icon

Ako vyriešiť finančné problémy v partnerskom vzťahu

Včera o 16:25

Ahojte, mám 20r aj priateľka. Problém je v tom že sme finančné natom dosť zle. Priateľka je z detského domova a býva sama v nájme. Študuje a peňažné jej to nevychádza. Ja som jej požičial 300€ a aj tak nemala z čoho nájom zaplatiť. Neskôr som jej požičial ďalšie peniaze a aj tak jej to nevychádzalo. Viac peňazí už nemám ako požičiať keďže pracujem vo fabrike za minimalku a bývam len s mamkou ktorá nezarobí veľa peňazí. K maturite ju nechceli pustiť lebo trebalo vraj platiť 40€ na prípravné skúšky, čo mi príde zvláštne lebo ja som žiadne skúšky na maturitu platiť nepotreboval.
Pýtal som sa aj kamarátov či mi nevedia požičiať 40€ a nikto nebol ochotný požičiať. Ja som jej dal 60€ posledné čo som mal ešte keď som šetril na náradie do práce a nič som neodlozil. Dokonca posledné peniaze čo mám našetrené tak to len na jedlo a cestu do práce. Bývame od seba 200km. Napísala že predá mobil lebo nemá ako inak fungovať ale ak si nejaký telefón potom kúpi tak sa ozve😞 napísala že možno to bude trvať mesiac a možno rok. Napísal som jej že dovtedy namna zabudne a ona že - dúfam že nie.
ja som sa veľmi zaľúbil, plakal som kvôli tomu. Teraz tiež je mi veľmi ľúto. Napísala poslednú správu že maj sa dobre a drž sa. Napísal som jej že ju veľmi ľúbim či sa nevie nejako dohodnúť s učiteľmi alebo od spolužiačok požičiať a to zahovarala 😞 neviem čo ďalej. Je mi do plaču

Strana
z7
alickapusinka
Dnes o 11:35
@anonym_autor

@alickapusinka číslo som dal jednej žene z modrého koníka. To číslo nakoniec není ani toho dievčaťa 😞 je to číslo nejakého pána. Bol to podvod 😞

@anonym_autor no vidiš že to bolo klamstvo.Možno niekoho ma je vydata a oklamala ťa načisto.Snad je tu niekto z Lučenca kto bude o tom vedieť niečo viac.

autor
Dnes o 11:39
@anonym_cb25d0

@anonym_autor Urobil si hlúposť, meno príjemcu sa vždy píše toho komu posielaš peniaze a banka ti zobrazí či sedí a je to ona, otestuj si to na https://www.tatrabanka.sk/sk/overenie-prijemcu/ a napíš či pasuje jej meno
tiež skús dať do Googlu to číslo účtu či ho niekde niekto nespomína a vyskúšaj aj bez medzier aj s medzerami

@anonym_b4c0a3 mladý si vypisujú, netelefonujú

@anonym_cb25d0 vďaka. Skúsim to. Viem že raz som dával aj jej meno príjemcu. Len som si to neoveroval nikdy. Musím pozrieť si to či to meno sedí. Aj keď mám pocit že som sa nachytal

autor
Dnes o 11:41
@anonym_b4c0a3

@anonym_autor tak netelefonovali ste spolu, ale mal si nervy, že nebude mať mobil, ako budete spolu v kontakte. Dnes si zistil, že číslo je nejakého pána.. určite. Načo ti potom záležalo, aby mobil mala, keď ste sa tak vehementne lúčili, že snáď o rok..

@anonym_b4c0a3 nie netelefonovali keďže som volal a nedvihla. Áno dneska som zistil že to číslo není jej lebo som to číslo dievčatá poslal pani z modrého koníka a ona si to overila že to číslo je iného pána a lákajú tak mužov žeby im posielali peniaze.

autor
Dnes o 11:43
@alickapusinka

@anonym_autor no vidiš že to bolo klamstvo.Možno niekoho ma je vydata a oklamala ťa načisto.Snad je tu niekto z Lučenca kto bude o tom vedieť niečo viac.

@alickapusinka dúfam v to. Ja som len chcel nájsť ženu, nič viac 😞

alickapusinka
Dnes o 11:46
@anonym_autor

@alickapusinka dúfam v to. Ja som len chcel nájsť ženu, nič viac 😞

@anonym_autor ved áno lenže vidiš sám že toto bola podvodnička.Prečo nechceš vedieť viac.

autor
Dnes o 11:51
@alickapusinka

@anonym_autor ved áno lenže vidiš sám že toto bola podvodnička.Prečo nechceš vedieť viac.

