Ako vyriešiť finančné problémy v partnerskom vzťahu
Ahojte, mám 20r aj priateľka. Problém je v tom že sme finančné natom dosť zle. Priateľka je z detského domova a býva sama v nájme. Študuje a peňažné jej to nevychádza. Ja som jej požičial 300€ a aj tak nemala z čoho nájom zaplatiť. Neskôr som jej požičial ďalšie peniaze a aj tak jej to nevychádzalo. Viac peňazí už nemám ako požičiať keďže pracujem vo fabrike za minimalku a bývam len s mamkou ktorá nezarobí veľa peňazí. K maturite ju nechceli pustiť lebo trebalo vraj platiť 40€ na prípravné skúšky, čo mi príde zvláštne lebo ja som žiadne skúšky na maturitu platiť nepotreboval.
Pýtal som sa aj kamarátov či mi nevedia požičiať 40€ a nikto nebol ochotný požičiať. Ja som jej dal 60€ posledné čo som mal ešte keď som šetril na náradie do práce a nič som neodlozil. Dokonca posledné peniaze čo mám našetrené tak to len na jedlo a cestu do práce. Bývame od seba 200km. Napísala že predá mobil lebo nemá ako inak fungovať ale ak si nejaký telefón potom kúpi tak sa ozve😞 napísala že možno to bude trvať mesiac a možno rok. Napísal som jej že dovtedy namna zabudne a ona že - dúfam že nie.
ja som sa veľmi zaľúbil, plakal som kvôli tomu. Teraz tiež je mi veľmi ľúto. Napísala poslednú správu že maj sa dobre a drž sa. Napísal som jej že ju veľmi ľúbim či sa nevie nejako dohodnúť s učiteľmi alebo od spolužiačok požičiať a to zahovarala 😞 neviem čo ďalej. Je mi do plaču
@anonym_3669b6 Pozri sa. Tiež by si nikdy nepovedala že to je romka
@anonym_autor ale hej povedala by som len si si nevšimol ...a ona inak je stále na Badoo ?? Že chce ísť na rande ? :OOOOOO
@anonym_autor ale hej povedala by som len si si nevšimol ...a ona inak je stále na Badoo ?? Že chce ísť na rande ? :OOOOOO
@barborienka2001 nie není. To som fotil ešte skôr. Není na badoo
@barborienka2001 ona si ma blokla na Badoo. Už ten profil neexistuje
Vidieť na nej ze je Rómka, aj vyzerá ako Rómka
Ešte mi povedz, ona si ťa našla alebo ty ju? Napísal si babe do Lučenca aj keď si z Lipian?
Ved je to jedno, chlapec sa popálil, jeho aspoň vek ospravedlnuje. Ale koľkí starí " somári" takto naletia.
U nas tiez bol prípad, ta žena vylakala od chlapov cez 80tis eur, jeden si aj hypotéku zobral, ze ona kupi byt a budú spolu bývať 🫣🫣🫣.
V realite škaredá upotená ženská, posielala nejaké stiahnuté fotky z netu a sľubovala lásku nebeskú.....
Toto je taký štýl alá chirurg z Afganistanu ale na rómsky štýl
Ved je to jedno, chlapec sa popálil, jeho aspoň vek ospravedlnuje. Ale koľkí starí " somári" takto naletia.
U nas tiez bol prípad, ta žena vylakala od chlapov cez 80tis eur, jeden si aj hypotéku zobral, ze ona kupi byt a budú spolu bývať 🫣🫣🫣.
V realite škaredá upotená ženská, posielala nejaké stiahnuté fotky z netu a sľubovala lásku nebeskú.....
Toto je taký štýl alá chirurg z Afganistanu ale na rómsky štýl
@mischy00 pýtal sa to za nejakým účelom. Ale ok, veď ak inak sa dá na to prísť. Za mňa to daj na FB, nech o tom vedia. Ona možno ešte skočí na chalana z badoo... a narazí kosa na kameň.
Ešte mi povedz, ona si ťa našla alebo ty ju? Napísal si babe do Lučenca aj keď si z Lipian?
@anonym_cbaa5f bože Lipany 😂😂😂😂😂😂😂
@mischy00 pýtal sa to za nejakým účelom. Ale ok, veď ak inak sa dá na to prísť. Za mňa to daj na FB, nech o tom vedia. Ona možno ešte skočí na chalana z badoo... a narazí kosa na kameň.
@anonym_cbaa5f ona ešte len trafí na koko*a. Len žeby jej niekto fyzicky neublížil lebo aj taký chalani sú ktorí sú dosť v tejto veci blázni ale ľúto mi jej nebude. Karma sa vráti
@anonym_cbaa5f ona ešte len trafí na koko*a. Len žeby jej niekto fyzicky neublížil lebo aj taký chalani sú ktorí sú dosť v tejto veci blázni ale ľúto mi jej nebude. Karma sa vráti
@anonym_autor Ona ti dovolila, aby si ju chytil za ruku? Pobozkal? Ja viem, ze uz to je jedno. Len ma zaujima ci taka podvodnicka aj dovolila nieco.
