Ako vytrestať partnera za neveru?
Zdravím, chcela by som sa s vami poradiť. Prosím výsmešné a ponižujúce komentáre si odpustite. Manžel ma podvádza, na začiatku sme totiž malý voľný vzťah a ja som mala bokovky, on nemal vtedy nikoho, potom som pochopila, že ja nechcem nikoho iného a on má teraz jednu kamarátku, dlhoročnú, s ktorou sa často stretáva, nie je to podstatné ale je od neho o dosť mladšia...ja sa s ňou vidím len zriedka na nejakej akcii, ale nekomunikuje so mnou a vyhýba sa mi. Nechcem od neho odísť, nebudem sa hrať na peknú, je mi v dome dobre a nechcem sa sťahovať inam. Môžete mi poradiť, ako by som ho mohla vytrestať aby to prestal robiť?
Veci typu nech nevarím a neupratujem ignorujem ho...nepomohli. Ďakujem.
@oliolijanka Som neplodná, a deti by som aj tak nechcela, tak kľud
@anonym_autor vezmi do trojky iného
@anonym_407a74 minimálne morálny áno. Ja napríklad neradím, tu sa ani nič normálne poradiť neda. Ale názor na to mať môzem.
@huxy áno, samozrejme, máš svoj názor. Žiť morálne. Nie je na to nič zle, a ani na Tom, na čom sa dohodli oni.
Akurát že jeden z nich sa odklonil od dohody, tak ako u iných, ktorí sa dohodli, že si budú verní.
Myslela som to tak, že jej ťažko poradia ženy, ktoré majú iné nastavenie. Ja som s mužom v tejto situácii bola, ale okolností, vek a ktovie čo všetko nás dobehlo a už nemáme záujem o delenie sa. Ale vždy je to o dohode. Nechcela som ťa uraziť.
@huxy áno, samozrejme, máš svoj názor. Žiť morálne. Nie je na to nič zle, a ani na Tom, na čom sa dohodli oni.
Akurát že jeden z nich sa odklonil od dohody, tak ako u iných, ktorí sa dohodli, že si budú verní.
Myslela som to tak, že jej ťažko poradia ženy, ktoré majú iné nastavenie. Ja som s mužom v tejto situácii bola, ale okolností, vek a ktovie čo všetko nás dobehlo a už nemáme záujem o delenie sa. Ale vždy je to o dohode. Nechcela som ťa uraziť.
@anonym_407a74 ale prosim ta co o akom volnom vztahu rozpravas - pokial to bola ona co nasadzovala parohy tak to bolo v poriadku, ked to zacal robit jej muz tak sa jej to uz nepaci - to je vsetko. Ziadny volny vztah tam nebol ani zeby bola zenska super moderna. Zrazu si vsimla, ze uz ma svoj vek a partner robi to co robila ona a zraz ma strach co sa stane ak muz bude mat radsej bokovku ako ju
@anonym_407a74 neurazila si ma.
Inak neviem, ako sa odklonil od dohody? Ziaľ to je riziko toho, čo mu sama navrhla a sama praktizovala. Citom totiižto nerozkážeš. A môže si za to sama, hlavne keď ho sama dohnala do tohto.
@anonym_autor Vytrestáš ho tým, že sa z toho domu nepohneš.
Tiez sa priklanam k nazoru, ze ho trestas tym, ze si este neodisla. Takze len vydrzat dalsich 50 rokov. Pride cas ked ta bude mat uplne u … a splodi mozno aj nejake to dieta. Kym sa nepohnes z miesta je potrestany dost …. Problem je v tom, ze aj ty … mozno on si prial na zaciatku teba pre len pre seba … preto ti toleroval bokovky, casom mozno zistil, ze aj ine mamy maju pekne dcery a nestojis mu uz za snahu a poobzeral sa inde …ro viete len vy dvaja ako to naozaj je
Prečo sa nerozvedieš.Raz neverník vždy neverník. Keby mi muž bol neverní viac ho nechcem vidieť. A čo ma zlateho vtáka. Píšeš že máš zdravotný problém ak urobi dotyčnej dieťa tak tak čo tak pôjde za ňou.Prosím netrp netrap sa a odid.