@alickapusinka chcel by som vedieť viac len nemám chuť a ani náladu. Dneska som od rána plakal čiže chcem mať trochu kľud

alickapusinka
Dnes o 12:20
@anonym_autor

@alickapusinka chcel by som vedieť viac len nemám chuť a ani náladu. Dneska som od rána plakal čiže chcem mať trochu kľud

@anonym_autor preboha vzchop sa a prestaň plakať.

karolinakr
Dnes o 12:42

dilingeš, toto je čisty podfuk

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
autor
Dnes o 12:47
@karolinakr
Odpoveď bola zmazaná

@karolinakr počuj, skipni diskusiu a nemusíš reagovať vôbec na túto diskusiu. Nemám fakt náladu na hejty a žeby si reagovala na každý môj koment smejucim sa smajlikom ta akože nič v zlom ale radšej tu diskusiu nahlas adminovi a kľudne naj ju vymažú. Daj pokoj

bielasovicka
Dnes o 12:59
@anonym_autor

@karolinakr počuj, skipni diskusiu a nemusíš reagovať vôbec na túto diskusiu. Nemám fakt náladu na hejty a žeby si reagovala na každý môj koment smejucim sa smajlikom ta akože nič v zlom ale radšej tu diskusiu nahlas adminovi a kľudne naj ju vymažú. Daj pokoj

@anonym_autor ta Štefánia je zrejmé Štefan 😏. Ináč, ja ta ľutujem. Už sa nenechaj prosím ta nikdy takto ogabat.

autor
Dnes o 13:02
@bielasovicka

@anonym_autor ta Štefánia je zrejmé Štefan 😏. Ináč, ja ta ľutujem. Už sa nenechaj prosím ta nikdy takto ogabat.

@bielasovicka vďaka za pochopenie. Už sa nenechám takto oklamať lebo nemám záujem spoznávať dievča

anonym_c799b2
Dnes o 13:10
@anonym_autor

@bielasovicka vďaka za pochopenie. Už sa nenechám takto oklamať lebo nemám záujem spoznávať dievča

@anonym_autor ja som sa asi stratila. Tak vy dvaja ste sa stretli osobne? Bola to zena, alebo ste si len pisali a nakoniec sa z toho vyklul chlap?

autor
Dnes o 13:14
@anonym_c799b2

@anonym_autor ja som sa asi stratila. Tak vy dvaja ste sa stretli osobne? Bola to zena, alebo ste si len pisali a nakoniec sa z toho vyklul chlap?

@anonym_c799b2 stretli sme sa osobne. Bola to žena. Číslo som dal jednej pani z modrého koníka a ona si to číslo overila a to číslo nebolo toho dievčatá ale nejakého pána.

anonym_0a6d71
Dnes o 13:14

Tak nám sem môžeš dať to číslo, IBAN a ďalšie info, nech si aj ostatní dajú pozor.

anonym_0a6d71
Dnes o 13:15

Nebolo ti divné, že jediná ti na zoznamke odpísala? Prečo si vlastne hľadáš frajerku z opačného konca?

anonym_f07cce
Dnes o 13:31
@anonym_autor

@anonym_cb25d0 peniaze som posielal na účet. Meno príjemnú som dal svoje. My sme spolu netelefonovali lebo bola veľmi zaneprázdnena až dneska som jej volal a nič. Žiadna odozva. Vedela o veciach o ktorých sme sa rozprávali a nahé fotky som neposlal a ani nikdy nepýtala

@anonym_autor ako si mohol dať meno príjemcu seba,keď ty si odosielateľ

anonym_f07cce
Dnes o 13:34
@anonym_autor

@anonym_c799b2 stretli sme sa osobne. Bola to žena. Číslo som dal jednej pani z modrého koníka a ona si to číslo overila a to číslo nebolo toho dievčatá ale nejakého pána.

@anonym_autor daj sem jej meno,IBAN aj telefonne číslo

lasona
Dnes o 14:29

A pamätáš si kolko peňazí si jej poslal? Nebolo by odveci ist na políciu, nahlásiť to. A ako ste spolu komunikovali, ked ti vlastne nevolala? Ako často ste sa stretávali? Ty si chodil za ňou ci ako?

anonym_01fbb6
Dnes o 15:18
@anonym_autor

@anonym_b55ab5 áno

@anonym_autor mam syna v tvojom veku až mi tá je ľúto.Ak by predala mobil vie ti od kohokoľvek zavolať...pouc sa a zabudni na ňu

autor
Dnes o 15:39
@anonym_01fbb6

@anonym_autor mam syna v tvojom veku až mi tá je ľúto.Ak by predala mobil vie ti od kohokoľvek zavolať...pouc sa a zabudni na ňu

@anonym_01fbb6 a to som sa chcel len normálne zoznámiť s dievčaťom. Myslel som si že na zoznamke sa najde fajn baba ale po týchto skúsenostiach už sa bojím niečo skúšať. Nejaký blok som dostal

autor
Dnes o 15:40
@anonym_f07cce

@anonym_autor ako si mohol dať meno príjemcu seba,keď ty si odosielateľ

@anonym_f07cce veď prvýkrát som dal jej meno. Potom som to už neriešil.

mischy00
Dnes o 15:49

Ahojte, ja som ta, ktorej poslal údaje o dievčine....je to Rómka, čistá podvodnícka, telefón je písaný na muza, ani nieje jej.
Pravdepodobne dobre zorganizovaná mafia.
Píšem to preto, aby ste tu uz do neho nekopali, tema je reálna a chudák je z toho hotový.
Iban sedí na jej meno, cize účet je jej. Tiež som preverila, máme rovnakú banku

Strana
z7