@anonym_01fbb6 a to som sa chcel len normálne zoznámiť s dievčaťom. Myslel som si že na zoznamke sa najde fajn baba ale po týchto skúsenostiach už sa bojím niečo skúšať. Nejaký blok som dostal
@anonym_autor Ak si jej dal viac ako 700 a máš to zdokladované, kedže si je to posielal na účet, podaj trestné oznámenie. Napíš to pomocou umelej inteligencie a podaj na najbližšej polícii. Podľa mňa ´v tom nebude sama, ale skupina, aelbo cez nejakého pasáka. Celkom môže byť aj ona obeť. Ty sa z toho pouč a frajerkám max zaplať kávu, či večeru a ťažko zarobené peniaze nepúšťaj z ruky.
@anonym_3669b6 Pozri sa. Tiež by si nikdy nepovedala že to je romka
@anonym_autor vyzerá ako rómka. Pekná, ale rómka.
@anonym_autor Ak si jej dal viac ako 700 a máš to zdokladované, kedže si je to posielal na účet, podaj trestné oznámenie. Napíš to pomocou umelej inteligencie a podaj na najbližšej polícii. Podľa mňa ´v tom nebude sama, ale skupina, aelbo cez nejakého pasáka. Celkom môže byť aj ona obeť. Ty sa z toho pouč a frajerkám max zaplať kávu, či večeru a ťažko zarobené peniaze nepúšťaj z ruky.
@zazka666 hej a ešte si poňho pride mafia do Lipian a zabije ho ...nech to nechá tak zmaže tu fotku lebo aj preto si ho môžu nájsť a môže mať problém ...a už sa poučí a bude vedieť že baby sú aj zle a nemusí im všetko platiť 🙂 ešte je mladý a má kopu času a báb pred sebou 🙂
@domkakvet Obávam sa, že tento chlapec je odsúdený len na podobné priateľky a vzťahy, lebo je mentálne veľmi slabý, doslova je na hrane s retardáciou, keď sa nechal takto klamať - nie raz. A je aj zo zlého sociálneho prostredia. Písal, že býva s matkou v podnájme a žijú z mesiaca na mesiac, pracujú za minimálnu mzdu. Takže, ani matka nepobrala veľa rozumu a vychovala niečo sebe podobné. Generačná chudoba na majetku aj na duchu. Dobré srdce ho nezachráni, skôr naopak, bude priťahovať takéto devy.
@anonym_328760 @anonym_328760 ked som mala 19 rokov, mala som frajera o rok starsieho, ktory byval s bratom a mamou alkoholickou, ktora sa o nich nejako extra nestarala a v case jeho choroby som z domu potajme vynasala jedlo /hotove obedy/ a nosila som mu. Peniaze som nemala. Tvoja kriva moralka by povedala, ze som retardovana z nestabilnej rodiny a rodicia ma vychovali ako podobnych sebe, ci ako to bolo? Moj frajer bol z takej rodiny zial, ale ja som bola zamilovana a chcela som mu pomoct. Esteze vtedy nebol internet. Ty si len proste chces kopnut do chudobneho naivneho chlapca a jeho mamy, lebo si zly clovek a ego mas niekde v nebesach. Daj si pozor, aby si svoje deti nevychovala podobne k tebe.
Pozri, ber to pozitivne. Aspon si sa dozvedel, ze ta cely cas klamala a nemusis mat vycitky ze hladuje, ze musi predat mobil a hlavne nemusis cakat kym si akoze kupi novy a napise ti... ona dostane co si zasluzi, skor ci neskor, to si bud isty. Nakoniec dobre, ze si sem napisal. Prestan uz plakat a hlavu hore. Poucil si sa a hlavne uz bud opatrny a uzivaj si svoje tazko zarobene peniaze ty sam. Ja ti velmi drzim palce!
mobil moze mat aj tlacitkovy -na volanie staci ... maturita sa neplati a ak nezvlada najom nech ide do ubytovne - podla mna ta klame a teraz hra na city aby si jej dal viac penazi
@anonym_328760 @anonym_328760 ked som mala 19 rokov, mala som frajera o rok starsieho, ktory byval s bratom a mamou alkoholickou, ktora sa o nich nejako extra nestarala a v case jeho choroby som z domu potajme vynasala jedlo /hotove obedy/ a nosila som mu. Peniaze som nemala. Tvoja kriva moralka by povedala, ze som retardovana z nestabilnej rodiny a rodicia ma vychovali ako podobnych sebe, ci ako to bolo? Moj frajer bol z takej rodiny zial, ale ja som bola zamilovana a chcela som mu pomoct. Esteze vtedy nebol internet. Ty si len proste chces kopnut do chudobneho naivneho chlapca a jeho mamy, lebo si zly clovek a ego mas niekde v nebesach. Daj si pozor, aby si svoje deti nevychovala podobne k tebe.
