Ako vyriešiť finančné problémy v partnerskom vzťahu
Ahojte, mám 20r aj priateľka. Problém je v tom že sme finančné natom dosť zle. Priateľka je z detského domova a býva sama v nájme. Študuje a peňažné jej to nevychádza. Ja som jej požičial 300€ a aj tak nemala z čoho nájom zaplatiť. Neskôr som jej požičial ďalšie peniaze a aj tak jej to nevychádzalo. Viac peňazí už nemám ako požičiať keďže pracujem vo fabrike za minimalku a bývam len s mamkou ktorá nezarobí veľa peňazí. K maturite ju nechceli pustiť lebo trebalo vraj platiť 40€ na prípravné skúšky, čo mi príde zvláštne lebo ja som žiadne skúšky na maturitu platiť nepotreboval.
Pýtal som sa aj kamarátov či mi nevedia požičiať 40€ a nikto nebol ochotný požičiať. Ja som jej dal 60€ posledné čo som mal ešte keď som šetril na náradie do práce a nič som neodlozil. Dokonca posledné peniaze čo mám našetrené tak to len na jedlo a cestu do práce. Bývame od seba 200km. Napísala že predá mobil lebo nemá ako inak fungovať ale ak si nejaký telefón potom kúpi tak sa ozve😞 napísala že možno to bude trvať mesiac a možno rok. Napísal som jej že dovtedy namna zabudne a ona že - dúfam že nie.
ja som sa veľmi zaľúbil, plakal som kvôli tomu. Teraz tiež je mi veľmi ľúto. Napísala poslednú správu že maj sa dobre a drž sa. Napísal som jej že ju veľmi ľúbim či sa nevie nejako dohodnúť s učiteľmi alebo od spolužiačok požičiať a to zahovarala 😞 neviem čo ďalej. Je mi do plaču
@rozculena je to jednoduchsi chlapec… ale tak to neznamena, ze nemoze byt zalubeny.. len holt, takito prave najlahsie naletia.
@anonym_417cd8 veď kvôli tomu že som sa zaľúbil tak som naletel
@anonym_autor ak by si to chcel este nejako riesit, tak jedine sa za nou zajtra vybrat a prekvapit ju, konfrontovat ju, nastojit na vysvetlenia, co to ma znamenat. Lenze bud ti ani neotvori dvere alebo zacne vymyslat. Je to podvodnicka. Ale nie vsetky take su. No nabuduce urcite nedavaj € takto. Inak a ten napad poslat cislo do sukromnej spravy nie je zly, ved co sa stane? Dotycna len zavola a aspon ti napise, a budes vediet, ci ta klame.
@anonym_417cd8 len som ešte neposielal takto cez verejné fórum niekomu číslo
Vsak to je nam jasne, ze preto, lebo si sa zalubil. Nuz, mas aspon trpke ponaucenie.
@anonym_417cd8 len som ešte neposielal takto cez verejné fórum niekomu číslo
@anonym_autor Však choď na políciu a údaj ju za podvod. Je to jasný podvod, nech si ju policajti preveria. Máš dôkazy, telefón, meno, číslo účtu, ked si jej posielal peniaze. Určite zistia, že to je obyčajná feťáčka, ktorá nerieši žiadnu maturitu ani prácu v Tescu.
Vsak to je nam jasne, ze preto, lebo si sa zalubil. Nuz, mas aspon trpke ponaucenie.
@anonym_417cd8 hej veď kašlem už na dievčatá. Žeby som sa zas popálil tak to volím byť sám
@anonym_417cd8 hej veď kašlem už na dievčatá. Žeby som sa zas popálil tak to volím byť sám
@anonym_autor kvôli jednej zlej skúsenosti nemusíš byť sám🙄ty budeš jeden z tých dobrákov,ktorí keď sa zaľúbia vidia len jeden smer...hlavne sa z tejto situácie pouč a dievčaťu s ktorým randíš nehovor hneď na začiatku že si šetríš,na čo šetríš a koľko šetríš!táto sa hneď toho chytila a cítila z teba že ťa môže citovo vydierať...nebuď v budúcnosti naivný,myslel si to dobre,ale žiaľ sú dievčatá ktoré vedia využiť a zneužiť dobrákov😔
@bronkax nepočítal som to. Ja som jej viac požičial. Normálne sa ospravedlňujem za takúto diskusiu, nestíham čítať všetky komentáre a odpovedám ako úplný blbec na každú tretiu otázku
@anonym_autor ach normálne mi ťa je ľúto. Ale ber to pozitívne takéto lekcie ťa posúvajú ďalej a tesaju ťa do podoby aký máš byť. Takže už dúfam nebudeš nikdy taký naivný.
