icon

Ako vyriešiť svokrovu nechuť k manželovi?

8. máj 2024

Baby viem, ze je to tak a podla mna uprednostnuje synovca. Vsimla si to aj jeho sestra ze aa mojho syna ma velmi rad ako vlastneho syna.. Velmi ma to mrzi je mi z toho na grc a smutno.. Muz je dobrak od kosti stale mu pomaha nevie povedat nie. Synovcek je iba na zabavu opekacky vinko a tiez mu pomaha so vsetky a skace mu kolo riti a niet minuty bo ho nespomenul aj v tych nejorimityvnejsich situaciach! Muz co urobi nic nieje dobre naopak tamten je pochvaleny a spominany vzdy s pri vsetkom. Nemam chut chodit k svokrovcom lebo synov ek so zenou su tak dost casto nemozeme sa pred nimi rozpravat sni interne veci ved viete kazdy sa chce svoje rozpravat neviem ako mam narabat s tym vadi mi to a vadi mimpocuvat priblble kecy

autor
8. máj 2024

Pomaha svokor nie synovec jemu aby som
To soravne vysvetlila

hortenziaj
8. máj 2024

Tak tam nechoď, nech si hrkutaju so synovcom. Niektoré veci nezmeníš ani keby si veľmi chcela a len sa treba prispôsobiť situácii tak aby si ty a muž boli spokojný. Ty tam chod raz dvakrát za rok, muž nech ide kedy chce ak mu to nevadí a deti nech sa rozhodnú.
Mňa tierz svokra nemá rada, ohovára ma pred mužom a aj svagrinou, svagrom a už tam nechodíme, ani muž sam, veľmi vynimocne. Mam pokoj ja, s deťmi chodíme po výletoch , muž radšej trávi čas športovaním, a je tiež spokojnejší, ako keď tam občas bol a vrátil sa nervózny zo svokry. Ale u nás tam bolo toho viacej

ahhola
8. máj 2024

Tvoj svokor ma teda radsej synovca ako syna, takze synovec je syn svokrovho surodenca a ten sa k nim natiska viac, ako je vhodne, nuz, co brani vam, oplatit im navstevu, nemozte ist rovnako synovcovmu rodicovi na navstevu, ako chodi on k vam, ak takto radostne😅oplatite kazdu navstevu, rychlo to ustane... No ci stary presedla na syna, to uz mu musi niekto vnuknut, ze najprv kosela, potom kabat...

hortenziaj
8. máj 2024

@ahhola a načo to robiť? Není náhodou jej synovec, ale svokrovci vnuk ja som to tak pochopila, a ak si rozumejú, tak nech sa bavia, ved to neznamená ze otec sa musí baviť len so svojimi synmi. Ved rodinné vzťahy sú rôzne, niekto ide k mame aj každý deň, co majú taký super vzťah, iný iba raz za rok.. Není nikde nijaké pravidlo písané ohľadom rodiny a rodinných väzieb

ahhola
8. máj 2024

@hortenziaj synov ek zo zenou, som vydedukovala synovcek, kde chyba pismeno... musi to autorka objasnit, kto je synovec koho🤔

hortenziaj
8. máj 2024

@ahhola uvidíme, tiež som z toho príspevku trochu jeleň no

feb13
8. máj 2024

Ja som to tak pochopila, ze synovec je svokrovej sestry syn, ktoreho on uprednostnuje pred vlastnym synom.
Nevieme, preco to tak je. Mozno mu nesedi jeho povaha, mozno bol prilis utiahnuty alebo prilis zivy chlapcek na jeho vkus, alebo v niecom inom mu nevyhovuje, hanbi sa za nho. Mozno to bolo neplanovane dieta alebo sa stali v minulosti ine veci, do ktorych je lepsie nerypat. Podla mna to nechaj tak, nic s tym nespravis. Ak vam to vadi, nemusite tam chodit casto. Chodte vtedy, ked viete, ze synovec je na dovolenke alebo ma iny program.

autor
9. máj 2024

@hortenziaj svikra dcerku miluje je malinka cize nezomna tam nemozem dat sama 😐rozmyslam tiez ze obmedzim navstevy

autor
9. máj 2024

@ahhola
@hortenziaj to je svokrovej segry syn

autor
9. máj 2024

@ahhola
@feb13
@feb13 ano svokrovej sestry syn

autor
9. máj 2024

@feb13 ano muz nebol planovany no synovec tiez nie.obidvaja su utiahnuty a ide to z nich ako z chlpatej deky. Obaja sikovny na roboty no ten synovec lenivejsi nieje tak pracovity ako moj muz. Co robi tamten vsetko je dobre spomina ho pri kazdej prkotine aj ta jeho zena je leniva zlatokopka. Casto tam chodia co mne uz zacina vadit ored nimi sa neda babit o nicom absolutne lebo vsetko tliachaju dalej ..ja sa len utesujem ze sa mu raz vsetko vrati v starobe (svokrovi)

ahhola
9. máj 2024

Takze plati odpoved 21.17." Navstevu oplacat navstevou😅

cacianka
9. máj 2024

@ahhola ✌️😉

autor
9. máj 2024

@ahhola no tak neviem no ako by reagoval