icon

Ako vysvetliť partnerke nevinné písanie?

3. mar 2025

S partnerkou sme spolu 5 rokov a ja som z dlhej chvíľu navštívil pokec. Nehľadal som tam nič seriózne len som si chcel popísať. S jednou dámou sme sa porozprávali. Nepozval som ju nikde. Svoju partnerku mám rád. Jej kamarátka ma videla na pokeci a povedala jej to. Partnerka vyvádza a robí scény. Vraj mi neverí. Ako jej to mám vysvetliť. Začínam mať pocit že má opustí

Strana
z2
vilma7
3. mar 2025

Tak to sa opýtaj priateľky či máš ešte šancu...alebo majú za ňu rozhodnúť cudzie ženy???
Omg a to si nevieš popísať a nikým z rodiny? Tiež nechápem čo je to za potreba míňať svoj čas s cudzími osobami, pokiaľ za tým nehľadám vzťah alebo nejakú potrebnú, užitočnú radu.

mischy00
3. mar 2025

Ci ti odpusti, nevieme, záleží koľko pruserov si už stihol za Váš vzťah urobiť. Ono pravda je skôr taka, ze ti na to prišla, keby nie, ešte doteraz si vypisujes " z nudy". Je úžasné vidieť, ako sa chlap zrazu uvedomí, keď sa mu na všetko príde, dovtedy nemá potrebu mat výčitky alebo si vážiť, čo má.

krasneleto
3. mar 2025

nabuduce z dlhej chvile napriklad poupratuj, navar alebo take nieco... vies.. tak podomacky... z dlhej chvile sa nejde na pokec a uz vobec nie si tam vypisovat.. neveri ti? a cudujes sa? priznal by si sa keby ta jej kamoska tam nevymakla? mas pocit, ze toto je spravanie, ktore od teba po 5 rokoch caka? poloz si otazku, ci by sa tebe pacilo, ze miesto vecere si ide tvoja frajerka kratiti chvile na najdebilnejsiu stranku, aku poznam.. mimochodom chodit na pokec je este vacsi fail , ako si tam pisat... ved to bolo trapne uz 2010 roku chodit na pokec... tym by si mna osobne nasral viac ako tou saskarinou, ze si sa tam isiel vynudit...

sevrin
3. mar 2025

Zober si to z opačného konca, keby tvoja žena si na Pokeci písala s nejakým chlapom. Čo by si urobil? Vyrazil ňou vchodové dvere a ešte jej to dal zaplatiť. Je tak? Buď rád, že ona robí len scény.

kandelabra
3. mar 2025

Toto robia tak akurat pubertaci, normalny dospely clovek nema na taketo sprostosti cas.

evcagabi
3. mar 2025

Pokec? Vazne? 😅😅 dospely chlap? 😅 mne keby toto spravi chlap, tak ho skor vysmejem, ze sa chova ako totalny zufalec, ked si pise na pokeci 😅
ved to letelo ked som chodila na strednu 😅

miskakyska
3. mar 2025

.. popísať o čom??... o počasí?😬

cacianka
3. mar 2025

@miskakyska konsolidácia, demokracia, flirtacia a iné cia /capoviny.
Fakt úbohý spôsob ako zabiť nudu ...

bruno1
3. mar 2025

@jozinzbazin22 na neveru stačí 10 minút v aute cestou zpráce a fb profilov môžeš mať aj 10.Inak ceľkom dobrá finta :Jeden oficialny fb profil dať manželovy ,manželke do mobilu aj s prístupom a druhý neoficialny ,mať iba vo svojom mobile na tajnáša :.