Tuším sa puberta nudí cez prázdniny.
@abbey1 hej u teba je všetko asi vymyslené. Nikdy si sa v živote nepopalila pani ''dokonalá''. Chcel by som vidieť teba keď si mala 20 rokov a si bola extrémne zaľúbená
@anonym_autor
Kde ste sa stretávali,že si u nej nikdy nebol doma?To ste šli do kaviarne a potom rovno na autobus či ako?Nikdy si nechcel u nej prespať keď si prišiel?Kto vie,či vôbec býva v podnájme,či je z detského domova..
Toto je urcite vymyslene. Cim dalej citam, tym viac som o tom presvedcena. Poslal vam uz niekomu to cislo? Je to fake, cely den tu bola nuda, tak nadisiel vecer a uz tu su debilne temy, aby to tu ozilo.
@abbey1 hej u teba je všetko asi vymyslené. Nikdy si sa v živote nepopalila pani ''dokonalá''. Chcel by som vidieť teba keď si mala 20 rokov a si bola extrémne zaľúbená
@anonym_autor Áno, mala som 20, bola som extrémne zaľúbená, dokonca zasnúbená a s tým chlapom som už ďalších vyše 30 rokov. A nie, nikdy som finančne neprispievala žiadnemu svojmu akože frajerovi. Pevne verím, že takto naivne nie sú sní moje dcéry. I keď láska dokáže riadne zaslepiť, verím, že tak ako si si vygooglil toto diskusné fórum, vedel si si vygoogliť i fakt, či je za maturity treba platiť nejaký poplatok. Aspoň to minimálne.
Toto je urcite vymyslene. Cim dalej citam, tym viac som o tom presvedcena. Poslal vam uz niekomu to cislo? Je to fake, cely den tu bola nuda, tak nadisiel vecer a uz tu su debilne temy, aby to tu ozilo.
@anonym_b68e0c číslo som poslal. Čakám akurát či sa v súkromnej správe ozve a čo zistila. Ja som volal na číslo a neexistuje. Vymyslená téma ? Ver tomu že by som tu toľko hodín nestrácal čas
@anonym_autor kvôli jednej zlej skúsenosti nemusíš byť sám🙄ty budeš jeden z tých dobrákov,ktorí keď sa zaľúbia vidia len jeden smer...hlavne sa z tejto situácie pouč a dievčaťu s ktorým randíš nehovor hneď na začiatku že si šetríš,na čo šetríš a koľko šetríš!táto sa hneď toho chytila a cítila z teba že ťa môže citovo vydierať...nebuď v budúcnosti naivný,myslel si to dobre,ale žiaľ sú dievčatá ktoré vedia využiť a zneužiť dobrákov😔
@anonym_d75006 len nechcem zažiť ďalšie sklamanie. Preto radšej sám ostanem
@anonym_autor
Kde ste sa stretávali,že si u nej nikdy nebol doma?To ste šli do kaviarne a potom rovno na autobus či ako?Nikdy si nechcel u nej prespať keď si prišiel?Kto vie,či vôbec býva v podnájme,či je z detského domova..
@ketrin1984 stretávali sme sa v Lučenci. Do bytu ma nikdy nezavolala aj keď som chcel prísť pozrieť. Stále sme sa len prešli, pokecali, dali kávu.
@ketrin1984 stretávali sme sa v Lučenci. Do bytu ma nikdy nezavolala aj keď som chcel prísť pozrieť. Stále sme sa len prešli, pokecali, dali kávu.
Je tu dalsia diskusia ako baba po roku pisania isla za chlapom na druhy koniec republiky a ten sa jej neozyva. Tak musela volat domov, aby ju isli zobrat spät.
Vy sa dajte dokopy. Dvaja rovnako veriaci vsetkemu.
@anonym_autor
@anonym_autor Áno, mala som 20, bola som extrémne zaľúbená, dokonca zasnúbená a s tým chlapom som už ďalších vyše 30 rokov. A nie, nikdy som finančne neprispievala žiadnemu svojmu akože frajerovi. Pevne verím, že takto naivne nie sú sní moje dcéry. I keď láska dokáže riadne zaslepiť, verím, že tak ako si si vygooglil toto diskusné fórum, vedel si si vygoogliť i fakt, či je za maturity treba platiť nejaký poplatok. Aspoň to minimálne.