Prečo sa nerozvedieš.Raz neverník vždy neverník. Keby mi muž bol neverní viac ho nechcem vidieť. A čo ma zlateho vtáka. Píšeš že máš zdravotný problém ak urobi dotyčnej dieťa tak tak čo tak pôjde za ňou.Prosím netrp netrap sa a odid.
@alickapusinka a ty si čítala, že prvá bola ona "neverná", lebo ona mu navrhla otvorený vzťah a mala prvá bokovku?
@alickapusinka 😁😆🤣🤣🤣 a ty vieš čítať ,písaný text z porozumením???Medzi nimi bol ..voľný vzťah..keď bola ona na koni,pardon na žrebcovy tak to bolo dobre,keď je teraz on na kobylke, tak je to ...fuj fuj.Preto že ju ,asi už žrebci moc nechcú.
Zena nie je muz nalokedy ju bavia dlhodobo len romaniky. Muzi to je ina parketa casto cim viac tym lepsie a nemusia sa vobec zamilovat ak nechcu. Zeny to vacsinou nedokazu to je problem. Paradoxne casto i zeny myslis ze dokazu tak fungovat ako chlap ale realne je to mensina. Ak sa to muzovi zapaci raz ta volnost vo vybere zien a nedajboze sa mu to dari uspesne malokedy sa vrati spat. Pretoze pre neho je to normalne. Zena sa mozno dokaze vratit lebo vacsina tak nie je biologicky nastavena ako muz. Pre muza je to casto prirodzenost mat viac zien pre zenu nie az tak. Tazko z neho spravis teraz monogamneho jedinca uz😁. Aj ked ja som presvedceny, ze vacisna muzov vlastne ani realne monogamnych nie je. Spolocensky ano vsetci su monogamni😁
@anonym_af1c39 Vadí mi že má niekoho.
@anonym_autor vytrestali ste sa navzájom. Vaším voľným vzťahom. Držím palce.
@anonym_af1c39 Vadí mi že má niekoho.
@anonym_autor ak je toto vobec realna tema, toto je ukazkovo toxicky vztah bez dovery, s chutou robit si zle. Takto sa sprava niekto kto sam seba nema rad a je ochotny viezt sa na negativnych emociach a davat energiu do toho aby negativita narastala
@anonym_autor ozaj, tak mi napadlo: Myslis si, ze ti bude lepsie ak ho vytrestas? Je uplne jedno ako by si ho vytrestala, sice si neviem predstavit co by to mohlo byt, ale si si ista, ze potom by tebe bolo lepsie a bola by si spokojna a bez problemov by si s nim zila dalej. Tvoja predstava je, ze po tom vytrestani uz budete mat harmonicke monogamne manzelstvo plne porozumenia, lasky a spokojnosti? Lebo ja o tom dost pochybujem.
@negymama Sme manželia, bojím sa rozvodu, rečí, ako na mňa budú ľudia pozerať. A stále ho mám rada, možno preto žiarlim, tušila som že sa to stane dávnejšie, ešte keď tvrdil že sú kamaráti.
@anonym_autor tak ty sa bojíš, čo povedia ľudia v prípade rozvodu? :D :D a to, že si žila v otvorenom vzťahu a hm otvorene podvádzala, to je akože OK, to si sa nebála čo povedia ľudia? A teraz to isté robí on a je problém? Ja neverím 😂

@anonym_autor radia ti tu ženy, ktoré o tom vedia prd. Nikdy v podobnom vzťahu nežili a ten ich je isto ten najlepší, morálny a podobne.
Takže: tvoj muž už nechce monogamiu. Možno že sa do tej druhej zaľúbil.
Je už len na tebe, či to prijmeš.
Ak nie, daj s ním ešte raz rozhovor, že už s pôvodnou dohodou nesúhlasiš a buď bude len pre teba, alebo koniec. Je možné, že druhu opustí, ale je žiaľ možné, že zostaneš sama. Ale dobre vieš, že už si inde, tak sa vnútorne príprav na ukončenie vzťahu. A do budúcna už žiadne podobné dohody s prípadným novým partnerom.
@anonym_407a74 minimálne morálny áno. Ja napríklad neradím, tu sa ani nič normálne poradiť neda. Ale názor na to mať môzem.