Ako vyskúšať, či záujem kolegu je skutočný?
Ahojte mám v práci kolegu ktorý sa mi páči typický bad boy. Nemám v pláne s nim ísť do vzťahu ale hádže mi návnady a ja celá z neho nervózna neviem normálne reagovať. Spolupracujeme dosť často v poslednej dobe. On je ten typ ze jeho pohľady hneď spôsobia motýle v bruchu nervozitu a zrýchlený dych od vzrušenia. Ach.. V piatok keď som stála párkrát prišiel za mnou s tým ze by mi pomohol a pritom sa na mňa odzadu vyslovene natlacil aj keď mal okolo nás dosť miesta ak by chcel prejsť predo mňa alebo vedľa mňa. Aj minule sa suchol o môj zadok a čosi som cítila. Podľa mňa vie ze sa mi to paci len ja hneď strácam rovnováhu a som nervózna tak sa intuitívne odstúpim. Pritom ma rajcuje tým ako sa na mňa lepí. Veľakrát sa obtrie alebo postaví blízko alebo príde a začne konverzovat o úplných blbinach.. No nie je žiaden prebornik v koketovani ja som už zabudla ako sa to robí 😄 je zvláštny neviem co si k nemu môžem dovoliť aby to zle nevyhodnotil podľa mňa ani on nevie co úplne môže očakávať odo mňa pretože nepovedala som mu ze si to neželám aby to robil ale ani som sa na to nechytila tak ako by sa hodilo 🥹 ako ho vyskúšať nenapadne ci je to naozaj tak ako si myslím? Nie na rovinu sa ho opýtať nejdem mam pud sebazáchovy 🤣
A vieš vôbec čo chces? Lebo takémuto nebude veľa treba aby pochopil. Len sa priprav nato, že to bude pravdepodobne iba o sexe. Ak si s tým ok, tak do toho, ak by ti to malo srdce zlomiť tak radšej kašli na to
Asi chces len bohapusty a nezavazny sex. Lebo od tohto nic ine cakat nemozes. A potom sa namotas a budete sa v praci obchadzat a za dva mesiace tu budeme citat diskusiu, ze co mas robit
Úplne stačí, keď neodstúpiš, ale pritlačíš sa späť...
@anonym_autor uvedomujes si ze sa strapnujes a profesionalne zhadzujes v zamestnani? Alebo si naivna a myslis ze nikto si nic nevsimol?
Akože prepáč ale ak by sa na mňa niekto lepil a nie je mi to príjemné už to mám vyriešené.
Úplne stačí, keď neodstúpiš, ale pritlačíš sa späť...
Sice skusenost nemam takze takto neporadim, ale teda celkom nechapem niektore komentare vyssie, ved sama si pisala, ze od tohto neocakavas vztah...takze ocividne ide z oboch stran iba o sex, nic viac. 🤷
Len teda nie nadarmo sa hovori "neser tam, kde jes...", mnohe moje kolegyne doplatili na taketo aferky na pracovisku.
Ale teda, osobne si myslim, ze ak mas zaujem iba o nezavisly sex, tak je uplne suma fuk, ako mu to naznacis...skus akokolvek, co je pre teba prijemne napr., ako vyssie pisal @anonym_698d95. 😁
@anonym_autor typickí bad boy-i sú ideálni seriózni partneri na hlboké vzťahy s perspektívou, bude ti oporou, plný lásky k tebe ti bude znášať modré z neba, bude ťa zahŕňať starostlivosťou, darmi, dovolenkami, zabezpečí teba aj všetky prípadné "nehody" do konca života, na iné ani nepozrie. Smelo do toho!
Sice skusenost nemam takze takto neporadim, ale teda celkom nechapem niektore komentare vyssie, ved sama si pisala, ze od tohto neocakavas vztah...takze ocividne ide z oboch stran iba o sex, nic viac. 🤷
Len teda nie nadarmo sa hovori "neser tam, kde jes...", mnohe moje kolegyne doplatili na taketo aferky na pracovisku.
