Ako vysvetliť zrušené rande bez konfliktu?
Stala sa vám niekedy situacia, že ste si rozmysleli stretnutie/rande? Ako ste to vysvetlili dotyčnej osobe. Ako to prijali?
@anonym_autor Áno…Akurát v stredu som mala mať “ rande” vo Viedni s jedným mužom z Ríma ( poznáme sa takmer 3 roky), ale v nedeľu som to zrušila…Normálne som mu napísala, že to nemá zmysel a že nie som si istá, či ho chcem takmer po roku opäť vidieť…A on si ma po pár , nie pekných správ, zablokoval…Nechápem prečo🤷🏼♀️…
áno ešte na strednej som nechala v štichu jedneho môjho nápadnika ale tak ja som mala 15 či 16 on 19 maturoval už.Najprv som s nim chcela isť von že dobre.. potom mi chudák volal a ja nikde 😁 ani mobil som mu nedvihla a na ďalší deň v škole som mu povedala že teda môžme byť len kamošmi lebo niekoho mám aj keď som nikoho nemala jasné že bol nasraty ako pes a nechcel ma už ani ako kamošku .No mladá a blbá.Bála som sa ešte vzťahu.Chudák už je na pravde božej zomrel dosť mladý a ani neviem prečo.Mal 36 rokov.No odvtedy som to neurobila už nikomu ani si nič nevymýšlam som radšej priama
@anonym_autor Áno…Akurát v stredu som mala mať “ rande” vo Viedni s jedným mužom z Ríma ( poznáme sa takmer 3 roky), ale v nedeľu som to zrušila…Normálne som mu napísala, že to nemá zmysel a že nie som si istá, či ho chcem takmer po roku opäť vidieť…A on si ma po pár , nie pekných správ, zablokoval…Nechápem prečo🤷🏼♀️…
@nikoletta1712
@nikoletta1712 Asi chcel niečo viac hm.
@nikoletta1712 ja to mam trosku podobne, tiež nie je Slovák, “spoznali” sme sa na dovolenke pri mori v lete a teraz sa chce stretnut tiež vo Viedni. Ja som s tým suhlasila, pretože som si myslela že sú to len reci, lebo to navrhol hneď po týždni písania ale akosi ho to neopúšťa Číža asi to myslel vazne 😆a chcem sa z toho vykrutit
@nikoletta1712 ja to mam trosku podobne, tiež nie je Slovák, “spoznali” sme sa na dovolenke pri mori v lete a teraz sa chce stretnut tiež vo Viedni. Ja som s tým suhlasila, pretože som si myslela že sú to len reci, lebo to navrhol hneď po týždni písania ale akosi ho to neopúšťa Číža asi to myslel vazne 😆a chcem sa z toho vykrutit
Normalne by som napisala ze prepac ale necitim sa na stretnutie. Vsak ani spolu este realne nechodite ani nebyvate v jednom meste zeby si sa mala bat, ze ta zacne nejak osobne obtazovat alebo nieco podobne. Nerozumiem preco maju dospeli ludia potrebu vysvetlovat, nie si mu dlzna ziadne vysvetlenie vzhladom na okolnosti, ktore si nacrtla. Kazdopadne mas ponaucenie, do buducna ze nemas suhlasit s niecim, co nechces a nemyslis vazne. Ja ked riesim podobne situacie vzdy napisem pravdu nech clovek vie na com je ale nikdy by som netahala za nos niekoho, ze sa s nim chcem stretnut a potom sa stazovala, ze ho to neopusta takze ak nechces byt az tak k nemu uprimna tak to napis strucne a hlavne priamo, ze sa s nim nestretnes, ziadne take, ze snad si to potom domysli lebo vidis ani teraz si to nedomyslel, ze nemyslis to vazne.
@anonym_autor
@nikoletta1712
@nikoletta1712 Asi chcel niečo viac hm.
