Je normálne, že si partner píše s ex?
Ahojte,
zistila som, že si môj partner už nejaký čas píše so svojou bývalou partnerkou. Neprišiel za mnou sám, dozvedela som sa to náhodou. Keď som sa ho na to spýtala, povedal mi, že medzi nimi nič nie je a že sú len kamaráti.
Na jednej strane mu chcem veriť a nechcem byť žiarlivá. Na druhej strane ma mrzí, že mi o tom nepovedal a mám pocit, že keby na tom nebolo nič zvláštne, nemal by dôvod to tajiť.
Neviem, či zbytočne robím z komára somára, alebo by vám to tiež prekážalo. Je normálne udržiavať kontakt s ex, alebo by ste v tom videli problém? Nemajú žiadne dieťa, záväzky, nič. A mala som pocit, že sa nerozišli v dobrom. O to viac ma to prekvapilo.
Ale zase ber aspoň jednu vec pozitívne, že sa ti to nesnažil zatĺkať,ale narovinu povedal,že áno.
Ja som ostala prekvapená, nepríjemne :-/ Neviem to nejako spracovať :-/
videla si tie spravy su sexualne? preco sa rozisli? ona s nim?
Samozrejme, že je to nevhodné
Mne keď písal nejaký ex ,najprv vzdy myslela kamarátsky si spomenul 😅
a nie ,nikdy to nebolo kamarátske🙄
Takže tomu neverím, že nič za tým nieje
Ako dlho spolu boli a ako davno sa rozisli? Principialne na tom nic zle nevidim, ak su realne "za tym" 😉
Mne napísal bývalý tento týždeň. Nevideli sme sa 13 rokov. Rozišli sme sa v zlom.. potom sme si aj zavolali, ako žije život, čo žena, deti, práca …manželovi to nepoviem, nebol by rad.. ja však nemám žiadne bočne úmysly, viem prečo sme sa rozišli..
@anonym_autor ja komunikujem tiež s bývalým, ale len na narodeniny, meniny, sviatky si píšeme. Občas mi napíše, ako sa má moja mama a tak. A píšeme aj s inými ex, tiež si želáme k sviatkom. Alebo keď potrebujú niečo pracovne pomôcť, s čím viem pomôcť, tak ma oslovia, alebo ja keď potrebujem niečo pracovné, s čím mi môže niekto pomôcť, tak napíšem. Pre mňa to je normálne, lebo ja som človek, ktorý vie slušne komunikovať, nedržím si v sebe zlosť, k nikomu z nich by som sa nikdy nevrátila, a ani s nimi neflirtujem, ani nepíšeme nič sexuálne alebo nevhodné, môže to kľudne čítať aj môj partner, už sa stalo, že sa pýtal, či si to môže pozrieť. Nemám s tým problém, kľudne mu dám telefón. Nemám čo skrývať
Popozeraj tie konverzacie ked pojde do sprchy o com si vypisuju. Ked daco sexualne alebo sa chcu vratir k sebe vydrb sa nanho
@anonym_autor da ti konverzáciu bez problémov prečítať?
@anonym_autor povedz mu, že si to neželas a budeš vidieť, aká si pre neho priorita.
Ako dlho chodíte?
Ak nemajú spolu deti, tak je to neakceptovateľné
Samozrejme, že je to nevhodné
Mne keď písal nejaký ex ,najprv vzdy myslela kamarátsky si spomenul 😅
a nie ,nikdy to nebolo kamarátske🙄
Takže tomu neverím, že nič za tým nieje
@anonym_ad9195 presne mne pred par dnami z nicoho nic napisal ex (rozisli sme sa pred pol rokom) a zacal mi vycitat, ze kvoli mne si musel hladat druhu a nie je taka dobra ako ja a blablabla😂 ja som len pozerala, ze moj zlaty co ti nato mam odpovedat? Nas vztah on ukoncil a teraz sa to snazil zvalit na mna preco to skoncilo nech mu odpoviem.
@anonym_ad9195 presne mne pred par dnami z nicoho nic napisal ex (rozisli sme sa pred pol rokom) a zacal mi vycitat, ze kvoli mne si musel hladat druhu a nie je taka dobra ako ja a blablabla😂 ja som len pozerala, ze moj zlaty co ti nato mam odpovedat? Nas vztah on ukoncil a teraz sa to snazil zvalit na mna preco to skoncilo nech mu odpoviem.
@anonym_ace6a2 myslel, že nájde lepšiu len tak😅
Tak prečo si taká dobrá, teraz má problém s inými 😋🌹
Tal záleží oncom si píšu. Ja mám kontakt s ex manželom , máme spolu dieťa a aj s jedným ex si občas napiseme , real on napíše a popíšeme o Tom ako ide život, zaspominame na mladé časy. Ale nič sexuálne tam nie je , ani to čo by bolo keby. Nerozišli sme sa v zlom , obaja sme prišli na to, že každý chceme od života niečo iné. Môj partner je tiež v kontakte s jednou ex, nerozišli sa v zlom, ona je vydatá, zvyčajne je ten kontakt len keď je téma ohľadom mačiek.
