 40€ zas
@alickapusinka písala že ide predať mobil do záložni preto nebude reagovať na telefonáty a nebude mať môcť ako odpísať
@anonym_autor Ty máš aké IQ? Máš na papieri, že si mentálne postihnutý? Však toto je až smutnosmiešne, že si takýto sprostý. Ty by si mal byť zbavený svojprávnosti.
Dieťa pokiaľ študuje, nemusí ísť z CDR preč, môže tam ostať, kým neukončí štúdium (najdlhšie do 25r ). Ona chcela ísť, tak išla. Každý mladý dospelý, keď odchádza z CDR dostane peniaze na štart - minulý rok to bola čiastka 980,80 eur. Takisto mu pomôžu s ubytovaním a prácou. Tam kde sa dostala je preto, lebo nevie hospodáriť a podľa toho, čo píšeš, ti klame.
@anonym_autor toto nemôže byť reálna téma 😀
@anonym_autor Ty máš aké IQ? Máš na papieri, že si mentálne postihnutý? Však toto je až smutnosmiešne, že si takýto sprostý. Ty by si mal byť zbavený svojprávnosti.
@anonym_328760 dobre. Vďaka za komentáre. Chcel som len prísť po rady. Nie že má tu bude niekto urážať
@bronkax no ale ja som jej fakt pomáhal. Práveže mi bolo divné že mobil chce predať a že 40€ potrebuje kvôli tomu žeby ju pustili k maturite. Len mi je divné že pred pár dňami jej chybalo 10€ a zrazu 40€ zas
@anonym_autor Daj tu jej meno, FB, niekto sa s ňou spojí a nájde ju.
@anonym_autor toto nemôže byť reálna téma 😀
@anonym_1d6292 je to reálna téma mám aj fotky sprav, treba poslať dôkazy ?
@anonym_328760 dobre. Vďaka za komentáre. Chcel som len prísť po rady. Nie že má tu bude niekto urážať
@anonym_autor ved najlepsia rada, ked ju tak lubis, chod k nej byvat. Robotu tam isto najdes. V akom meste ona byva?
@anonym_autor ved najlepsia rada, ked ju tak lubis, chod k nej byvat. Robotu tam isto najdes. V akom meste ona byva?
@anonym_b55ab5 v Lučenci
@anonym_b55ab5 v Lučenci
@anonym_autor no... Vsak ma tam podnajom? Budete platit na polovicu... Co ti brani? Ved budete konecne spolu.
@anonym_b55ab5 v Lučenci
@anonym_autor skus jej zavolat z ineho cisla, podla mna telefon nepredala, len sa ta snazila zmanipulovat, aby si jej aj slipy poslal do toho Lucenca.
Podla mna ta fesanda dobre ojebabrala.. vykasli sa na nu, nema to zmysel
Manipuluje ta, robi zo seba chudatko, teba kopne do riti ked zisti ze z teba vela nevytrasie
@anonym_autor no tak to už neni divné ale je to jasný oj*b . Koľko dokopy ti dlží?
Tu sú fotky sprav
Podľa mňa už má niekoho kto jej dá viac peňazí keďže ty si mal ledva. Tak to zahrala že nebude mať telefón rok.
@anonym_autor na maturitu sa nic neplati, klame
@anonym_autor ved za nou chod, uvidis co... Preco nejdes?
Tak to je jasné aj z tých správ že klame. Ja by som jej nepožičala ani euro už len podľa štýlu písania.
@anonym_autor ved za nou chod, uvidis co... Preco nejdes?
@anonym_b55ab5 nema prachy na cestu.
Volal si jej? Volal si jej z maminho mobilu? Skusil jej zavolat kamos?
@anonym_autor a ty ked pracujes za minimalku, ake mas vydavky, ked byvas s mamou a hladujes?
@anonym_b55ab5 nema prachy na cestu.
@anonym_ffe6e8 ci sa vobec niekedy stretli...

@anonym_autor a to vieš odkiaľ