Ako vysvetliť partnerovi potrebu empatie počas menštruácie?
Ahojte,
nie som nejaka precitlivelava, ale ked mam svoje dni som podrazdenejsia, mam bolesti. Mam rada srandu nevadi mi, ale skratka, ked mam menzes, chcem aby chlap pochopil, ze ma naozaj boli brucho, som citlivejsia. On namiesto toho rozprava , ze to zvelicujem, ze to nemoze byt take zle a podpichuje. Namiesto toho, aby ma podporil, robi pravy opak. Ako mu mam vysvetlit, ze fakt sa necitim najlepsie tych par dni v mesiaci. Naposledy mi povedal ze ci nevydrzim tyzden a potom bude v pohode. To aj vy mate takych chlapov ?
Môj je v tomto veľmi chápavý. A nie len obdobie menštruácie, ale celkovo moja cykličnosť a čo kedy v ktorom období cyklu potrebujem. Ale zas má iné muchy 🤫😅
Môj je v tomto veľmi chápavý. A nie len obdobie menštruácie, ale celkovo moja cykličnosť a čo kedy v ktorom období cyklu potrebujem. Ale zas má iné muchy 🤫😅
@wolf_ tak to mas super, moj to zase nevie pochopit. Pocuvam len , ze z toho robim vedu. Naposledy sa zobral a isiel ku sebe na byt lebo som nervozna .
@wolf_ tak to mas super, moj to zase nevie pochopit. Pocuvam len , ze z toho robim vedu. Naposledy sa zobral a isiel ku sebe na byt lebo som nervozna .
@anonym_autor je to debil,nájdi si iného.Alebo ho kopni do vajec a keď sa bude na zemi skrúcať ako červík,tak mu povedz,že veď to tak predsa nemôže bolieť.
Neverím,že je debil len v tomto jednom.
Raz som to jednému mužovi vysvetlila jednoducho, pri večeri “ešte raz povieš, že ma to nebolí, tak ti prebodnem ruku vidličkou a poviem ti, nech nedramatizuješ” neviem, či zabral môj výraz tváre, tón hlasu alebo moje slová ale odvtedy mi doniesol vždy čokoládu, keď som povedala, že idem mať kramy 🙂.
@anonym_autor nie nie je taký, on to cíti, bez toho že by som mu to povedala, údajne som vtedy ,,iba,, dokonca zvykne povedať dcéram v pubez aby ma vtedy nechali oddýchnuť
@anonym_autor môj sa ma ani po pôrode neopýtal ako sa cítim keď nás s malou prišiel pozrieť do nemocnice . Asi mu nevysvetlis . Zrejme to berie ako normálnu vec že je to tvoj údel ako ženy a je to normálne a nebude sa snažiť to pochopiť
@anonym_autor toto je niekedy mýtus lebo väčšine kamošiek to prebehne tak že to ani nezbadám. A ešte sami vraveli že to nič nieje. Lebo vo filmoch a v diskusiách je to vždy tak zdramatizované, že som sa pýtal kamošiek že keď to majú čo sa deje a ony že nič. Dokonca jedna povedala že akurát v tieto dni to mám, a nič som si nevšimol, bola úplne taká istá ako inokedy.
@anonym_autor môj sa ma ani po pôrode neopýtal ako sa cítim keď nás s malou prišiel pozrieť do nemocnice . Asi mu nevysvetlis . Zrejme to berie ako normálnu vec že je to tvoj údel ako ženy a je to normálne a nebude sa snažiť to pochopiť
@anonym_d3c90a naco si s takym magorom mala dieta?

no proste nevie čo to je. nevysvetľuj, nebav sa. dnes nie. bodka.