icon

Ako vytrestať partnera za neveru?

6. máj 2026

Zdravím, chcela by som sa s vami poradiť. Prosím výsmešné a ponižujúce komentáre si odpustite. Manžel ma podvádza, na začiatku sme totiž malý voľný vzťah a ja som mala bokovky, on nemal vtedy nikoho, potom som pochopila, že ja nechcem nikoho iného a on má teraz jednu kamarátku, dlhoročnú, s ktorou sa často stretáva, nie je to podstatné ale je od neho o dosť mladšia...ja sa s ňou vidím len zriedka na nejakej akcii, ale nekomunikuje so mnou a vyhýba sa mi. Nechcem od neho odísť, nebudem sa hrať na peknú, je mi v dome dobre a nechcem sa sťahovať inam. Môžete mi poradiť, ako by som ho mohla vytrestať aby to prestal robiť?
Veci typu nech nevarím a neupratujem ignorujem ho...nepomohli. Ďakujem.

Strana
z4
anonym_2f14d1
6. máj 2026

Urob si snim dieťa.

bomba36
6. máj 2026
@anonym_2f14d1

Urob si snim dieťa.

@anonym_2f14d1 výborná rada, posrať život ešte ďalšiemu nevinnému človeku.

oliolijanka
6. máj 2026
@bomba36

@bomba36 Ved to bol sarkazmus.

anonym_2f14d1
6. máj 2026
@bomba36

@oliolijanka presne .
@bomba36 neprezivaj

autor
6. máj 2026
@oliolijanka

@bomba36 Ved to bol sarkazmus.

@oliolijanka Som neplodná, a deti by som aj tak nechcela, tak kľud

anonym_0e341f
6. máj 2026

@anonym_autor Neviem, či za daných okolností existuje spôsob ako by si ho "vytrestala,,. Možno by si mu mohla dať najavo, že ti je ľúto, keď si si užívala voľnosti, že by si bola radšej, keby bolo vaše manželstvo len o vás dvoch.

anonym_af1c39
6. máj 2026

tu sa normálnej rady nedočkáš, lebo väčšina ľudí nemá otvorený vzťah a ani nechápu ako niekto môže mať otvorený vzťah.
Trestať ho je dosť detinské. Ak nechceš, aby to robil, tak sa s ním normálne porozprávaj, že ti už otvorený vzťah nevyhovuje a bola by si rada, keby ste žili monogamne. Ak odmietne, tak máš dve možnosti - buď budeš ticho a prekusneš to a možno si nájdeš opäť aj ty niekoho, alebo.. odídeš, čo nechceš, lebo ti je doma dobre. Takže vlastne muž drží karty a je na ňom ako sa rozhodne.
Čo konkrétne ti vadí? že je mladšia, nerozpráva sa s tebou, alebo celkovo ti vadí, že nie je len tvoj?

bomba36
6. máj 2026
@anonym_2f14d1

@oliolijanka presne .
@bomba36 neprezivaj

@anonym_2f14d1 lenže nikdy nevieš aká jednoduchá osoba to vezme vážne. A že tu takých je

autor
6. máj 2026
@anonym_af1c39

tu sa normálnej rady nedočkáš, lebo väčšina ľudí nemá otvorený vzťah a ani nechápu ako niekto môže mať otvorený vzťah.
Trestať ho je dosť detinské. Ak nechceš, aby to robil, tak sa s ním normálne porozprávaj, že ti už otvorený vzťah nevyhovuje a bola by si rada, keby ste žili monogamne. Ak odmietne, tak máš dve možnosti - buď budeš ticho a prekusneš to a možno si nájdeš opäť aj ty niekoho, alebo.. odídeš, čo nechceš, lebo ti je doma dobre. Takže vlastne muž drží karty a je na ňom ako sa rozhodne.
Čo konkrétne ti vadí? že je mladšia, nerozpráva sa s tebou, alebo celkovo ti vadí, že nie je len tvoj?

