icon

Ako vytrestať partnera za neveru?

6. máj 2026

Zdravím, chcela by som sa s vami poradiť. Prosím výsmešné a ponižujúce komentáre si odpustite. Manžel ma podvádza, na začiatku sme totiž malý voľný vzťah a ja som mala bokovky, on nemal vtedy nikoho, potom som pochopila, že ja nechcem nikoho iného a on má teraz jednu kamarátku, dlhoročnú, s ktorou sa často stretáva, nie je to podstatné ale je od neho o dosť mladšia...ja sa s ňou vidím len zriedka na nejakej akcii, ale nekomunikuje so mnou a vyhýba sa mi. Nechcem od neho odísť, nebudem sa hrať na peknú, je mi v dome dobre a nechcem sa sťahovať inam. Môžete mi poradiť, ako by som ho mohla vytrestať aby to prestal robiť?
Veci typu nech nevarím a neupratujem ignorujem ho...nepomohli. Ďakujem.

negymama
6. máj 2026
@anonym_autor

@negymama Na začiatku, bola som s 1 mužom. Nič viac. A blízki o tom nemôžu vedieť, sú to zarytí kresťania, neprežili by to.

@anonym_autor ale prezili, nevery boli v kazdej dobe, aj u zarytych katolikov.
Treba si davat pozor , co si prajes. Priala si si muza, co akceptuje volny vztah, tak si ho dostala. Ze to nebolo hned, alebo si to hned nezistila...to je OK. Priania sa neplnia okamzite.

huxy
6. máj 2026

Ja napíšem len: tak ti treba.
Sama si ho dobrovoľne k tomu priviedla. Keď si ty "podvádzala", tak to bolo ok a teraz ti to vadí. A ešte ho chceš trestať za tvoj hlúpy nápad.
A inak,mozno sa do tej druhej aj zaľúbil, ktovie.

rozculena
6. máj 2026
@anonym_autor

@negymama Sme manželia, bojím sa rozvodu, rečí, ako na mňa budú ľudia pozerať. A stále ho mám rada, možno preto žiarlim, tušila som že sa to stane dávnejšie, ešte keď tvrdil že sú kamaráti.

@anonym_autor rozvod nehryzie,neviem,čoho sa bojíš.Dnes,keď 50% manželstiev sa rozvádza,ťa vážne zaujíma,čo na to povedia ľudia?
A na voľný vzťah čo hovorili ľudia? To ťa netrápilo? Rozvod je pritom oveľa bežnejší ako voľný vzťah.

moonlight1210
6. máj 2026
@anonym_autor

@negymama Na začiatku, bola som s 1 mužom. Nič viac. A blízki o tom nemôžu vedieť, sú to zarytí kresťania, neprežili by to.

@anonym_autor ale preziju to. Co sa bojis. Najprv bude humbuk, vela reci a o dva mesiace bude pokoj. To prezijes aj ty.

A ked si sa s muzom bavila, povedal, ze ona pre neho znamena viac a je mu jedno, ze odides? Alebo ze nechce, aby si ty odisla od neho?

anonym_29fffc
6. máj 2026

@anonym_autor ako dlho sa už takto trápiš? Rozhovor nepomohol, preto sa rozveď a nájdi si nového partnera s ktorým budeš šťastná, život je krátky si zabezpečená máš kam odísť. Tento vzťah-nevzťah sa len umelo naťahuje a nedopadne dobre ☹
Žiadna iná rada tu nepomôže, nedonútiš človeka, aby ťa ľúbil ❤

autor
6. máj 2026
@rozculena

@anonym_autor rozvod nehryzie,neviem,čoho sa bojíš.Dnes,keď 50% manželstiev sa rozvádza,ťa vážne zaujíma,čo na to povedia ľudia?
A na voľný vzťah čo hovorili ľudia? To ťa netrápilo? Rozvod je pritom oveľa bežnejší ako voľný vzťah.

@rozculena Nevedeli o tom.

autor
6. máj 2026
@moonlight1210

@anonym_autor ale preziju to. Co sa bojis. Najprv bude humbuk, vela reci a o dva mesiace bude pokoj. To prezijes aj ty.

A ked si sa s muzom bavila, povedal, ze ona pre neho znamena viac a je mu jedno, ze odides? Alebo ze nechce, aby si ty odisla od neho?