@anonym_autor kamaráti sa mi bežne chodia sťažovať, že sa ich frajerky kamarátia s bývalými. Nielen píšu si, ale chodis spolu von, majú spoločné aktivity, normálni kamarati sú. A že ich to štve lebo žiarlia, že načo má potrebu sa stýkať s ex, keď má jeho. Ale mňa by tiež zaujímalo či sa k sebe takí vrátia? Môj bývalý sa úplne vytratil, že ho ani nevídavam, nestretávam v meste a tak.
@anonym_autor dovod rozchodu ako aj dôvod, prečo má s nou potrebu si písať poza tvoj chrbát? Kto koho nechal?
Vek?
videla si tie spravy su sexualne? preco sa rozisli? ona s nim?
@anonym_29e42b Nie, sexuálne správy to neboli. Skôr ma mrzí, že mi o tom nepovedal. O ich rozchode viem len toľko, že sa vraj nerozišli úplne v dobrom, preto ma ten kontakt prekvapil.
Ako dlho spolu boli a ako davno sa rozisli? Principialne na tom nic zle nevidim, ak su realne "za tym" 😉
@anonym_774837 Pokiaľ viem, boli spolu približne 4 roky a rozišli sa asi 2 roky predtým, než sme sa dali dokopy my.
@anonym_autor da ti konverzáciu bez problémov prečítať?
@anonym_94f686 Úprimne, ani som ho nežiadala, aby mi ju ukázal.
@anonym_autor povedz mu, že si to neželas a budeš vidieť, aká si pre neho priorita.
Ako dlho chodíte?
@zmrzlinka2021 Sme spolu necelé 3 roky.
@anonym_94f686 Úprimne, ani som ho nežiadala, aby mi ju ukázal.
@anonym_autor tak skús a podla reakcie uvidis
@anonym_29e42b Nie, sexuálne správy to neboli. Skôr ma mrzí, že mi o tom nepovedal. O ich rozchode viem len toľko, že sa vraj nerozišli úplne v dobrom, preto ma ten kontakt prekvapil.
@anonym_autor ako d lho ste spolu? urcite to vykomunikuj, nasla si v mobile?
@anonym_autor Nie, vôbec to nie je za mňa normálne, aj keby išlo čisto o kamarátsky vzťah, z rešpektu voči svojmu terajšiemu partnerovi by som to nerobila ...
Ani si neviem predstavit, ako tazko pod papucou by musel byt moj partner, aby sa citil povinny mi oznamovat, ze mu pisala ex🙈
Ani si neviem predstavit, ako by to malo prebiehat. Pozerali by sme telku, ja pri nom "schulena", on by mi hladkal vlasy a do toho tichym podpapucnym hlasom: " Milacik, chcem, aby si vedela, ze mi pisala moja ex...."
Alebo to povedat hned pri prichode, pri prezuvani sa? " Ahoj, pisala mi ex, nic to pre mna neznamena, prisaham. Co mame na veceru?"
Alebo vecer pri zaspavani? "Dobru nocku, laska a aby som nezabudol, pisala mi ex."
A este smiesnejsie by som si pripadala, keby mne napisal ex a ja by som mala potrebu mojho partnera tym zatazovat..
"Ahoj, nie ze sa budes na mna hnevat, ale dnes mi pisal ex. Ale nic sexualne. Mozes si precitat.." a davala by som mu mobil😀
@anonym_autor Trosku to hrotis. Je normalne, ze sa bavis s niekym s kym zdielas spolocnu minulost a pises, ze spolu boli 4 roky. Moj ex ma dve deti s novou partnerkou a normalne kamaratsky si obcas napiseme. Mam to tak s dvoma ex. Ci si pise aj moj terajsi priatel s nejakou jeho ex to netusim a uprimne ma to ani nezaujima.
Mne by to osobne tiež vadilo… Prečo by vstupoval do tej istej rieky znova ? Hlavne to vie človeka veľmi zamrzieť, ak sú to hlboké správy (nemusia byť ani sexuálne), ale mal by sa sústrediť na to, čo má s tebou.
Ak nemajú spolu deti, tak je to neakceptovateľné
@anonym_39b694 s mojím bývalým partnerom s ktorým som žila 10 rokov som stále v kontakte a píšeme si.ostali sme kamarati.dokonca sa stretávame spolu aj s terajším partnerom čo je neakceptovatelne na tomto ?
S mojimi byvalymi partnermi sme ostali kamarati, sme v kontakte, normalne sa stretavame vsetci..

Mne by to vadilo, ja som clovek ktory nezije v minulosti a nenechava nezmyselne otvorene dvere k niecomu z coho nema nic byt. Zjavne to neukoncili medzi sebou a maju potrebu byt vo vzajomnom kontakte. A byt ako jedna z moznosti alebo nahrada? No, nie dakujem. Mna by to urazalo a ponizovalo.