Ako vyriešiť žiarlivosť partnera pri odchode von?
Ahojte... spýtam sa ...keď chcete ísť večer von na kávu/Kofolu s kamarátkou pýtate so povolenie od muža ? Ako sa to pýtate ? Nechodím často..len pár krát do roka. Máme malé dieťa dvojročné a chcela by som ísť na hodinku hodinku a pol von.....neviem ako sa mám spýtať....... muž je žiarlivý a potom sa na mňa hnevá keď si idem s kamoškou sadnúť.......
@anonym_autor nie nepýtam sa len mu to oznámim 😀😀😀 si snáď vo väzení, že si musíš pýtať povolenie ist von? Ho len požiadaj, či by sa nepostaral aj o svoje dieťa, že chceš nachvíľu vybehnúť von
Tak ako on dopredu oznami, ze ide von a kedy pride aj ja oznamim, ze kedy idem a asi kedy pridem. Nic viac neriesime.
Na ziarlivca nemam grif, pretoze kazdy ziarlivec u mna mal velmi skoro utrum.
nemusim sa pytat muza o dovolenie ist von. zistim len, či nema on nejaky program...
Žiarlivcovi môžeš povedať čo chceš aj tak z toho spraví drámu. V normálnom vzťahu stačí oznámiť, o dve hodiny idem von, postaraj sa o malého.
A pýtaj si aj pečiatku z podniku,kde si na tej kofole bola,aby veril 🙄. Není možné toto ...
Nepýtam sa, oznamujem.
Zlato, v piatok večer idem so Zuzkou na hodku/dve von.
Toť vše.
Iba vie kde idem, ako teoreticky ano spytam sa, ci je ok a zostane s detmi ten cas. Ale to je cele, ako on tiez nemusi mat pisomne povolenie ked chce ist kdesi von. Ale pri ex som zazila tieto sceny pomaly aj za nakup v bille, tak verim, ze to existuje a je to pre tie zeny strasne. Tie sceny okolo toho
dobry vecer pan manzel, boli by ste takej lasky a podpisali mi priepustku na kofolu s kamoskou xyz (doplnit meno, adresu a rod.cislo) v case od xyz do xyz (doplnit presny cas odchodu a navratu). dakujem ooo vase velicenstvo, budem vas velebit.
Iba vie kde idem, ako teoreticky ano spytam sa, ci je ok a zostane s detmi ten cas. Ale to je cele, ako on tiez nemusi mat pisomne povolenie ked chce ist kdesi von. Ale pri ex som zazila tieto sceny pomaly aj za nakup v bille, tak verim, ze to existuje a je to pre tie zeny strasne. Tie sceny okolo toho
@kiki68 si mi pripomenula. Ja som pocas vs chodila s jednym, co mi raz po prichode domov zahlasil, kde som bola - nadavky - ked skola mi skoncila pred hodinou a domov mi to trva polhodinu, nech nerobim z neho idiota 😅
@kiki68 si mi pripomenula. Ja som pocas vs chodila s jednym, co mi raz po prichode domov zahlasil, kde som bola - nadavky - ked skola mi skoncila pred hodinou a domov mi to trva polhodinu, nech nerobim z neho idiota 😅
@evcagabi 😲 no a kde si bola? to si stihla aj rýchlovku s iným frajerm, či?
Povedz mu ze ked ho budes chciet podviest tak ho podvedies kofola nekofola, a zavisi to iba od neho a ako v tvojich ociach vyzera
pýtať si vychádzku von, na kofolu s kamoškou ? toto je čo ?
môj chlap mal len raz v začiatkoch pokus o poznámky typu prečo a kam to len chceš ísť ?!
umývala som podlahu v kúpeľni, ked som si spomenula že sme si dohodli stretko 3 kamošky, tak mu hovorím že o 2 dni idem na stretko. ked začal komenty, len som sa vyklonila poza dvere a spýtala som sa ho, či chce tou špinavou handrou po papuli teraz alebo až o chvíľu ked umyjem aj wc.....
Nikdy som sa muža nepýtala či môžem ísť von. Nie som ani nesvojprávna ani neplnoleta. Vždy sa len dohadujeme kedy kto čo ma, aby bol niekto s deťmi. Poprípade si povieme, keď niekto niečo potrebuje, či to nevieme prehodiť na iný termín. Napr miláčik, vieš ísť s xy zajtra? Dnes potrebujem spraviť toto a toto….
pýtať si vychádzku von, na kofolu s kamoškou ? toto je čo ?
môj chlap mal len raz v začiatkoch pokus o poznámky typu prečo a kam to len chceš ísť ?!
umývala som podlahu v kúpeľni, ked som si spomenula že sme si dohodli stretko 3 kamošky, tak mu hovorím že o 2 dni idem na stretko. ked začal komenty, len som sa vyklonila poza dvere a spýtala som sa ho, či chce tou špinavou handrou po papuli teraz alebo až o chvíľu ked umyjem aj wc.....
@cacianka moja svokra má bežne pindy na spôsob či ma muž pustil ...
@anonym_autor asi by som mu povedala, ze 1,5 hodina by mi na taku cinnost bola malo😁😁.
Prrpac. Neviem, nepytam si dovolenie🤷♀️
Pytam si povolenie aj na to ci si mozem prdnut
@anonym_autor si v manželstve, či vo výkone trestu odňatia slobody? Ked tu čítam, čo všetko si tí muži dovoľujú v manželstve tak mám dosť. Prečo si toto všetko tie ženy nechajú robiť.
S manželom sa vždy dohodneme, opýtame sa toho druhého, či na daný termín má niečo alebo môže ostať s dieťaťom. Ale aby som si pýtala ,,povolenie"? To že žena porodí alebo sa vydá neznamená, že sa stane majetkom muža, a že bude žiť po zvyšok svojho života ako otrok. Tieto časy sú už dávno preč, a čudujem sa, že niektoré ženy to tolerujú.
@evcagabi raz som šla z práce do obchodu. Prišla domov a zvonil telefon( ešte neboli mobily) on: Kde si bola? ja: v obchode. on: nehovorila si pojdeš do obchodu..ja : nepýtal si sa. (konečnáááááá.. dakujem, neprosím...) ano aj taký sú niektorí..
S manželom sa vždy dohodneme, opýtame sa toho druhého, či na daný termín má niečo alebo môže ostať s dieťaťom. Ale aby som si pýtala ,,povolenie"? To že žena porodí alebo sa vydá neznamená, že sa stane majetkom muža, a že bude žiť po zvyšok svojho života ako otrok. Tieto časy sú už dávno preč, a čudujem sa, že niektoré ženy to tolerujú.
@jar_ka tak ja neviem.....on povie že také nikam nechodí
@evcagabi raz som šla z práce do obchodu. Prišla domov a zvonil telefon( ešte neboli mobily) on: Kde si bola? ja: v obchode. on: nehovorila si pojdeš do obchodu..ja : nepýtal si sa. (konečnáááááá.. dakujem, neprosím...) ano aj taký sú niektorí..
@isis234 tak toto je úplne ako ten môj
@jar_ka alebo sa opýta kam dám malého kto mi s nim bude keď chcem ísť na kávu
@anonym_autor len mu oznám, že vtedy,, o ktorej hodine bude doma strážiť dieťa, že budeš mať "voľno".. s kým a kde.. To len aby vedel pre info.
@isis234 môžem to tak urobiť ale viem čo bude nasledovať
@anonym_autor bude tichá domácnosť a budem počúvať ako on nikde nechodí a ako teda začne a podobne

@anonym_autor zase troll