@moonlight1210 Neodvážila som sa opýtať kto pre neho znamená viac.

letfenixa
6. máj 2026

@anonym_autor čiže voľného vzťahu si sa nebála, čo na to ľudia povedia, hoci je to stále nezvyčajné. Ale pri rozvode, ktorý je oveľa bežnejši, sa už rečí bojíš. A kým si si užívala výhod voľného vzťahu ty, bolo to v poriadku, ale keď to robí tvoj manžel, už sa ti to nepáči. Veľmi pokriveny pohľad na svet máš.

negymama
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a nie je to jedno? ak aj by si prenho bola viac, a tu milenku by mal nadalej. tak co? Lepsie by sa ti spalo?

anonym_35a7e6
6. máj 2026

Ale ty nechces byt len s nim
Ako si napisala predtým si mala bokovky a aktuálne v dome ti je dobre a nechce sa ti sťahovať
Chlapi su blbí ale nie az tak aby niektoré veci nevideli
Jeho trest je, že tam si....
Prepáč ale stav sa, že je to tak

moonlight1210
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a mas istotu, ze s nou nieco ma? Nie je to len tvoje tiche podozrenie?

Ked uz mu chces davat tresty, je to za nieco, co je naisto, alebo len preto, ze sa citis nervozna z inej (predpokladanej) sokyne?

mirola
6. máj 2026

No myslim, ze ti otvorene povedal, ze to nehodla zmenit. Za co ho chces trestat? On ta pred 10 rokmi nejako trestal? Podla vsetkeho to akceptoval a zostal s tebou. Teraz je rad na tebe, bud s tym nalozis tak ako on.. budes to akceptovat a zostanes s nim, alebo pojdes dalej sama a bez neho.

anonym_b9fe60
6. máj 2026

Toto musi byt fake tema zase raz, lebo niekto tak blby byt nemoze

anonym_c31c17
6. máj 2026

Anonym a koľko mate rokov?
On zrejme bude mat tento životný štýl kľudne i do 70-80 ak ostanete spolu
Treba s tým ratat, že si nebudes nikdy istá, či zase nepodvadza a budes sa trapit
Veľmi blby začiatok vasho vztahu, dala si mu ty sama povolenie
A never, že 10 rokov neodbiehal😅len to dobre skrýval

anonym_2d7724
6. máj 2026

@anonym_autor
Ja mam taky pocit ze on ta skor vytresta asi sa aj on zmenil a chce mat deti s tou mladou

anonym_094f15
6. máj 2026

@anonym_autor ty sa mala tiež, tak, čo sa zmenilo? Tak ste boli nastavení od začiatku, preto mu to je v poriadku, takže nemyslim si, že je dôvod na trest, ci aj ty si bola potrestana ?

letfenixa
6. máj 2026
@anonym_c31c17

Anonym a koľko mate rokov?
On zrejme bude mat tento životný štýl kľudne i do 70-80 ak ostanete spolu
Treba s tým ratat, že si nebudes nikdy istá, či zase nepodvadza a budes sa trapit
Veľmi blby začiatok vasho vztahu, dala si mu ty sama povolenie
A never, že 10 rokov neodbiehal😅len to dobre skrýval

@anonym_c31c17 aké podvadzanie? Veď sa dohodli na voľnom vzťahu.

0silvia0
6. máj 2026

Ty chces vytrestat jeho a v podstate tou vytrestanou si vo vasom vztahu ty, nuz, tahas za kratsi koniec. Deje sa len to, co si pred rokmi sama iniciovala, ked to tebe vyhovovalo. Teraz to tebe nevyhovuje, ale jemu zacalo.
Ked ti je dobre v dome, tak mu kup byt a posli ho tam s mladou.

lauruska_sumienka
6. máj 2026

ja by som si s nim este raz sadla a porozpravala sa, ze co chce a co caka odo mna.
ci chce rozvod, alebo chce odist, alebo mam ja odist, ci chce zit s tou druhou... a podla toho sa zariadila. netlacila by som to do extremov pokial by to aj on nechcel-odstahovanie, rozvod. pokial on chce mat nejaku a on bude ok s tym, ze nech si aj ty najdes niekoho, tak by som asi sla tym smerom. obaja by ste mali paralelne vztahy. teraz ti ostava iba to, ze sa budes musiet zmierit s tym, ze aktualne on ma nejaku a ona je na prvom mieste. a casom uvidis ako sa to cele vyvinie

anonym_20d42a
6. máj 2026

Možno je na mieste otázka, čo je pre neho voľný vzťah a čo pre teba?
Ak pre teba bol voľný vzťah len sex s iným mužom, a toto by Ti nevadilo aj pri tejto jeho "priateľke" tak OK.
Ale ak pre neho je voľný vzťah, že s ňou trávi každý voľný čas, rieši s ňou svoj osobný život a toto Ti vadí. Je to pochopiteľné, lebo vy už žiadny vzťah okrem na na papieri nemáte.
Ale to nemení nič na tom, že on s ňou chce byť. A tu ostáva otázka, či ty s ním mieniš ostať, keď už nemáš miesto v jeho živote!?
Chápem to správne, že sa mu vlastne len staráš o dom a domácnosť a za to je on ochotný ťa v tom dome mať?! Trávite vlastne spolu vôbec nejaký čas? Či len na oficiálnostiach pred rodinou?
Zváž si, či predsa len nenavrhneš, že sa chceš rozviesť, že si chceš nechať dom a že si ochotná na neho navždy zabudnúť!?

