Ako vyštvať chlapa z bytu?
Zdravím vás. Mám takú trošku čudnú otázku ale snáď mi poradíte. Mám priateľa a máme spolu skoro 2 ročného syna. Však pije (aj keď len občasne, potom vystrája), kamaráti sú prednejší, je ku mne sprostý, exekútori sú tu na 3 roky pre jeho hovadiny, nevenuje sa mi, necháva nás často samych doma pre alkohol a kamosov. Žijeme spolu v podnájme, všetok nábytok tu aj všetko hnuteľné je moje! Nechcem ho tu však nechce odísť. Nejaké overené rady ho ustvat aby konečne vypadol ?
Zora ignoruj. Pise do kazdej druhej temy a zubami, nechtami sa zastava chlapa, aj keby neviem co. Taky misogyniaticky posuk 🙂 Jasne, ved ked chlap slope a je to celkovo spina, tak ty by si si mala robit starosti so stahovanim. Este mu poupratuj, predtym ako odides a navar aspon na tyzden, aby mal co papat.
K teme ti ale neviem moc poradit. Idealne to poriesit s majitelom domu, ale ak by som s debilkom nevedela hnut, tak by som mu urobila doma peklo... Ak si vsetko kupila ty, tak nic "spolocne neexistuje". Keby si co i len sadol na moju stolicku, este aj z tej by som ho vyklopila. Boh ho chran, ak by si dovolil sa doma nazrat mojho jedla. Kazdy jeden by som mu opakovala ze tu nema co hladat.
Je len jedna škoda že na modrom koníčku môžu byt muži 😀😀😀
A hlavne ZORO Pomstiteľ
Ja by som radsej odisla, aby ani nevedel kde byvas.Dieta mu budes odovzdavat niekde inde...ak vobec bude mat zaujem.
@luccija tak on bude chcieť
@zoro9836 ale chod do čerta. 😉 blbe.