@anonym_fb5246 veď z jej komentáru mi to príde že má ego dosť vysoké ale ta radšej budem chudobný, skromný, normálny ako by som mal byť namyslený a sa povýšoval nad ostatnými ako ona, príde mi skôr taká chladná a nespokojná keď mala potrebu sa navážať do 20 ročného chalana. Nemôžem zato že nas oco opustil lebo dieťa nechcel. Mamku bil že skončila párkrát v nemocnici a ja som mal traumu z detstva, šli sme do podnájmu lebo bolo ťažké vyrastať s alkoholikom a psychopatom. Áno bol dom lepší ale prežíval som celé detstvo peklo.
Ta žena čo ten hejt písala na mňa a moju mamka tak nabudúce naj sa zamyslí keď bude písať niečo také.
@anonym_autor Ona ti dovolila, aby si ju chytil za ruku? Pobozkal? Ja viem, ze uz to je jedno. Len ma zaujima ci taka podvodnicka aj dovolila nieco.
@anonym_684484 dovolila, možno spávala aj za peniaze. Netuším. Párkrát čo nemala nijaké peniaze tak robila scény a písala že či má spávať s chalanmi alebo čo. Bolo to divné
Jooj...je mi ťa úprimne ľúto....mám syna v tvojom veku a srdce by mi trhalo keby prežíval to čo ty....a takto ťažko sa musel predierať životom...nevešaj hlavu....všetko zlé je na niečo dobré...do budúcna ťa to posilní a nájdeš si sebe rovnú a dobrú ženu..verím v to... poučil si sa...viac si dáš pozor...na šťastie si jej nepožičal až tak moc, ale už to určite nerob..nie takto na diaľku...držím päste 🍀
@anonym_fb5246 veď z jej komentáru mi to príde že má ego dosť vysoké ale ta radšej budem chudobný, skromný, normálny ako by som mal byť namyslený a sa povýšoval nad ostatnými ako ona, príde mi skôr taká chladná a nespokojná keď mala potrebu sa navážať do 20 ročného chalana. Nemôžem zato že nas oco opustil lebo dieťa nechcel. Mamku bil že skončila párkrát v nemocnici a ja som mal traumu z detstva, šli sme do podnájmu lebo bolo ťažké vyrastať s alkoholikom a psychopatom. Áno bol dom lepší ale prežíval som celé detstvo peklo.
Ta žena čo ten hejt písala na mňa a moju mamka tak nabudúce naj sa zamyslí keď bude písať niečo také.
@anonym_autor
Si dobrý chalan, to už je dnes rarita, tak casto sa to dnes nevidi,ostan taký aký si.Z tých komentárov tu si nič nerob, su tu frustrované zatrpknuté zeny, matky, ktorých ma muz na haku, slobodne matky, staré dievky ktoré si svoju frustráciu z nešťastného zivota vybíjajú na MK.
Urobil si chybu ale kto ich nerobí, vezmi si ponaučenie a do budúcna davaj väčší pozor pri výbere partneriek
@anonym_autor Pozri , mne je ľúto, čo si prežil. Volá sa to očkovanie životom. Čo ťa nezabije, to ťa posilní. Ale jedno by si si mal zapamätať, nevykladaj tu všetko o svojom osobnom živote. Niekto ťa poľutuje (ale čo máš z toho) ale nájde sa dosť takých, čo ešte do teba kopne. Musíš zvažovať, komu povieš, komu dáš peniaze, komu dáš dôveru.Musíš prestať byť taký naivný, lebo bude stále narážať. Vzmuž sa. Máš 20! vek už na to máš.
Pozri, ber to pozitivne. Aspon si sa dozvedel, ze ta cely cas klamala a nemusis mat vycitky ze hladuje, ze musi predat mobil a hlavne nemusis cakat kym si akoze kupi novy a napise ti... ona dostane co si zasluzi, skor ci neskor, to si bud isty. Nakoniec dobre, ze si sem napisal. Prestan uz plakat a hlavu hore. Poucil si sa a hlavne uz bud opatrny a uzivaj si svoje tazko zarobene peniaze ty sam. Ja ti velmi drzim palce!