anonym_5cf5df
6. máj 2026

@anonym_autor podľa mňa by si ho najviac vytrestala tým, že by si bola šťastná bez neho. Proste, ze by si si seba vážila viac a netolerovala to. Rozhovor nic? Inak mi nic nenapadá

anonym_6af5d6
6. máj 2026

Za co ho chces vytrestat? Za to, ze robi teraz to, co ty si robila a na com ste sa dohodli? Zacala si ziarlit, ze zrazu o teba nema zaujem, alebo ze ma mladsiu a bojis sa, ze sa zalubi a dom bude obyvat ina? Ty ked si si uzivala, tak on ta za to nejako trestal? Sa spamataj.

autor
6. máj 2026
@anonym_20d42a

Možno je na mieste otázka, čo je pre neho voľný vzťah a čo pre teba?
Ak pre teba bol voľný vzťah len sex s iným mužom, a toto by Ti nevadilo aj pri tejto jeho "priateľke" tak OK.
Ale ak pre neho je voľný vzťah, že s ňou trávi každý voľný čas, rieši s ňou svoj osobný život a toto Ti vadí. Je to pochopiteľné, lebo vy už žiadny vzťah okrem na na papieri nemáte.
Ale to nemení nič na tom, že on s ňou chce byť. A tu ostáva otázka, či ty s ním mieniš ostať, keď už nemáš miesto v jeho živote!?
Chápem to správne, že sa mu vlastne len staráš o dom a domácnosť a za to je on ochotný ťa v tom dome mať?! Trávite vlastne spolu vôbec nejaký čas? Či len na oficiálnostiach pred rodinou?
Zváž si, či predsa len nenavrhneš, že sa chceš rozviesť, že si chceš nechať dom a že si ochotná na neho navždy zabudnúť!?

@anonym_20d42a Mali sme dohodnuté podmienky,sex a žiadne city.

anonym_077589
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_20d42a Mali sme dohodnuté podmienky,sex a žiadne city.

@anonym_autor Pred oltarom sa tiez slubuje vselico, a nakoniec....🤷‍♀️

marca12
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_af1c39 Vadí mi že má niekoho.

@anonym_autor On o tom vie a aj napriektomu s nou udrzuje pomer?

katkazatka
6. máj 2026

Najviac ho vytrestas, ked s nim zostanes.🤨

anonym_b9fe60
6. máj 2026

Toto sa mi paci ked mam milenca ja tak sme na volnom vztahu dohodnuti a suhlasime s nim, ked ma milenku chlap - tak ten dohovor uz nie je taky jednoznacny a zenskej sa to nepaci 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 - co je tvoje to je moje, a co je moje do toho ta nic. Mne je tak strašne smiešno ked to tu čítam🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

sticker
anonym_1eb790
6. máj 2026

Keď už to je takto tak by som skúsila aby žiarlil.. možno sa správaj ako keby si niekoho mala.. ale ak uz to s ním nič nebude robiť asi bude najlepšie to ukončiť .. ak už su tam nejaké city k nej s tým už nič neurobíš…

anonym_1eb790
6. máj 2026

Ale každopádne sa toto deje preto lebo ste toto akceptovali..nie ste si vzácni jeden pre druhého ked ste to hľadali inde a tým pádom vzťah nie je na pevných základoch..na nevere vzťahy končia, vy ste nevere otvorili dvere na začiatku, niet sa čomu čudovať že str kde ste

anonym_407a74
6. máj 2026
@anonym_autor

@negymama O financie nejde. Mám prácu, zarábam viac, mám byt ktorý prenajímam, zariadila som celý náš dom, záhradu, domácnosť..
A sú ľudia, hlavne moji blízki, ktorí to zaiste riešiť budú.

@anonym_autor radia ti tu ženy, ktoré o tom vedia prd. Nikdy v podobnom vzťahu nežili a ten ich je isto ten najlepší, morálny a podobne.
Takže: tvoj muž už nechce monogamiu. Možno že sa do tej druhej zaľúbil.
Je už len na tebe, či to prijmeš.
Ak nie, daj s ním ešte raz rozhovor, že už s pôvodnou dohodou nesúhlasiš a buď bude len pre teba, alebo koniec. Je možné, že druhu opustí, ale je žiaľ možné, že zostaneš sama. Ale dobre vieš, že už si inde, tak sa vnútorne príprav na ukončenie vzťahu. A do budúcna už žiadne podobné dohody s prípadným novým partnerom.