@anonym_af1c39 Vadí mi že má niekoho.

jogy1984
6. máj 2026

Nájdi si aj ty milenca alebo aj dvoch

oliolijanka
6. máj 2026
@anonym_autor

@oliolijanka Som neplodná, a deti by som aj tak nechcela, tak kľud

@anonym_autor Ze si s nim mas spravit dieta som nenapisala ja. Iba som reagovala na prvy viac-menej ustipacny komentar.
Ale to, ze deti mat nechces a nemozes, je podstatna informacia.

autor
6. máj 2026
@jogy1984

Nájdi si aj ty milenca alebo aj dvoch

@jogy1984 Nechcem si nikoho hľadať, to odbobie je za mnou a chcela by som byť len s ním.

autor
6. máj 2026
@oliolijanka

@anonym_autor Ze si s nim mas spravit dieta som nenapisala ja. Iba som reagovala na prvy viac-menej ustipacny komentar.
Ale to, ze deti mat nechces a nemozes, je podstatna informacia.

@oliolijanka Ja viem, lem som chcela uviesť veci na pravú mieru.

negymama
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nejak divno to rozdelujes.
ty si mala "bokovky" a on teba "podvadza".

No nepodvadza, obaja mate bokovky , len v inom case. Vsak ste obaja akceptovali volny vztah, tak on pochopil, ze teda kedykolvek to moze zacat praktizovat, ked bude chciet.
Takze nechapem, za co ho chces vytrestat? On teba za bokovky tiez trestal?

Ono su tie volne vztahy, krasne a moderne , uhm. kym zena nezostarne a zacne tahat za kratsi koniec.
Na tvojom mieste mam skor obavu, ze mladsia bokovka otehotnie a muzovi pride pritazlivejsie byt s novou rodinou a dietatou, ako s tebou.

anonym_8dab9e
6. máj 2026

Na začiatku ste sa dohodli na otvorenom vzťahu, tak ste s tým obaja súhlasili. To, že si medzičasom zmenila rétoriku je iba tvoj problém. Ak nie si stotožnená s touto formou vzťahu, rozíde sa s tebou. Ak chceš ostať v dome, ticho šúchaj nôžkami. Ak ho miluješ, zabojuj a povedz mu o svojich zmenených citoch.

anonym_af1c39
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a koho to bol nápad mať otvorený vzťah?
Jediné, čo môžeš urobiť a je najsprávnejšie riešenie je odkomunikovať mu to, že chceš žiť monogamne a nechceš, aby sa stretával s inými ženami.

lucka_ke
6. máj 2026

dobre som pochopila, že podstata toho, že s ním chceš ostať je dom?

autor
6. máj 2026
@lucka_ke

dobre som pochopila, že podstata toho, že s ním chceš ostať je dom?

@lucka_ke Nie nepochopila, zle to vyznelo ale niw je to len dom, chcem svojho muža.

autor
6. máj 2026
@anonym_af1c39

@anonym_autor a koho to bol nápad mať otvorený vzťah?
Jediné, čo môžeš urobiť a je najsprávnejšie riešenie je odkomunikovať mu to, že chceš žiť monogamne a nechceš, aby sa stretával s inými ženami.

@anonym_af1c39 Pokus bol, boli sme vtedy obaja ešte mladí a blázniví, nápad bol môj, on nadšene súhlasil.

anonym_80b4e1
6. máj 2026

No asi ťažko dosiahneš, aby bol len tvoj. Mali ste to nastavené na voľno a inak to uz nebude. To je ten liberalizmus vo vzťahoch. Kto chce kam, pomôžme mu tam.

anonym_85dedf
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor zacali ste s otvorenym vztahom, to, ze ty si medzicasom zmenila nastavenie je tvoj problem, nie jeho. On sa drzi tej povodnej dohody o otvorenom vztahu, tebe to zrazu zacalo vadit, tak alebo budes suchat nozickami, lebo ti je v dome dobre a nechces opustat svoje pohodlicko a muza, ktoreho chces, alebo ho opustis, aj manzela, lebo on uz nie je to co ocakavas. A aj pohodlie. Ked on nebude chciet zmenit svoje nastavenie, ty s tym neurobis nic

autor
6. máj 2026
@negymama

@anonym_autor nejak divno to rozdelujes.
ty si mala "bokovky" a on teba "podvadza".