Ale teda, osobne si myslim, ze ak mas zaujem iba o nezavisly sex, tak je uplne suma fuk, ako mu to naznacis...skus akokolvek, co je pre teba prijemne napr., ako vyssie pisal @anonym_698d95. 😁
@oceanahory presne tak, veď chceš iba sex, tak ti môže byť úplne jedno, čo si o tebe naozaj myslí, alebo čo plánuje, alebo či má ženu a podobne. Keď sa nabudúce nalepí na teba zo zadu, nezaváhaj vysuň riť, zatlač ho, trochu sa riťou zavrť na jeho prirodzení, potom sa otoč a povedz, takto nejak si to myslel??? Zostane kus obarený, ale chytí sa, keď chce.
@anonym_autor Ostatní kolegovia vás už dávno pozorujú, dobre sa bavia a uzatvárajú stávky, ako rýchlo ťa dá dole. Že bad boy a motýle v bruchu 🤭 trochu sebaúcty treba mať.
Akože prepáč ale ak by sa na mňa niekto lepil a nie je mi to príjemné už to mám vyriešené.
@januska12323 asi prázdninová brigáda😉
Stredna skola, cca 2.rocnik. Presne tam si zamrzla, ty aj ten bad-boy. Este nech ta za vrkoc potiahne a papuce ti schova 😃
Normalna zrela zena by ho upratala hned.
@anonym_autor Iba si ta testuje, na co mu nepovies “nie”. On uz vie, ze mas zaujem. To iba ty rozmyslas, ze si nenapadna a nejasna. Z jeho pohladu si jasna.
A budes dalsia v poradi.
Vykasli sa na to.
@anonym_autor veď pri najbližšej príležitosti ho zatiahni do skladu,do kumbála,na wc....prípadne čo je u vás v ponuke.
Vztah s nim nechces, z toho ako sa sprava mna by jeho spravajie urazalo a ponizovalo a urcite nic vazne chciet nebude. Ale ak teba take ponizijuce spravanie zo strany chlapa rajcuje a si taka lacna co sa tyka sebahodnoty, ze ti to staci tak mu daj najavo ze sa ti to paci ale este je tu aj moznost, ze si tak len z teba utahuje a len sa strapnis ak mu nato skocis.
Stredna skola, cca 2.rocnik. Presne tam si zamrzla, ty aj ten bad-boy. Este nech ta za vrkoc potiahne a papuce ti schova 😃
Normalna zrela zena by ho upratala hned.
@anonym_593ffe Takéto niečo sa mi dialo presne v 2. ročníku na strednej. 😅😅
Neviem, čo ste niektoré tak veľmi pohoršené. Ak sú to dvaja mladí ľudia bez záväzkov, tak nech si poflirtujú, veď je to sranda. Nakoniec, nič z toho nemusí byť. 😀
V každej slušnej firme by už išiel na koberec za nevhodné správanie na pracovisku resp. obťažovanie.
V každej slušnej firme by už išiel na koberec za nevhodné správanie na pracovisku resp. obťažovanie.
@bomba36 vsak ale ju to neobtazuje.
jaaaaj dlho som tu nebola ale paci sa mi ze je vsetko po starom na koniku. polovica nevie citat s pochopenim, polovica z druhej polovice sa pohorsuje a zbytok je aspon vtipny.
autorka ak chces len sex, flirt, neanayzuj a uzi si to. ak chces vztah toto asi nebude ono. a nemusis sa narovinu pytat nic. predlz ocny kontakt, oplat dotyk, reaguj a nechaj ho lovit ak chces byt ulovena. ak nie tak daj na rady tych co by ho hned upratali 😀
ale podla mna je to tak ako si myslis z popisu. flirtuje, a caka ci sa chytis.
Napíš do Brava 😂

A čo od neho očakávaš?