@abbey1 veď ja som vedel že za maturity netreba platiť peniaze a ona stale dookola ešte aj mobil vraj predala.
Je tu dalsia diskusia ako baba po roku pisania isla za chlapom na druhy koniec republiky a ten sa jej neozyva. Tak musela volat domov, aby ju isli zobrat spät.
Vy sa dajte dokopy. Dvaja rovnako veriaci vsetkemu.
@anonym_autor
@anonym_c799b2 videl som tu diskusiu a čo nato mám napísať, niekedy keď je človek zaľúbený tak robí hlúposti. Jasné že po roku sa aj ona chcela stretnúť keďže to je už dlhá doba tak šla 3 hodiny taxíkom. Nečudujem sa jej, niekedy sa človek musí popáliť ale zas netreba urážať človeka ktorý je slepo zaľúbený
@anonym_c799b2 videl som tu diskusiu a čo nato mám napísať, niekedy keď je človek zaľúbený tak robí hlúposti. Jasné že po roku sa aj ona chcela stretnúť keďže to je už dlhá doba tak šla 3 hodiny taxíkom. Nečudujem sa jej, niekedy sa človek musí popáliť ale zas netreba urážať človeka ktorý je slepo zaľúbený
@anonym_autor ja neurazam. Nenapisala som nic zle, ani na jedneho. Len, ze ste veriaci vsetkemu. To nie je urazka. Mate ponaucenie do buducna. A kade ste v tom lucenci chodili? Ved tam nie je co vidiet?
@anonym_autor ja neurazam. Nenapisala som nic zle, ani na jedneho. Len, ze ste veriaci vsetkemu. To nie je urazka. Mate ponaucenie do buducna. A kade ste v tom lucenci chodili? Ved tam nie je co vidiet?
@anonym_c799b2 áno v Lučenci je čo vidieť. Len ona bola veľmi zaneprázdnena
@anonym_b68e0c číslo som poslal. Čakám akurát či sa v súkromnej správe ozve a čo zistila. Ja som volal na číslo a neexistuje. Vymyslená téma ? Ver tomu že by som tu toľko hodín nestrácal čas
@anonym_autor keď predá niekto mobil a vyberie simku, neznamená to, že číslo neexistuje.. ak je vypnuté, tak existuje stále, len je nedostupné.. tak ako to teda je..?
@anonym_autor zrazu číslo neexistuje? Zaujímavé
@anonym_autor zrazu číslo neexistuje? Zaujímavé
@rozculena netuším. Neriešim už dievčatá, v dnešnej dobe radšej ostať sám
@anonym_autor keď predá niekto mobil a vyberie simku, neznamená to, že číslo neexistuje.. ak je vypnuté, tak existuje stále, len je nedostupné.. tak ako to teda je..?
@anonym_b4c0a3 volane číslo neexistuje
Počuj, a vy sa akože nemáte na sociálnych sieťach vo vašom veku? Veď tam sa dá kadečo zistiť o človeku, dokonca vidíš stav aktivity.
Počuj, a vy sa akože nemáte na sociálnych sieťach vo vašom veku? Veď tam sa dá kadečo zistiť o človeku, dokonca vidíš stav aktivity.
@bronkax áno. Ukazuje že není aktívna od tej šiestej
Z detského domova odchádzajú v 18. rokoch tí, čo majú ukončenú školu. Tí, čo študujú, zostávajú do ukončenia štúdia, najdlhšia do 26 rokov. Ak odišla v 18 - ich bez ukončenej školy, potom zdrhla bez vzdelania. Také ďalej neštudujú. Odchádzajú nie do podnájmov, ale na také už striehnu pasáci a si ich odvádzajú. Pravdepodobne si podporoval nie iba jednu podvodníčku, ale aj jej pasáka. To je medzi nimi časté.
@anonym_autor nadpis témy je za 100 bodov 🙂 Inak, Štefánia z LC na Teba našila peknú búdu. Parádne Ťa ojebala.

@anonym_autor
"či čakať rok kým kúpi telefón a sa ozve alebo čo vlastne"
toto nemyslíš vážne? ty máš ID na hlavu?
@rozculena len blbo zaľúbený, nemusíš ma hneď urážať.