jozinzbazin22
3. mar 2025

@bruno1 tak to robievaju,ja som mala na mojom fb ucte,ucty deti na kontrolu a muz tiez,prepinali sme medzi uctami.a ono ja som aj dufala,ze si to precita,ze to trosku vsetko pochopi.A aj tak bolo,pochopil.Ked som mu xy krat hovorila,chod doktorovi nie a nie,ale jednu vec vyriesil ale nic ine od neho nepocuvam,kazdych 5min.to do slova ach aky som unaveny,ach aky som unaveny.
Mam teraz nocne 4dni,tak toto tiez chcem mu ukazat ako zrkadlo,kazdych 5min.ach aka som unavena,ach aka som unavena aj toto sa mu snazim vysvetlovat,ze kazdych 5min je uz moc aj na kona.
Ale zistili mu vysoky tlak,160 na 100,skoro ho do roboty nepustili.Samozrejme,uz ma volno a sme dohodnuti,ze si pekne sadneme k doktorovi a da si to do poriadku,a uz sa mi vyhovaral,ze on je v pohode.
Keby som mu neverna,uz by som ho asi rovno zabila,a nehovoriac,ze moje svedomie a srdce by puklo.
Ale urobila som tiez tym pisanim kravinu,a ohrozila si svoje manzelstvo.

bruno1
3. mar 2025

@jozinzbazin22 Ty si s kolegom riešila manželov zdravotný stav?

jozinzbazin22
3. mar 2025

@bruno1 o vsetkom moznom,aj nemoznom sme si pisali.

bruno1
3. mar 2025

@jozinzbazin22 bodaj by mu nestúpol tlak.Tie socialne siete vedú vzťahy do pekla a to nám mali pomáhať byť lepšími a informovanejšími.Satan si cestu vždy najde.

jana_eyre_2
3. mar 2025

To ťa nenapadlo z dlhej chvíle sa rozprávať s partnerkou?

jozinzbazin22
3. mar 2025

@bruno1 ved toto,ved toto.Aj to,ze neziarli,teraz pri odchode mi vravi,keby som taky ziarlivy ako ty uz davno nie sme spolu.No takze neziarli vobec.A ono trochu tej ziarlivosti aj treba ukazat ak niekoho milujem.aj to som mu hovorila a ze a co ta mam zbit,ci vynadat,aby som ti ukazal ziarlivost.

sense
3. mar 2025

Takže keby to robí ona tiež je to všetko v poriadku? Inak som ani netušila že pokec ešte existuje 🙈

bruno1
3. mar 2025

@jozinzbazin22 tvoj manžel mi je v tom nežiarlení ,veľmi podobný a ty zas mojej manželke . Tiež mi neraz vytkla že nežiarlim.Radšej neblbni ,nech sa to u vás nezvrhne 👍🖖

jozinzbazin22
3. mar 2025

@bruno1 no ved to je to doplnanie,ze my ziarlime aj za Vas.

enmery
3. mar 2025

Toto je na koňovi ako mor. Bolo tu už XY tém,kde chlap z dlhej chvíle alebo nudy stiahol zoznamku a písal si. Wau. Tak primitívna výhovorka by ma max rozosmiala, že ma považuje za jednobunkového živočícha. Z nudy sa dá robiť kopec užitočných a kreatívnych veci a napr aj budovať vzťah. Ja stále hovorím, komunikácia vo vzťahu je základ. Ak mám potrebu riešiť iných, tak ostanem slobodná a budem si z nudy písať, sťahovať XY zoznamiek a ja neviem, čo všetko som tu už prečítala za výhovorky. A čuduj sa svete, kopec žien toto vysvetlenie berie a s láskou ostáva a obskakuje takého znudeného chudáka muža.😀

ankare
3. mar 2025

Tak Ti treba. Bolo koze dobre,....

bg92
4. mar 2025

No kaslala by som na teba na jej mieste. Si si chcel popisat tak si pis. Ako single muz.

heln
4. mar 2025

pripomenulo mi to cas spred 25 rokov, ked som sla po robote, alebo cez volno, autobusom cez cele mesto na univerzitu, kde mali pocitacovu miestnost, pockala som si v rade, zaplatila poplatok za hodinu na internete a sla pokecat na pokec, vtedy sa tam kecalo fakt o vsetkom. neskor bolo par internetovych kaviarni a potom som mala pocitac doma. nuz, bola to ina doba, teraz sa chodi na pokec asi z inych dovodov ako vtedy.
nuz, porozmyslaj ci je vas vztah v poriadku a ci nie je niekde chyba.

jozinzbazin22
4. mar 2025

@heln veru boli to krasne casy,ziadny internet,ziadne mobili,len tlacitkove na volanie a sms.

Strana
z2