Ako vyriešiť hádku s mužom o darček?
V úvode chcem poprosiť o slušne podané názory, na urážky nereagujem. O mesiac mám narodeniny a muž, že čo chcem. Ja mám radšej zážitkové darčeky ako hmotné. Tak som mu povedala, že ísť na výstavu Titanic do Bratislavy. Začal, že to je blbosť, on tam bude trpieť, zbytočne vyhodené peniaze, pozerat na rozbité črepy, zvyšoval na mňa hlas, keď som mu povedala, že mňa to zaujíma. Už nemám chuť tam s ním ísť. Nie je to prvý krát, čo som niekde chcela ísť a vždy ma zhejtoval. Každý víkend sedíme doma, jemu stačí televízor a hrať sa na počítači. Keď aj niekde ideme, celú cestu ftfle aký je to zlý nápad, vyhodené peniaze, nuda. Vždy nám skazí s deťmi radosť. Ako by ste to riešili? Ešte sa čuduje, že som nahnevaná. Pritom mi už teraz povedal, že tam pôjde s nechuťou a budú to vyhodené peniaze. Aj vám by to pokazilo radosť z výletu alebo prehanam ako on tvrdí? Nenechám si skazit narodeniny a pôjdem sama s deťmi. Aký máte nato názor?
@nifnea prisla si sa sem polutovat, namiesto toho aby si debila kopla do zadku odpredu? Ahaa, vlastne nie, lebo vsak on dobre zaraba. A presne pre toto by som s takym bohatym pablbom nikdy nebola a nieto si s nim deti robila....
Autorka, tvoj muz chce mat chvilu pre seba, nie furt byt s vami, s deckami. Ja som tiez taky typ, milujem svoj klud, pohodu a nie furt dakam sa trepat. Ja ho chapem a chapem aj teba, ze sa nechces susit doma. Zdielat pohodu mozte na tych all inkluzivoch a po akciach typu vystava zober kamosku alebo niekoho z rodiny, svagrinu, babku, tetu. On s vami proste nechce byt nonstop a ma rad svoje pohodlicko, svoj svet.
@barborachors nepoznas ma a napriek tomu si ma odsudila. No nevadi, aj taky je zivot
Trosku mi to pripada, ze sa ho snazis obhajovat. Ja mam na to iny nazor. Ma zenu a deti a tak sa ma spravat. Znechucuje zivot Tebe, aj detom. Ja to poznam, moj otec bol taky, "ja, jenom ja". Uz ako deti sme v podstate neznasali spolocne vylety. Ak to nebolo podla neho, tak nam to znechutil, mama doma potom v kutiku poplakala, my deti, sme boli radi, ze bolo po vylete. Ked chcel ist niekam on, tak sme sa mali tesit a uzivat si to, ale, to uz neslo, aj ked sme v podstate na taky vylet chceli ist, ta zatrpknutost v nas uz bola, odtrpeli sme to rovnako. Moja najvacsia radost bola, ked sa mama rozviedla, konecne som videla, ako jej odlahlo a zbavila sa takeho cloveka. Ale, nasledky jej zostali dozivotne. A on? Zvysok zivota ho poucil. Ale verejne to nikdy nepriznal.
@nifnea s takymto typom chlapa treba jednat raznejsie. Pocuj Jozo, ja na tej veci trvam, nic ine nechcem. Nikam nechodim, neminam na blbosti, zasluzim si. Ak ti je to moc, aspon mi doloz.
Nebud taka vysmutnela v kutiku z takychto veci, ale dozaduj sa svojho. To co je, ze chlap povie, ze je to kravina a ty sa so slzami v ociach stiahnes do kutika?
On nie je tvoj otec a ty nemas 10 rokov.
@mk1111111111 nasla si potom ineho partnera, teda bola stastna?
citujem "odteraz nepýtam zážitkové darčeky," ... autorka vysvetli mi prečo? prečo ustupuješ? prečo sa podriaďuješ tomu čo chce on? Potom sa nečuduj ako sa chová.
Veď ty si to robíš vlastne sama. 🙄
@sashabb tak ona bude musieť sedieť na futbaloch a tak,o akom vystupovaní píšeš? Ani jeden z partnerov nie je povinný mať rád to,čo ten druhý,rozumní sa dohodnú. A je jednoduché si prosíte na sviatky niečo iné.
@sashabb pretože mi to nestojí za tie hádky, ja som dnes bola s deťmi v kine a on celý deň strávil hraním na počítači a víkend za nami. Budem si robiť program s deťmi aj bez sama. Aj keď som chcela zdieľať zážitky spoločne. Môjho muža nebaví ani hokej, futbal, posilka. Mňa zase nebaví sedieť každý víkend doma a pozerať mu na chrbát za počítačom.
@sashabb na sviatky si budem pýtať peniaze
@gelifil už nie, poznačilo ju to na celý život

@nifnea Tak toto sa veľmi zlé čítalo 😔