@kavasaki370 Tak to ma vôbec teda nenapadlo…;)
Normalne by som napisala ze prepac ale necitim sa na stretnutie. Vsak ani spolu este realne nechodite ani nebyvate v jednom meste zeby si sa mala bat, ze ta zacne nejak osobne obtazovat alebo nieco podobne. Nerozumiem preco maju dospeli ludia potrebu vysvetlovat, nie si mu dlzna ziadne vysvetlenie vzhladom na okolnosti, ktore si nacrtla. Kazdopadne mas ponaucenie, do buducna ze nemas suhlasit s niecim, co nechces a nemyslis vazne. Ja ked riesim podobne situacie vzdy napisem pravdu nech clovek vie na com je ale nikdy by som netahala za nos niekoho, ze sa s nim chcem stretnut a potom sa stazovala, ze ho to neopusta takze ak nechces byt az tak k nemu uprimna tak to napis strucne a hlavne priamo, ze sa s nim nestretnes, ziadne take, ze snad si to potom domysli lebo vidis ani teraz si to nedomyslel, ze nemyslis to vazne.
@anonym_autor
@autumn1 ono je to take komplikovanejšie, ale sama som sa do toho namotala. Ja si s nim veľmi rada píšem a zaujima ma, aj by som sa s nim rada stretla lenze akosi ma to omrzelo kvôli tomu že v tom nevidim budúcnosť. Aj som ho zacala ignorovat (Ano viem, nema sa to tak robit) a on to aj tak nevzdával. Ja som si myslela že mu to trosku trkne, no naopak praveze zacal viac tlacit na to stretko. A ja hlúpa som mu za ten cas na to prikývla asi 3x
Hoci prvýkrát som mu povedala že asi nie, že si nie som ista, no on ma zacal presviedčať a ja som teda kývla že Ano.
Inak to stretnutie je podľa mna viac menej o tom, že sa chce so mnou vyspať
@autumn1 ono je to take komplikovanejšie, ale sama som sa do toho namotala. Ja si s nim veľmi rada píšem a zaujima ma, aj by som sa s nim rada stretla lenze akosi ma to omrzelo kvôli tomu že v tom nevidim budúcnosť. Aj som ho zacala ignorovat (Ano viem, nema sa to tak robit) a on to aj tak nevzdával. Ja som si myslela že mu to trosku trkne, no naopak praveze zacal viac tlacit na to stretko. A ja hlúpa som mu za ten cas na to prikývla asi 3x
@anonym_autor veď tak mu to tak napíš, že si o vašej budúcnosti rozmýšlala ale jednoducho v tom žiaľ nevidíš budúcnosť a nechceš ho ďalej naťahovať, preto musíš to stretnutie zrušiť. Kľudne dodaj, źe to môźete ponechať na kamarátskej úrovni ale k niečomu viac kvôli vzdialenosti to z tvojej strany nepovedie.
@anonym_autor veď tak mu to tak napíš, že si o vašej budúcnosti rozmýšlala ale jednoducho v tom žiaľ nevidíš budúcnosť a nechceš ho ďalej naťahovať, preto musíš to stretnutie zrušiť. Kľudne dodaj, źe to môźete ponechať na kamarátskej úrovni ale k niečomu viac kvôli vzdialenosti to z tvojej strany nepovedie.
@autumn1 len sa bojim že on to bude argumentovať tým že veď predsa o nic nejde, len jeden vikend užívania si.
Uplne jednoducho bez emocii slusne napises prepac zmenil sa mi plan/ program musim nase stretnutie zrusit.
Uplne jednoducho bez emocii slusne napises prepac zmenil sa mi plan/ program musim nase stretnutie zrusit.
@lentakyterapeut to som už skusala keď chcel volať, vždy navrhol iný termín
Mne by už liezol na nervy 🤣 ja by som ho zrušila úplne a ani si s ním nevypisovala. Na čo. Nech mieri aj on svoju energiu na ženu čo bude mať zaujem
Ja z toho asi robim vedu ale keď ja ho nechcem zbytočne motať lebo mam ho rada. Len si to neviem predstavit ako vzťah, kvôli diaľke. A trosku mi vadi aj jazyková bariéra. Keby bol na SK tak by som nemala problem.
@autumn1 len sa bojim že on to bude argumentovať tým že veď predsa o nic nejde, len jeden vikend užívania si.