No nepodvadza, obaja mate bokovky , len v inom case. Vsak ste obaja akceptovali volny vztah, tak on pochopil, ze teda kedykolvek to moze zacat praktizovat, ked bude chciet.
Takze nechapem, za co ho chces vytrestat? On teba za bokovky tiez trestal?

Ono su tie volne vztahy, krasne a moderne , uhm. kym zena nezostarne a zacne tahat za kratsi koniec.
Na tvojom mieste mam skor obavu, ze mladsia bokovka otehotnie a muzovi pride pritazlivejsie byt s novou rodinou a dietatou, ako s tebou.

@negymama Aj ja som mladšia. Keď sme pár rokov obaja nikoho nemali myslela som, že to je za nami.

mogaa
6. máj 2026

to, že tebe to už teraz takto nrevyhovuje je nepodstatné....dohodli ste sa na volnom vzťahu a aj ty si mala iných keď aj on to musel prekusnúť keďže vtedy nikoho nemal,,,,môžeš skúsiť rozhovor čo by si chcela ty, ale myslím že by bol hlúpi keby súhlasil....

lucka_ke
6. máj 2026

ty si si užila bokovky teraz si užíva on, brala by som to ako karmu, ak ste sa na rovinu o tom rozprávali a on to zmeniť nechce tak s tým veľa neurobíš

autor
6. máj 2026
@lucka_ke

ty si si užila bokovky teraz si užíva on, brala by som to ako karmu, ak ste sa na rovinu o tom rozprávali a on to zmeniť nechce tak s tým veľa neurobíš

@lucka_ke Tie bokovky boli ale pred 10 rokmi.

januska12323
6. máj 2026

Chceš ho trestať za niečo s čím si súhlasila a sama praktizovala? Môžeš sa s ním akurát porozprávať a zobrať na vedomie jeho rozhodnutie.

ivik4
6. máj 2026

Co tak ist za nim a porozpravat sa o tom ? Povedat mu ze Ti to prekaza a bola by si rada keby ste otvoreny vztah nemali ? Ci to si spravila a povedal nieco co sa Ti nepacilo ? Inak som prekvapena ze ste sli do manzelstva

autor
6. máj 2026
@ivik4

Co tak ist za nim a porozpravat sa o tom ? Povedat mu ze Ti to prekaza a bola by si rada keby ste otvoreny vztah nemali ? Ci to si spravila a povedal nieco co sa Ti nepacilo ? Inak som prekvapena ze ste sli do manzelstva

@ivik4 V podstate si to trafila. Nebol to úplne príjemný rozhovor.

anonym_ddf951
6. máj 2026

No a keby sa k vam nastahovala a mali by ste pekny spolocny harmonicky vztah v trojke? Lebo tej druhej asi volny vztah nevadi. A Tebe predtym tiez nie. 🙂

oliolijanka
6. máj 2026

@anonym_autor Ja si myslim, ze v tejto situacii ho ani trestat nemozes a nejde tu ani o to, ze niekedy ste mali otvoreny vztah.

Dom je jeho, deti nemate a zavonala mu mladsia, ktorej by sa mozno v dome tiez pacilo.
Ak chces ostat v dome, musis mu urobit taku atmosferu, ze sa k tebe bude rad vracat, aj ked mozno uz nie ako k milenke, ale len spolubyvajucej.
A musis verit, ze ta mlada si najde ineho a nechce do domu.

Strana
z4