@anonym_fb5246 A hlavne, že si nezobral ešte aj nejakú pôžičku! V podstate ho to ponaučenie stálo len pár stoviek
@abbey1 hej u teba je všetko asi vymyslené. Nikdy si sa v živote nepopalila pani ''dokonalá''. Chcel by som vidieť teba keď si mala 20 rokov a si bola extrémne zaľúbená
@anonym_autor jednu vec, čo som si všimla, ty vieš byt veĺmi arogantny a oprsklý, ked sa niekto k tvojmu spravaniu vyjadri,ked tu rumazgaš jak malý chlapec a robiš zo seba blbca, ale na toho, kto ťa klame a vodí za nos, na tú si ústa neotvoriš...budeš rumazgat za podvodničkou, z ktorej sa vyklul chlap na koniec alebo je možno dokonca vydatá a potom si tu na staršie ženy, ktorym možeš byt synom ústa otvaraš....ešte ti mala dat aj jednu preventivnu, aby si sa móresom naučil
@anonym_autor jednu vec, čo som si všimla, ty vieš byt veĺmi arogantny a oprsklý, ked sa niekto k tvojmu spravaniu vyjadri,ked tu rumazgaš jak malý chlapec a robiš zo seba blbca, ale na toho, kto ťa klame a vodí za nos, na tú si ústa neotvoriš...budeš rumazgat za podvodničkou, z ktorej sa vyklul chlap na koniec alebo je možno dokonca vydatá a potom si tu na staršie ženy, ktorym možeš byt synom ústa otvaraš....ešte ti mala dat aj jednu preventivnu, aby si sa móresom naučil
@karolinakr len som sa vyjadril na jej komentár keďže napísala že ta téma je vymyslená a není. Čítal som aj ostatné diskusie a stále nejaký anonym písal pod každú tému - vymyslená téma a keď som napísal že mi príde ako pani dokonalá ta už by mi mala nejaká žena dať preventívnu žeby som sa moresom naučil ? To ťa až tak urazilo že si mala potrebu reagovať ? Možno je v mojom veku. Nikdy nevieš. Na normálne komentáre reagujem bez problémov, bez narážky. Na veku mi nezáleží ale ak má niekto narážky tak prečo by som nemohol reagovať tak isto ? Vsimni si ako som reagoval na ostatné komentáre. Ten jej jediný bol skôr taký zarážajúci preto aj moja odpoveď bola taká.
@karolinakr och, ta potreba vynutit si uctu z titulu "ja som starsia, preto si myslim, ze aj mudrejsia a kedze som na konovi od doby dinosaurov, bezmedzne ma respektuj". A toto povie zena, ktora moze mat syna v jeho veku. Tiez jedna krasna ukazka vychovy. Aby si sa raz necudovala, ze tvoje deti si radsej budu pytat rady od cudzich zien niekde na fore, ako sa opytat teba. Mozno aj ty potrebujes preplesnut skor ako odporucis jednu vychovnu cudziemu oklamanemu nestastnemu chlapcovi. Ty si nemala 20? Vychovne nepomohli?
@karolinakr och, ta potreba vynutit si uctu z titulu "ja som starsia, preto si myslim, ze aj mudrejsia a kedze som na konovi od doby dinosaurov, bezmedzne ma respektuj". A toto povie zena, ktora moze mat syna v jeho veku. Tiez jedna krasna ukazka vychovy. Aby si sa raz necudovala, ze tvoje deti si radsej budu pytat rady od cudzich zien niekde na fore, ako sa opytat teba. Mozno aj ty potrebujes preplesnut skor ako odporucis jednu vychovnu cudziemu oklamanemu nestastnemu chlapcovi. Ty si nemala 20? Vychovne nepomohli?
@anonym_fb5246 ty s kým sa rozprávaš? ja som neni na tvoje frustracie zvedavá...autor odpovedal inteligentne, toho argumenty beriem
a ty sa choď týmto tónom rozprávat so svojou matkou do kuchyne, čo tiež tam asi výchova hodne zlyhala
@anonym_fb5246 ty s kým sa rozprávaš? ja som neni na tvoje frustracie zvedavá...autor odpovedal inteligentne, toho argumenty beriem
a ty sa choď týmto tónom rozprávat so svojou matkou do kuchyne, čo tiež tam asi výchova hodne zlyhala
@karolinakr taketo stare agresivne frustrovane zeny v menopauze, bez deti, bez muza, iba s mackami, su peklom kazdeho fora. Je mi ta luto.
@karolinakr taketo stare agresivne frustrovane zeny v menopauze, bez deti, bez muza, iba s mackami, su peklom kazdeho fora. Je mi ta luto.
@anonym_fb5246 v prvom rade ĺutuj samu seba

Daj tu jej IBAN a meno, rovnako napíš do skupiny: https://www.facebook.com/groups/spekulantiapodv... Keď chceš, dáme to tam my, ale toto by nemalo ostať len tak a mali by byť na to muži upozornení.