@anonym_autor Naozaj nerozumiem, čoho sa bojíš. Chceš si užiť víkend vo Viedni - choď do toho, pri dodržaní všetkých pravidiel bezpečnosti a ochrany, samozrejme. Nechceš sa s ním stretnúť, napíš mu to priamo, neťahaj ho za nos... keď bude skúšať, tak zopakuj svoje odmietnutie. Veď si dospelá svojprávna žena, tak hádam si vieš stáť za slovom. Ak si s ním chceš len písať, aj to mu narovinu povedz a je na ňom, či s tebou bude chcieť udržiavať kamarátske písačky. Hlavne s ním komunikuj férovo.
no krd tie dve vety nedokazes zosmolit sama (co nas 13r?) daj to na AI
@lentakyterapeut to som už skusala keď chcel volať, vždy navrhol iný termín
@anonym_autor vzdy si nakoniec vazim ked si zena zachova tvar a povie veci priamo. Setri jej a hlavne moj cas. Vyhovorky a vykrucanie su otravne. Ak nechces bud k nemu jasne uprimna: jožko, prepac ale nechces sa stretnut. Keby nechapal: jozko, nema to pre mna zmysel. Bodka.
@anonym_autor vzdy si nakoniec vazim ked si zena zachova tvar a povie veci priamo. Setri jej a hlavne moj cas. Vyhovorky a vykrucanie su otravne. Ak nechces bud k nemu jasne uprimna: jožko, prepac ale nechces sa stretnut. Keby nechapal: jozko, nema to pre mna zmysel. Bodka.
@lentakyterapeut Ano, len sa obavam reakcie, prave preto že predtým som úprimná nebola. Ale teda skusim, Dakujem.
@lentakyterapeut Ano, len sa obavam reakcie, prave preto že predtým som úprimná nebola. Ale teda skusim, Dakujem.
@anonym_autor no, tak si to prečítaš, preglgneš a život ide ďalej... hádam na teba nezošle nejakú kliatbu. Veď už si asi pripravená, že to príjemné nebude. Ale prečo by si tam mala ísť, keď to nechceš?
@anonym_autor mne by bolo jedno aj ci si mi 5x klamala ked nakoniec budes uprimna to bude mat vahu.
Pozri, ak mas ísť niekam, kde sa mas celý čas tváriť umelo nadšene..... tak to nerob. Bude to vidieť a cítiť a nakoniec ti to este vytkne, ze mohol víkend stráviť aj zmysluplnejsie, ako s tebou.
Uvedom si, ze setris svoj čas, aj jeho....
@anonym_autor mne by bolo jedno aj ci si mi 5x klamala ked nakoniec budes uprimna to bude mat vahu.
@lentakyterapeut dufam že mas pravdu. Dakujem za povzbudenie
@lentakyterapeut dufam že mas pravdu. Dakujem za povzbudenie
@anonym_autor chcem verit ze najdes odvahu a vyriesis to. Ulavi sa tebe a jemu casom tiez.
@anonym_autor chcem verit ze najdes odvahu a vyriesis to. Ulavi sa tebe a jemu casom tiez.
@lentakyterapeut napisala som mu to. Uvidime čo bude dalej
@lentakyterapeut napisala som mu to. Uvidime čo bude dalej
@anonym_autor ❤️ drzim palce dobre bude
Tak už aj odpisal. Že to chape a potom dodal že stale by sa rad stretol… :D ja už neviem ako to mam chapat
Tak už aj odpisal. Že to chape a potom dodal že stale by sa rad stretol… :D ja už neviem ako to mam chapat
@anonym_autor veď nereaguj a hotovo... lebo sa v tom budeš krútiť do nekonečna.
@anonym_autor ale vies, ako to mas chapat len chces byt zaujimava. Asi chcea ist, ak sa Ti nieco stane v cudzom state a este s cudxmzincom, potom budes prinajlepsom nariekat, ak Ta niekam na ine prace nebodaj neodvlecie. Nebola by si ani prva, ani posledna.
Asi to myslel že ak si to niekedy rozmyslím, že by bol tomu stale otvorený

Môžeš čítať tému z dnešného rána https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/preco-zeny-rusia-planovane-rande/